Sampdoria – Bergamo 1:0 (kon.) | Inter – Hellas Verona 4:2 (kon.)
koniec
Inter Miláno
4:2 (3:1)
Hellas Verona
Sobota 26.10.2013, 20:45Talianska Seria A
     
    72
    Hellas Verona dala gól! Verona sa nevzdáva, ešte znižuje po ďalšej skvelej práci Toniho vo vápne. Loptu umne prikryl, našiel voľného ROMULA, ktorý si prehodil na ľavačku a presne k žrdi dáva gól.
     
    57
    Inter dal gól! Miláno zahrávalo roh a opäť je z toho gól! Center na prvú žrď si obrana neustrážila, bolo tam opäť mnoho tečov, ale vyťažil z toho hráč v modročiernom. ROLANDO dotlačil loptu za čiaru a zápas definitívne rozhodol.
     
    39
    Inter dal gól! Nagatomo napálil žrď po krásnej strele spoza vápna, k dorážke sa dostal Palacio, ale ešte nahrával CAMBIASSOVI, ktorý sa vyhol ofsajdu a pohodlne doklepol do odkrytej brány.
     
    32
    Hellas Verona dala gól! Toni po pase dopredu krásne sklepol MARTINHOVI, ktorý z prvej v šanci 1 na 1 prestrelil Carriza a máme tu zápletku, na ktorú sme čakali!
     
    14
    Inter dal gól! Verona je zatiaľ vzadu nesmelá a potvrdila to aj pri druhom rohovom kope! Lopta sa dostala ku Guarínovi po centri, ten mieril iba do spleti tiel. Lenže ešte tam číhal v skrumáži po odraze lopty PALACIO, od ktorého sa lopta odrazila do siete!
     
    9
    Inter dal gól! Z neho sa center Cambiassa vznášal až k nohe JONATHANA, ktorý volejom aj s pomocou teču otvára skóre!

    Góly: 9. Jonathan, 14. Palacio, 39. Cambiasso, 57. Rolando – 32. Martinho, 72. Romulo

    Karty:   12. Cambiasso (INT), 54. Palacio (INT), 89. Jonathan (INT) – 30. Cacciatore (VER), 69. Donadel (VER), 90+1. Iturbe (VER)


    Inter Miláno: Carrizo – Jonathan, Nagatomo, Juan, Ranocchia, Rolando, Guarin, Kovacic, Ricky, Cambiasso, Palacio.
    Hellas Verona: Rafael – Cacciatore, Agostini, Moras, Maietta, Donati, Romulo, Jorginho Frello, Raphael Martinho, Toni, Iturbe.