HC Slovan – Trenčín 4:0 (kon.) | Skalica – Žilina 6:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:3 (kon.)
Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 5:3 (kon.)
koniec
HC Košice
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
Streda 12.02.2014, 17:00 • Steel Aréna • Extraliga juniorov
Partner:
     
    46:34
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia bleskovo využili presilovku. PETER VALENT sa dostal do zakončenia a svoju strelu umiestnil presne medzi betóny Rusňáka. Asistencie: Mário Róth, Kristián Ferleťák.
     
    44:14
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia dostávajú prvýkrát v zápase do vedenia. MICHAL MACKO mal veľa času a priestoru na zakončenie. Skúsil vystreliť na rameno Rusňáka a puk sa dostal cez bránovkú čiaru. Asistencie: Alex Vyhonský, Jozef Huňa.
     
    34:22
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dočkali vyrovnania. Valent hľadal pred bránou Ferleťáka, no Rusňák mu tento zámer zmaril. Puk sa však odrazil k voľnému MÁRIOVI RÓTHOVI, ktorý mohol dvíhať ruky nad hlavu. Asistencie: Peter Valent, Kristián Ferleťák.
     
    15:17
    Košice dali gól!
    Jeden z obrancov Banskej Bystrice spadol pred vlastnom bránou, čo využil Vrábeľ, ktorý pripravil ideálnu pozíciu pre MAREKA BORECKÉHO. Sabol nemal nárok. Asistencia: Filip Vrábeľ.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Lengyel

    Góly a asistencie: 16. Borecký (Vrábeľ) – 35. Róth (Valent, Ferleťák), 45. Macko (Výhonský, Huňa), 47. Valent (Róth, Ferleťák)


    HC Košice: Rusňák – Lenďák, Briják, Pavúk, Varga, Buraľ, Černák, Grega, Pribula – Borecký, Markuš, Zikmund, Kaszonyi, Stupeň, Drábik, Dimun, Schnelly, Socha, Mikula, Bondra, Vrábeľ.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Sabol – Košecký, Mikuš, Kegalj, Tarabík, Rosandič, J. Predajniansky, Ramaj – Hricko, Macko, Surový, Šeliga, Valent, Výhonský, Majling, K. Ferleťák, Vukoja, Huňa, Andrisík, Róth, Janovský.

    Rozhodca: Jura – M. Korba, Jobbágy