Jugra Chanty-Mansijsk – Omsk 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Barys 6:2 (kon.) | Novgorod – HC Slovan 2:3 (kon.)
Kazaň – Lev 2:3 (2:3 po s.n.) | D. Moskva – Riga 2:4 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Piatok 24.01.2014, 16:00 • Aréna Nahornyj Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    34:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    Radivojevič od modrej krásne našiel pred bránkou na ľavej strane voľného LIBORA HUDÁČKA, ktorý sa rozhodne nemohol pomýliť. Je to veselšie. Asistencie: Branko Radivojevič a Miroslav Šatan.
     
    30:42
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Torpedo zamklo hostí v pásme, Krasnoslobodcev našiel na pravej strane pri bránke voľného JEVGENIJA SKAČKOVA, ktorý poslal puk do odkrytej časti Janusovej bránky: Asistencie: Vadim Krasnoslobodcev a Pavel Valentenko.
     
    27:24
    Torpédo Novgorod dal gól!
    WOJTEK WOLSKI znižuje stav zápasu na jeden gól, od ľavej strany od bránky pohotovo vystrelil po prihrávke Salminena. Asistencie: Sakari Salminen a Pavel Valentenko.
     
    24:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejk hostí dva na jeden, Miklík našiel diagonálnou prihrávkou popred bránku na pravej strane korčuľujúceho MILANA BARTOVIČA, ktorý napriahol k strele a od pravej ruky padajúceho Kasutina končí puk v jeho bránke. Asistencia: Michel Miklík.
     
    16:57
    Slovan Bratislava dal gól!
    Domáci tím zaspal v pásme, Ölvecký od ľavého kruhu poslal puk poopred bránku na druhú stranu na korčuľujúceho voľného MICHELA MIKLÍKA, ktorý poslal puk do odkrytej časti bránky. Asistencia: Peter Ölvecký.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 28. Wolski (Salminen, Valentenko), 31. Skačkov (Krasnoslobodcev, Valentenko) – 17. Miklík (Ölvecký), 25. Bartovič (Miklík), 35. Hudáček (Radivojevič, Šatan)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Demidov) – Hietanen, Chomickij, Valentenko, Bernackij, Denisov, Grigoriev, Belochvostikov, Tverdochlebov – Salminen, Immonen, Wolski – Krasnoslobodcev, Galuzin, Skačkov – Kulemin, M. Potapov, Liudučin – Žarkov, Badiukov, Dvurečenskij
    HC Slovan Bratislava: Janus (Kopřiva) – Škoula, Štajnoch, Mihálik, Sigalet, J. Brejčák, Mojžíš, Luža, Daňo – Hudáček, Radivojevič, Šatan – Bartovič (C), J. Mikúš, Miklík – Ölvecký (A), Bližňák (A), Kukumberg – T. Mikúš, Šťastný, Bakoš

    Rozhodca: Soin, Cyplakov – Ivanov, Nesterov