Skalica – HC Slovan 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Poprad 6:4 (kon.) | Topoľčany – Nitra 6:5 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Košice 1:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Trenčín 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Zvolen 3:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:2 (0:1, 0:0,1:0 - 0:0)
HC Košice
Nedeľa 24.11.2013, 10:30 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    65:00
    Košice dali gól!
    Dnešný zápas je tak na konci. Hostia rozhodli o svojej výhre zásluhou kapitána DENISA MARKUŠA, ktorý v samostatnom nájazde prekonáva Púteca po perfektnom blafáku na backhand.
     
    Košickí hokejisti sú úspešní taktiež! Buraľ pretlačil puk pomedzi betóny Púteca.
     
    Patrik Števuliak je na nájazde úspešný. Rýchly prechod cez stred naznačenie a následná presná strela z backhandu pod ľavý horný roh.
     
    48:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči nakoniec vyrovnávajú, keď sa v presilovke dostali do útočného pásma. Hra na pravej strane, prihrávka medzi kruhy a presná strela FILIPA DANKA, ktorý sa nemýlil. Asistencie: Andrej Lištiak, Matej Bača.
     
    36:19
    Vylúčenie na oboch stranách! Na domácej je to Pida za seknutie. Zikmund za údery.
     
    28:02
    Vylúčenie na domácej strane. Bača odchádza na nedovolené bránenie v hre.
     
    26:03
    Filip Danko odchádza za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou – presilovka Košíc o jedného hráča.
     
    24:18
    ŠANCA LIPTÁKOV! V útočnom pásme sa prezentoval prienikom Andrej Laco. ten si stiahol obrancu a osamotený pred brankárom páli do stredu brány a rovno do betónov brankára Rusňáka.
     
    17:44
    Záver prvej tretiny bude zrejme patriť domácim hráčom. Ďalšie vylúčene, keď Briják odchádza za údery.
     
    16:21
    Dobrá šanca Liptovského Mikuláša na vyrovnanie. Buraľ odchádza za seknutie + 10. minútový trest za nešportové správanie. Liptáci hrajú presilovku 5 na 3.
     
    15:25
    Čistú presilovku neuvidíme ani teraz, keď Košice tak povediac aj trošku zbytočne prichádzajú o výhodu jedného hráča. Trest je jasný – príliš veľa hráčov na ľade.
     
    14:18
    Vylúčenie na domácej strane. Na trestnú odchádza Pida, ktorý vyhodil puk mimo hraciu plochu vo vlastnom pásme.
     
    11:14
    Liptáci mali viacero dobrých šancí počas presilovky! Najskôr sa puk dostal k Patrikovi Števuliakovi, ktorý z prvej mieril iba do betónov. Dorážka skončila na hokejke Brezniaka, ale ten minul o centimetre. Po pár sekundách to skúsil opäť Števuliak, ale tentokrát perfektne zasiahol brankár Rusňák.
     
    10:32
    Na trestnú odchádza Dimun za podrazenie.
     
    05:34
    Dlho sa nám presilovka nehrala. Liptáci po vyhratom buly smerovali do útoku, kde následne prišiel faul aj na druhej strane. Drábik odchádza za hákovanie.
     
    05:19
    Filip Danko je dnešným prvým vylúčeným hráčom, ktorý odchádza na dve minúty za podrazenie. Uvidíme či sa košickým hráčom podarí zúžitkovať túto výhodu.
     
    01:11
    Košice dali gól!
    Lepší úvod hostia nemohli ani zaznamenať. Rozpísaný som síce mal prvý útok Liptovského Mikuláša, ale skóre sa mení na opačnej strane. Košice sa dostali do útočného pásma, pár prihrávok na pravej strane bolo zavŕšené strelou v podaní DENISA MARKUŠA. ktorý prekonáva prvou strelou na mikulášsku bránu Petra Púteca. Asistencie: Marek Borecký, Ladislav Zikmund.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 49. Danko (Lištiak, Bača) – 2. Markuš (Borecký, Zikmund), 65. Markuš


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kelčík) – Mezovský, Lištiak, Laco, Kučera, Danko, Bača, Pida, Sukeľ, Potocký, F. Danko, Janček (C), Škandera, Brezniak, Števuliak, Furdek, Kabáč.
    HC Košice: Rusňák (Chmara) – Buraľ, Briják, Markuš, Zikmund, Borecký, Stupeň, Drábik, Pavúk, Kaszonyi, Fedorko, Dimun, Socha, Hrivňák, Pribula, Mikula.

    Rozhodca: Jakubec – Farkáč, Vyšný.