Třinec – Kladno 6:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 4:1 (kon.) | Zlín – Chomutov 6:3 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:1 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:3 (0:2 po s.n.) | Liberec – Pardubice 4:1 (kon.)
Sparta Praha – Kometa Brno 7:0 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
HC Kometa Brno
cz Utorok 25.02.2014, 19:00 • Tipsport arena, Praha • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané nemají dost ani za stavu 6:0. Holešovičtí dohrávali zápas i nadále v útočném pásmu, přičemž se k odraženému puku dostal volný DOMINIK SIMON. Puk končí v levém horním rohu brány. Bez asistence.
     
    58:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR TON využívá přesilovou hru a posílá tým z hlavního města do šestibrankového vedení. Domácího kanonýra našel přihrávkou z rohu jeho vrchní nahravač – Hlinka. Debakl Brna tak nadále nebere konce. Asistence: Jaroslav Hlinka, Tomáš Rachůnek.
     
    28:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    To tedy bylo "dělo". Ton nabil na levý kruh KARLU PILAŘOVI, který mohutným golfovým nápřahem doslova prostřelil Čiliaka v brance Komety. Asistence: Petr Ton, Jaroslav Hlinka.
     
    25:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Když to nejde po parádní akci, jde to to ošklivé haluzi. Kumstát přihrával před branku, načež se puk odrazil od výstroje JANA BUCHTELEHO za nešťastného Čiliaka. Asistence: Petr Kumstát.
     
    12:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Štěstí se nyní postavila na stranu Pražanů, kteří tak mohou odskočit na tři branky. Moravané nastřelili tyč branky Novotného, poté si však nepohlídali domácího centra č. 1 – JAROSLAVA HLINKU. Ten totiž uháněl po Tonově přihrávce zcela sám na branku a bekhendovým blafákem překonal Trvaje. Asistence: Petr Ton.
     
    08:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Specialista na holešovická oslabení IVAN RACHŮNEK udeřil, využil totiž úniku dvou na jednoho. Výbornou přihrávku mu předložil křídelník Klimek, po které mohl Rachůnek prostřelit Trvaje křižmo k levé tyči. Pro Rachůnka je to třetí gól v oslabení, pro Spartu celkově už osmý. Asistence: Lukáš Klimek.
     
    00:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový úvod nyní již jistého vítěze základní části. Když jede PETR TON sám na branku, jen málokdy se stane, aby nepadla branka. Nejlepší střelec ligy opět ukázal svůj bekhendový blafák, puk končí v pravém horním rohu branky. Asistence: Jaroslav Hlinka, Tomáš Rachůnek.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 1. Ton (Hlinka, T. Rachůnek), 9. I. Rachůnek (Klimek), 13. Hlinka (Ton), 26. Buchtele (Kumstát), 29. Pilař (Ton, Hlinka), 59. Ton (Hlinka, T. Rachůnek), 60. Simon


    HC Sparta Praha: Novotný (Málek) – Pilař (A), Polášek, Švrček, Krejčík, Philipp (A), Piskáček, Kubát – Ton, Hlinka (C), T. Rachůnek – Kumstát, Pech, Buchtele – Klimek, Divíšek, I. Rachůnek – Simon, Přibyl, Forman. Trenér: Josef Jandač.
    HC Kometa Brno: Trvaj (13. Čiliak) – Dlapa, Hanzlík, Kováčik, Kempný, Kuboš, Žižka, Sedlák – Vondráček, Čermák (C), Hruška (A) – T. Svoboda, Němec, Káňa – Novotný, Koreis, Burian – Mrázek, Raška, Zohorna – Wasserbauer. Trenér:Martin Pešout.

    Rozhodca: Horák, Pavlovič – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 7 347