Třinec – Kladno 6:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 4:1 (kon.) | Zlín – Chomutov 6:3 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:1 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:3 (0:2 po s.n.) | Liberec – Pardubice 4:1 (kon.)
Sparta Praha – Kometa Brno 7:0 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
Rytíři Kladno
cz Utorok 25.02.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je až zarážející, s jakou lehkostí dávají domácí hráči Rytířům góly! Polák teď, nikým neobtěžován, projel po levém křídle, přihrál na osu hřiště JAKUBU ORSAVOVI, jenž pošesté překonal bezmocného Cháberu! Kladenský gólman kotouč lapačkou nezastavil, a tak je to už 6:0! Asistence: Vojtěch Polák.
     
    50:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sotva skončila kladenská přesilová hra, Oceláři už se nahrnuli dopředu! Rychlou kombinaci si vzali na starost Peterek s Martinem Růžičkou, druhý jmenovaný nastřelil cíleně na teč směrem na ERIKA HRŇU, a ten usměrnil kotouč do horního rohu Cháberovy brány – 5:0! Asistence: Martin Růžička, Jan Peterek.
     
    46:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady další branka! Rytířům se nepovedlo po mantinelu vyhodit do středního pásma, a tak se kotouče ujal Trončinský, nahodil jej před bránu a našel hůl clonícího JANA PETERKA, který šikovnou tečí zvyšuje už na 4:0! Asistence: Marek Trončinský.
     
    22:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další smolný gól pro hosty znamená třinecké vedení už o tři branky! MAREK TRONČINSKÝ si to ze středního pásma namířil rovnou na Cháberu, vystřelil přes Majeského a jeho přízemní střela prošla až do sítě! Oceláři skórovali v oslabení a tím ještě více oslabili kladenské sebevědomí – 3:0! Asistence: Martin Adamský, Jiří Polanský.
     
    12:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po nenápadné akci Třineckých je tady druhá branka utkání! RADEK BONK pronikl do útočného pásma, obkroužil branku, vyjel si do dobré střelecké pozice a propasíroval puk někde mezi betony nešťastného Chábery! Pro Kladno velmi smolný gól – 2:0! Asistence: Jakub Orsava, Martin Růžička.
     
    09:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Parádní akce Ocelářů zakončená gólem! Roth si na modré čáře vyměnil kotouč s Martinem Růžičkou, ten přihrál k pravé tyči Polanskému, který ještě před prázdnou bránu přistrčil parťákovi MARTINU ADAMSKÉMU! To je potom radost, dávat takové branky – 1:0! Asistence: Jiří Polanský, Martin Růžička.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 10. Adamský (Polanský, Martin Růžička), 13. Bonk (Orsava, Martin Růžička), 23. Trončinský (Adamský, Polanský), 47. Peterek (Trončinský), 51. Hrňa (Martin Růžička, Peterek), 57. Orsava (Polák)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Trončinský, Zíb, Nosek, Foltýn, Krejčí – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rákos, Peterek (A), Květoň – Hrňa, Matuš, Marek Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Gutwald, Majeský, Doudera, Procházka (A), P. Hořava, Jankovič, D. Růžička – Bílek, Dragoun, Zagrapan – M. Hořava, Patera (C), Tenkrát – Kuchler (A), Havlíček, Rudovský – Eberle, Lukáč, Šilhavý. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodca: Lacina, Turčan – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 3262