Nitra – Žilina 5:3 (kon.) | Martin – Košice 1:3 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 2:3 (kon.)
Skalica – Piešťany 2:3 (kon.) | Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
Piatok 18.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:46
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa v presilovej hre dostávajú do vedenia! Handlovský nahadzoval puk na popradskú bránu, jeho strelu gólman Sidor ešte vyrazil, no následne si spomínaný LUKÁŠ HANDLOVSKÝ nakorčuľoval pred popradskú bránu a z dorážky prekonal gólmana Sidora. Musím však podotknúť, že tento gól platiť nemal – postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku bolo viac než očividné. Asistenciu si pripisuje Michal Hudec.
     
    42:21
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Popradčania využili obrovské zaváhanie v banskobystrickej obrane, ktorá nechala pred bránou nebráneného SAMUELA MLYNAROVIČA! Ten obdržal puk po skvelej prirhávke od Paukovčeka spoza ľavého kruhu a napokon si bez problémov poradil s bezmocným gólmanom Kalembom. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Paukovček a Jaroslav Kasík.
     
    33:09
    Poprad dal gól!
    Domáci Kamzíci pridali na ofenzívnej aktivite a vsieťujú kontaktný gól! Popradský kapitán ARNÉ KROTÁK zachytil puk po nie veľmi vydarenej prihrávke od Paločka v pozícii za kruhmi. Následne si nakorčuľoval na pravý kruh a svojim pekným bekhendovým dviháčikom umiestnil puk do ľavého horného rohu Kalembovej brány. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    31:58
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa počas presilovej hry dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke od Saracina sa k puku na ľavej strane dostal LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorý si ho potiahol do medzikružia a tvrdou delovkou prekonal bezmocného gólmana Sidora strelou k ľavej žŕdke jeho brány. Asistencie si pripisujú hráči Chris Saracino a Matúš Chovan.
     
    25:39
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania sa dostávajú do vedenia po veľkej chybe popradského gólmana Sidora. LUKÁŠ BAMBÚCH napriahol svoju hokejku na ľavej strane v strednom pásme a jeho pekný švih napokon prešiel povedľa Sidorovej načiahnutej lapačky do popradskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Mislav Rosandič a Tomáš Zigo.

    Góly a asistencie: 34. Kroták (Paločko, Takáč), 43. Mlynarovič (Paukovček, Kasík) – 26. Bambúch (Rosandič, Zigo), 32. Handlovský (Saracino, Chovan), 53. Handlovský (Hudec)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali – Jabrocký, Stals, Lapšanský – Belluš, Mlynarovič, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Jáchym.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Kalemba (Hollý) – Saracino, Martin, Macháček, Meland, Rosandič, Bambúch ("A"), Zošiak, Kadura – Handlovský, White, Kafka – Macík, Hudec ("C"), Matúš Chovan – Lamper, Zigo, Lunter – Dolník, Heizer ("A"), Hegyi.

    Rozhodca: Rudolf Lauff – Martin Korba, Tibor Rovenský

    Diváci: 1562