Omsk – Riga 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Lev 1:4 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 2:5 (kon.)
Jekaterinburg – HC Slovan 8:1 (kon.) | D. Moskva – Chabarovsk 5:4 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 4:3 (2:1 po s.n.)
Novgorod – Novokuzneck 5:0 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 5:1 (kon.) | Petrohrad – Nižnekamsk 2:1 (kon.)
Dinamo Minsk – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Doneck – Ufa 4:2 (kon.) | Záhreb – Čeljabinsk 4:5 (4:5 po s.n.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
Nedeľa 24.11.2013, 14:00 • Nagorny complex, Nižnij Novgorod (Rusko) • KHL
Partner:
     
    49:37
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Torpedo nenechalo na seba dlho čakať ani v tretej tretine a skóruje už svoj piaty gól v dnešnom zápase! K odrazenému puku na pravom kruhu sa dostal VLADIMIR GALUZIN, ktorý svojou delovkou umiestnil puk nechytateľne k pravej žŕdke hosťujúcej brány. Bez asistencií.
     
    36:05
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Aj vystriedaný gólman Sorokin napokon inkasoval! Po peknej krátkej prihrávke od Potapova sa k puku na hranici ľavého kruhu dostal Denisov, ktorý dlho neváhal a skvelou prihrávkou našiel SAKARIHO SALMINENA. Ten už bez problémov trafil odkrytú bránu Novokuznecka. Asistencie si pripisujú hráči Vladimir Denisov a Maxim Potapov.
     
    35:05
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domáci sa dostávajú do trojgólového vedenia! Po parádnej prihrávke z ľavého kruhu od Kuljomina sa k puku v medzikruží dostal SERGEJ BERNATSKY, ktorý svojou delovkou medzi betóny nedal gólmanovi Ložkinovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Vadim Krasnoslobodcev a Vjačeslav Kuljomin.
     
    17:42
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia po obrovskom zaváhaní v novokuzneckej defenzíve! Po parádnej prienikovej prihrávke od Salminena sa k puku dostal DENIS PARŠIN, ktorý prekorčuľoval všetkých svojich súperov a puk umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke hosťujúcej brány. Asistencie si pripisujú hráči Sakari Salminen a Jarkko Immonen.
     
    00:22
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hokejisti domáceho Torpeda sa hneď v úvodnej minúte dnešného zápasu dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Paršina sa k puku na ľavom kruhu dostal SAKARI SALMINEN, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného gólmana Ložkina. Asistencie si pripisujú hráči Denis Paršina a Jarkko Immonen.

    Góly a asistencie: 1. Salminen (Paršin, Immonen), 18. Paršin (Salminen, Immonen), 36. Bernatsky (Krasnoslobodcev, Kuljomin), 37. Salminen (Denisov, Potapov), 50. Galuzin


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Hietanen, Bernatsky, Valentenko, Chomitsky, Grigorjev, V. Denisov, Belochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Hodgman, Sčastlivy – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuljomin – Žarkov, Potapov, Iljin – Sentjurin.
    Metallurg Novokuzneck: Ložkin (36. Sorokin)– Giroux, Martynov, Mäntylä, Černov, Arzamascev, Kuklev, Kanarsky, Kapotov – Achmetov, Galimov, Žafjarov – Garejev, Kartajev, Kosourov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Valuisky, Jemelin, Lapenkov.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Ravodin – Dmitrij Goljak, Dmitrij Golovljov