Buffalo – St. Louis 1:4 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 5:2 (kon.) | Toronto – NY Islanders 5:2 (kon.)
Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 6:2 (kon.)
Colorado – Chicago 5:1 (kon.) | Edmonton – Columbus 7:0 (kon.) | Vancouver – Florida 2:3 (0:1 po s.n.)
LA Kings – Tampa Bay 5:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
New York Islanders
cz Streda 20.11.2013, 01:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Partner:
     
    48:55
    Ambice Islanders se znovu o něco snížily. Vyloučen je totiž Colin McDonald (NYI), jenž se skloněnou hlavou odjíždí za katr. Podaří se Maple Leafs využít i druhou početní výhodu a definitivně rozhodnout dnešní zápas?
     
    45:54
    Paul Ranger (TOR) byl ale na brankovišti hodně aktivní a za hrubost si tak odnáší dvouminutový trest. Další šance pro hosty.
     
    42:48
    Viděli jsme další výměnu názorů, za kterou si oba hráčů odnáší pětiminutový trest. Do sebe se pustili Orr (TOR) a Boulton (NYI).
     
    37:18
    Frans Nielsen byl zasažen hokejkou do obličeje od Joffreye Lupula (TOR), který tedy dává menším trestem hostům slušnou příležitost vrátit se chvíli před sirénou ohraničující druhou třetinu do hry a snížit nepříznivý stav.
     
    34:20
    Na ledě se nám strhla bitka! Aktivně se do sebe pustili Matt Carkner (NYI) a Frazer McLaren (TOR). Pohledný pěstní souboj nakonec dopadl úspěšně pro hráče Islanders, oba si odnáší pětiminutový trest za hrubost.
     
    30:11
    Krátce po polovině zápasu nás čeká dnešní první přesilová hra. Unikajícího van Riemsdyka podrazil Andrew MacDonald (NYI) a za svůj přestupek putuje na trestnou lavici. Tlak Islanders je v tuto chvíli s největší pravděpodobností minulostí.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 1. Smith (Lupul), 32. Kessel (Lupul, Phaneuf), 44. Raymond (McClement), 53. Clarkson (Smith, Lupul), 58. Kessel (Van Riemsdyk, Smith) – 40. Cizikas, 56. Nielsen (Bailey)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Ranger, Fraser – Kessel, Holand, Van Riemsdyk – Clarkson, Smith, Lupul – Kuljomin, McClement, Raymond – Orr, Smithson, McLaren
    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – Hamonic, MacDonald, Hickey, Donovan, Carkner, Ness – Okposo, Tavares, Nelson – McDonald, Nielsen, Bailey – Clutterbuck, Regin, Bouchard – Martin, Cizikas, Boulton

    Rozhodca: Hasenfratz, McCauley – Henderson, Kovachik