Buffalo – St. Louis 1:4 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 5:2 (kon.) | Toronto – NY Islanders 5:2 (kon.)
Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 6:2 (kon.)
Colorado – Chicago 5:1 (kon.) | Edmonton – Columbus 7:0 (kon.) | Vancouver – Florida 2:3 (0:1 po s.n.)
LA Kings – Tampa Bay 5:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
New York Islanders
cz Streda 20.11.2013, 01:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Partner:
     
    57:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácím se ale podařilo odpovědět tím nejlepším způsobem, protiútok dva na jednoho zakončit nekompromisní ranou do šibenice PHIL KESSEL – 5:2! Asistence: James Van Riemsdyk a Trevor Smith.
     
    55:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se přece jen prosazují a trochu dramatizují závěrečné minuty utkání, na rozdíl dvou branek snižuje přesnou střelou již několikrát zmíněný FRANS NIELSEN – 4:2! Asistence: Josh Bailey.
     
    52:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí definitivně dávají razítko na dnešní vítězství! Ve skrumáži v rohu kluziště vybojoval kotouč Smith, poslal ho na střed na DAVIDA CLARKSONA, který výstavní ranou z první pod víko nedal Poulinovi sebemenší šanci zasáhnout – 4:1! Asistence: Trevor Smith a Joffrey Lupul.
     
    43:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hosty rána, ze které se již nemusí vzpamatovat Rychlý protiútok ještě Jay McClement bekhendem gólově nezakončil, vzápětí ale přišla dorážka MASONA RAYMONDA, která končí v síti – 3:1! Asistence: Jay McClement.
     
    39:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak přece jen bude třetí třetina ještě zajímavá! Hosté sice přesilovou hru nevyužili, jedenáct vteřin před sirénou se ale vracejí do zápasu! Franson na modré čáře udělal hrubou chybu, nabídl samostatný únik CASEY CIZIKASOVI! Mladý útočník udělal kličku a poté již zasunul kotouč mezi nohy brankáře Berniera – 2:1! Bez asistence.
     
    31:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První přesilová hra v dnešním zápase je využita! Velmi zkušeně to udělal PHIL KESSEL, který se již nedokázal dívat na trápení svého týmu, vzal si kotouč na modré čáře, udělal dva kroky a tahem poslal puk nekompromisně ke vzdálenější tyči – 2:0! Asistence: Joffey Lupul a Dion Phaneuf.
     
    00:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek jako hrom ze strany Maple Leafs! Po dvaadvaceti vteřinách se domácí tým raduje poprvé! Lupul velmi chytře zavezl až ze své poloviny kotouč za branku, odkud našel volného TREVORA SMITHE, který zametl puk do sítě – 1:0! Asistence: Joffrey Lupul.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 1. Smith (Lupul), 32. Kessel (Lupul, Phaneuf), 44. Raymond (McClement), 53. Clarkson (Smith, Lupul), 58. Kessel (Van Riemsdyk, Smith) – 40. Cizikas, 56. Nielsen (Bailey)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Ranger, Fraser – Kessel, Holand, Van Riemsdyk – Clarkson, Smith, Lupul – Kuljomin, McClement, Raymond – Orr, Smithson, McLaren
    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – Hamonic, MacDonald, Hickey, Donovan, Carkner, Ness – Okposo, Tavares, Nelson – McDonald, Nielsen, Bailey – Clutterbuck, Regin, Bouchard – Martin, Cizikas, Boulton

    Rozhodca: Hasenfratz, McCauley – Henderson, Kovachik