Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.) | Chicago – Florida 6:2 (kon.)
Toronto – Boston 2:5 (kon.) | Vancouver – Colorado 3:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Florida Panthers
cz Pondelok 09.12.2013, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Partner:
     
    59:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Parádní přihrávku dostal BRANDON SADD do brejku, ve kterém si poradil s brankářem. Zvolil zakončení mezi betony. Asistence: Jeremy Morin.
     
    42:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře Patrick Sharp našel na modré stojícího ANDREWA SHAWA, který vystřelil zcela přesně. Asistence: Patrick Sharp, Patrick Kane.
     
    37:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí rozehráli akci v útočném pásmu. MICHAL HANDZUŠ se nejlépe zorientoval před brankou a poslal do ní volný puk. Asistence: Brent Seabrook, Patrick Kane.
     
    29:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Gól jde na vrub brankáře Raanta. Špatně rozehrál puk. Kotouč se dostal k MARCELI GOCOVI, který vybruslil před branku a střelou zápěstím do horní části branky snížil na rozdíl jediné branky. Bez asistence.
     
    24:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Kopecký našel volného DYLANA OLSENA, který rychlou střelou prostřelil Raanta. Asistence: Tomáš Kopecký, Erik Gudbranson-
     
    20:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Parádní akce dva na jednoho. Toews vyslal do brejku Sharp s Hossou. Prvně jmenovaný přihrál MARIANU HOSSOVI, který pohodlně poslal puk do branky. Trochu se štěstím, ale to k dobrým střelcům patří. Asistence: Patrick Sharp, Jonathan Toews.
     
    09:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Parádní přesilovková akce. Hossa našel Saada. Ten prodloužil na BRENTA SEABROOKA, který ve stylu velkých střelců překonal brankáře. Asistence: Brandon Saad, Marian Hossa.
     
    01:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilovka. Kane vyhrál buly na Toewse, který našel na modré PATRICKA SHARPA. Ten parádní střelou poslal puk pod horní tyč. Asistence: Jonathan Toews, Patrick Kane.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 2. Sharp (Toews, Kane), 10. Seabrook (Saad, Hossa), 21. Hossa (Sharp, Toews), 38. Handzuš (Seabrook, Kane), 43. Shaw (Sharp, Kane), 60. Saad (Morin) – 25. Olsen (Kopecký, Gudbranson), 30. Goc


    Chicago Blackhawks: Crawford , od 14. Raanta – Keith, Hjalmarsson, Seabruck, Leddy, Oduya, Rozsíval – Sharp, Morin, Kruger, Toews, Saad, Versteeg, Hanzuš, Smith, Bollig, Shaw, Hossa, Kane.
    Florida Panthers: Clemmensen (Thomas) – Olsen, Kulikov, Weaver, Gudbranson, Campbell, Gilbert – Huberdeau, Hayes, Fleischmann, Barkov, Winchester, Matthias, Upshall, Bergenheim, Barch, Bjugstad, Goc, Kopecký

    Rozhodca: O'Halloran, Martell – Brisebois, Cameron

    Diváci: 21 119