Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.) | Chicago – Florida 6:2 (kon.)
Toronto – Boston 2:5 (kon.) | Vancouver – Colorado 3:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
Boston Bruins
cz Pondelok 09.12.2013, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Partner:
     
    59:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston definitivně potvrzuje své dnešní vítězství. Vyhozený kotouč zastihl z trestné lavice vracející se PATRICE BERGERON a v poklidu ho dovezl do branky. Asistence: Gregory Campbell, David Krejčí.
     
    56:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se výrazně přibližuje k vítězství. Lucic přihrál z levé strany před branku, kde si na kotouč počíhal JAROME IGINLA, který chytře nastavil brusli a nasměroval kus černé gumy za záda Berniera. Celou situaci musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Milan Lucic.
     
    40:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto hned zkraje třetí třetiny snižuje na rozdíl jediné branky. JAY MCCLEMENT se dostal před brankou k odraženému kotouči a pohotově ho poslal za Johnsona, který neměl šanci zasáhnout. Asistence: Peter Holland, Nikolaj Kulemin.
     
    35:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek. Od modré čáry vystřelil KEVAN MILLER, který dokázal trefit mezeru mezi betony Berniera. Asistence: Carl Soderberg.
     
    26:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se dostává do vedení, když využívá další přesilovou hru. Na pravém kruhu se ke střele napřáhl TOREY KRUG a poslal kotouč k pravé tyči. Asistence: David Krejčí, Milan Lucic.
     
    25:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston v přesilové hře vyrovnává. Reilly Smith našel z levé strany před brankou volného CARLA SODERBERGA, který z první poslal kotouč za záda Berniera. Asistence: Reilly Smith, Patrice Bergeron.
     
    12:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se dostává do vedení. Mezi kruhy se kotouč dostal k PETERU HOLLANDOVI, který dokázal procpat kotouč do branky. Asistence: David Clarkson, Jake Gardiner

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 13. Holland (Clarkson, Gardiner), 41. McClement (Holland, Kulemin) – 26. Soderberg (Smith R., Bergeron), 27. Krug (Krejčí, Lucic), 36. Miller (Soderberg), 56. Iginla (Lucic), 60. Bergeron (Campbell, Krejčí)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Ranger, Liles – Kessel, Kadri, Van Riemsdyk – Clarkson, Smith T., Raymond – Kulemin, Holland, Ashton – D'Amigo, McClement, McLaren
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Hamilton, Chára, Krug, Seidenberg, Miller, Bartkowski – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith R., Bergeron, Marchand – Caron, Campbell, Soderberg – Fraaser, Spooner, Paille

    Rozhodca: Peel, LaRue – Cvik, Murchison

    Diváci: 19 165