UTB Zlín – HK Slavia STU 5:3 (kon.)
koniec
UTB Zlín
5:3 (1:1, 1:1, 3:2)
HK Slavia STU Bratislava
Utorok 18.02.2014, 17:00European University Hockey League
Partner:
     
    59:59
    UTB Zlín dal gól!
    UTB síce dokázali vyhrať buly na obrancu, no ten nastrelil iba pred ním stojaceho VLADIMÍRA KAŠPARA a ten svoj samostatný nájazd na prázdnu bránu bez problémov premenil. Bez asistencie.
     
    57:06
    Engineers Bratislava dali gól!
    Tak predsa len! Bystričan nahodil puk pred domáceho brankára, ten ho vyrazil iba pred seba a z gólu sa raduje MICHAL GALKO. Asistencie: Marián Bystričan, Marek Kanda.
     
    48:55
    UTB Zlín dal gól!
    Tak predsa sme sa dočkali aj druhého gólu UTB. Najlepšie sa v tretine súpera zorientoval MICHAL ČECH a nedal brankárovi šancu. Asistencia: Radek Holík.
     
    42:05
    UTB Zlín dal gól!
    Tak predsa len sme sa dočkali ďalšieho gólu. ŠUDOMA ONDŘEJ vyskúšal z uhla pozornosť brankára a puk končí v jeho bráne. Asistencia: KAŠPAR VLADIMÍR.
     
    37:10
    Engineers Bratislava dali gól!
    Máme vyrovnané aj po druhýkrát v dnešnom stretnutí! Presnou strelou sa prezentoval slovenský hráč MAREK KANDA. Asistencie: Richard Hajdúch, Róbert Minárik
     
    33:35
    UTB Zlín dal gól!
    Zlín sa dostáva po prvýkrát v dnešnom stretnutí do vedenia! Ležiaceho brankára dokázal pohodlne prekonať VLADAN SEDLÁČEK. Asistencia: Roman Nesrsta.
     
    09:23
    UTB Zlín dal gól!
    Máme vyrovnané! K odrazenému puku sa dostal domáci hráč MARTIČÁK a bekhendom prekonal hosťujúceho brankára. Asistencia: Roman Nesrsta.
     
    07:15
    Engineers Bratislava dali gól!
    Obrovská chyba v domácej obrane! Do samostatného nájazdu sa dostal MARIÁN BYSTRIČAN a presnou strelou strieľa úvodný gól stretnutia.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 10. Martičák (Nesrsta), 34. Sedláček (Nesrsta), 43. Šudoma (Kašpar), 49. Čech (Holík), 60. Kašpar. – 8. Bystričan, 38. Kanda (Hajdúch, Minárik), 58. Galko (Bystričan, Galko)


    UTB Zlín:
    HK Slavia STU Bratislava:

    Rozhodca: Vanek- Škrobák, Kurtin