Chabarovsk – Doneck 0:4 (kon.) | Vladivostok – S.Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzneck – Záhreb 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Dinamo Minsk 3:1 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 1:3 (kon.)
HC Slovan – Čerepovec 3:2 (kon.) | Lev – Petrohrad 3:4 (3:4 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Pondelok 02.12.2013, 16:30 • CSKA Ice Palace. • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Ďalšiu super šancu dokázal vychytať Sanford Radulovovi. Hostia si už víťazstvo určite odnesú. Momentálne sa zmocnili puku.
     
    59:00
    Domáci odvolávajú brankára !
     
    58:25
    Sanford podržal hostí a tvrdú strelu Radulova dokázal vyraziť preč.
     
    57:49
    Yakovlev vyhodil puk z hracej plochy a dostáva tak 2 minúty za zdržovanie hry. Veľká šanca pre domácich na strelenie gólu.
     
    55:00
    Hrubá chyba domácej obrany. Hostia sa dostali do úniku 3 na 2, avšak hráči CSKA sa stihli vrátiť a domáci brankár si so slabou strelou Maltseva poradil.
     
    50:35
    Alexander Radulov tvrdo vypálil, ale puk vyráža pravým betónom brankár Sanford.
     
    49:00
    Pashnin za hákovanie putuje na trestnú lavicu. Šanca na gól pre domácich.
     
    45:45
    CSKA Moska dala gól!
    A domáci ešte zápas týmto gólom zdramatizujú ! Konečne sa im podarilo prekonať brankára hostí Sanforda. Po sérii prihrávok sa ku puku dostal ALEXEI MOROZOV a tvrdou strelou prekonáva Sanforda v bránke hostí – 1:3 !
    Asistencia : Yegorshev, Filppula.
     
    41:45
    A po rýchlom brejku sa skoro opäť radovali hostia ! Konkovova strela trafil prilbu brankára Proskuryakova a následnú dorážku Plotnikova skvelo betónom vychytal domáci brankár a zabránil tak ďalšiemu gólu.
     
    38:00
    Konkurz na strelca domáceho gólu pokračuje ! Prochorkin mal teraz veľkú šancu na gól, ale stroskotal na brankárovi hostí Sanfordovi.
     
    34:15
    Rozhodca uvidel príliš veľa hráčov na ľade, tohoto priestupku sa dopustili domáci. Bude to presilovka pre hostí.
     
    31:00
    Gól neplatí ! Puk sa podľa video rozhodcu dostal do bránky, keď už bránka hostí vypadla so svojho predpísaného miesta.
     
    31:00
    Domácim sa puk podarilo pretlačiť do bránky, ale bude sa telefonovať ! Uvidíme ako túto dosť nejasnú situáciu posúdi video rozhodca.
     
    28:08
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    A o pár sekúnd strieľajú hostia už svoj tretí gól ! Po rýchlom brejku hostí sa puk odrazil nešťastne od zadného mantinelu pred bránku CSKA, kde ho úplne voľný MIKELIS REDLIHS bez problémov zasúva pomedzi nohy brankára Proskuryakova – 0:3 !
    Asistencia : Zotov, Apalkov.
     
    27:17
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    A hostia strieľajú druhý gól v zápase a razom to je 0:2 ! Domáci len na chvíľočku dovolili hosťom ich zatlačiť a inkasujú gól. SERGEJI KONKOV svojou tvrdou strelou od modrej prepálil všetko čo mu stálo v ceste – 0:2 !
    Asistencia : Plotnikov, Apalkov.
     
    25:25
    A teraz mali domáci ku vyrovnaniu naozaj blízko ! Eminger vyslal svoju tvrdú strelu od modrej, jeho pokus však Sanford fantasticky vrazil pravým betónom a ani následná dorážka sa gólom neskončila, pretože dobre zasiahla obrana hostí a puk odstrelila preč.
     
    16:25
    Domáci stále tlačia, ale vyrovnávajúci gól sa im nedarí streliť. Teraz mali ku tomu blízko, ale brankár Sanford svoj tím podržal.
     
    10:45
    Presilovku si zahrajú po prvý krát hostia. Nepryayev dostáva 2 minúty za hákovanie.
     
    07:00
    Domáci teraz urobili hrubú chybu a dovolili sa hosťom dostať do prečíslenia. To však na poslednú chvíľu pred bránkou domácich zastavil obranca Zaitsev a zabránil tak určite veľkej šance hostí na strelenie druhého gólu.
     
    01:35
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    A hneď v úvode idú hostia do vedenia ! Tak to je najlepší možný úvod pre hostí. S pukom sa okolo brány otočil Musatov, trafil pravý betón brankára Proskuryakova, od neho sa puk odrazil ku voľnému VADIMOVI KHLOPOTOVI a ten nemal problému strelou švihom otvoriť skóre duelu – 0:1 !
    Asistencia : Musatov.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 46. Morozov (Yegorshev, Filppula) – 2. Khlopotov (Musatov), 28. Konkov (Plotnikov, Apalkov), 29. Redlish (Zotov, Apalkov)


    CSKA Moskva: Proskuryakov ( Filonenko ) – Misharin, Zaitsev, Grigorenko, Radulov A., Prokhorkin – Denisov, Rylov, Filppula, Saprykin, Morozov – Eminger, Yegorshev, Zharkov, Reid, Frolov – Gimayev, Nemirovsky, Nepryayev, Lyubimov, Fefelov.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford ( Kolesnik ) – Vasilyev, Gorokhov, Plotnikov, Konkov, Apalkov – Kronwall, Pashnin, Khlopotov, Redlish, Musatov – Holos, Yakovlev, Chernikov, Petrov, Kraskovsky – Vishnevsky, Zotov, Kapustin, Maltsev, Korenev.

    Rozhodca: Anisimov, Odins – Mikhel, Shikhanov