Chomutov – Sparta Praha 0:7 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:2 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:0 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC Kometa Brno
cz Štvrtok 05.12.2013, 18:20Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    29:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Klhůfkův přízemní pokus srazil Kuboš k najetému JANU STRÁNSKÉMU, který z první trefil zcela odkrytou klec! Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    13:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Puk do útočného pásma zavezl Růžička, který bekhendem přihrál k levému mantinelu Skokanovi. Ten našel Whartona, který si najel na modrou. Sešívaný obránce vypálil a Čiliak puk vyrazil jen k LUKÁŠI ŽEJDLOVI, který se před odkrytou klecí nemýlil! Asistence: Kyle Wharton a Dávid Skokan.
     
    03:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Doležal z dálky vystřelil, ale branku o kousek minul. Puk se ovšem odrazil od zadního mantinelu k druhé tyči, kde byl JAROSLAV BEDNÁŘ a ten dokázal najít mezírku mezi Čiliakovým betonem a tyčkou! Asistence: Jiří Doležal a Daniel Vrdlovec.

    David Mencl

    Góly a asistencie: 4. Bednář (J.Doležal, Vrdlovec), 14. Žejdl (Wharton, Skokan), 30. Stránský (Klhůfek)


    HC Slavia Praha: Furch – Holub, Kadlec, Wharton, Kolařík, Štich, Valach, Šenkeřík, Knot – Krenželok, Žejdl, Bednář – Tomica, Růžička, Skokan – Doležal J., Vrdlovec, Bednář – Doležal T., Klhůfek, Stránský
    HC Kometa Brno: Čiliak – Hanzlík, Nosek, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dujsík – Hruška, Čermák, Brendl – Káňa, Němec, Svoboda – Burian, Koreis, Dočekal – Wasserbauer, Zohorna, Jenyš

    Rozhodca: Turčan, Horák – Charvát, Frodl

    Diváci: 3 520