Martin – Žilina 3:4 (po pr.) | Nitra – B. Bystrica 1:2 (1:2 po s.n.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Košice – Trenčín 4:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 3:6 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:6 (1:4, 0:1, 2:1)
HK Skalica
Utorok 25.02.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:35
    Skalica dala gól!
    Zvolen si ale nedal pozor v obrane, po nepresnej prihrávke získal puk na modrej PETER TRŠKA, rútil sa vo dvojici na bránu, obranca si pokryl druhého hráča, Trška postupoval ďalej a nakoniec jednoduchou ľahkou strelou skóruje.
    Bez asistencie
     
    48:28
    Zvolen dal gól!
    A presilovka je teda využitá a máme sa na čo tešiť, uvidíme pravdepodobne veľmi atraktívny záver. V presilovke sa dostal k strele od modrej Kiril Safronov, zahraničný obranca vystrelil tak, že puk sa odrazil pred bránku, kde ho hokejkou dorazil KAMIL BRABENEC a znížil.
    Asistencia: Safronov
     
    44:55
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčanom sa podarilo znížiť na rozdiel troch gólov, ich strata je ale ešte dosť veľká. Škvaridlo bekhendom potiahol puk až na bránku, kde ho ANDREJ PODKONICKÝ dorazil do siete.
    Asistencie: Škvaridlo, Jurík
     
    26:23
    Skalica dala gól!
    DAVID STIELER strieľa svoj tretí gól, keď obkorčuloval bránku a zakončuje jemne pomedzi Šimkove betóny ! Asistencie: Tibor Kutálek, Branislav Jankovič.
     
    18:20
    Skalica dala gól!
    RADOSLAV KROPÁČ bol úplne sám v medzikruží, prihrávku od Branislava Jankoviča dokázal využiť perfektne strelou popod vyrážačku Šimka a hostia znovu vedú o 3 góly ! Asistencia: Branislav Jankovič.
     
    16:03
    Zvolen dal gól!
    JAROSLAV HERTL ihneď po vhadzovaní strieľa priamo do ľavého rohu Lipovského brány, brankár hostí nemal šancu. Asistencia: Andrej Hebar.
     
    13:28
    Skalica dala gól!
    BRANISLAV JANKOVIČ strieľa z prvej po prihrávke spoza bránky pod lapačku Šimka a hostia vedú už o 3 góly ! Asistencie: David Stieler, Radoslav Kropáč.
     
    08:48
    Skalica dala gól!
    Ďalšia chyba v obrane Zvolena, DAVID STIELER strieľa svoj druhý gól v zápase, keď dorážal strelu svojho spoluhráča Branislava Jankoviča. Asistencie: Branislav Jankovič, Miroslav Lipovský.
     
    02:10
    Skalica dala gól!
    Filip Krejčiŕík strieľal od modrej čiary po vyhratom buly a jeho strelu tečoval DAVID STIELER, Zvolenčania ostávajú zaskočení a hostia vedú ! Asistencia: Filip Krejčiŕík.

    Marian Fiam

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Hertl (Hebar), 45. Podkonický (Škvaridlo, Jurík), 49. Brabenec (Safronov) – 3. Stieler (Krejčiŕík), 9. Stieler (Jankovič, Lipovský), 14. Jankovič (Stieler, Kropáč), 19. Kropáč (Jankovič), 27. Stieler (Kutálek, Jankovič), 52. Trška


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško (C), Safronov, Hraško, Hertl, Pokovič, Mucha, Ťavoda, Mančák – Podkonický (A), Brabenec (A), Zuzin Peter – Chovan, Hebar, Koren – Zuzin Ľubor, Jurík Milan, Škvaridlo – Ďaloga Martin, Fekiač Viktor, Čanky
    HK Skalica: Lipovský (Romančík) – Barák, Vyrúbalík (A), Trška, Srnec, Krejčiŕík, Stano, Mikéska – Lažo (C), Školiak, Obdržálek – Kutálek (A), Preisinger, Šátek – Kropáč, Stieler, Jankovič – Novák

    Rozhodca: Stano – Bednár, Snášel