Slovensko U17 – Nórsko U17 1:1 (kon.)
koniec
Slovensko U17
1:1 (0:0)
Nórsko U17
Sobota 21.09.2013, 13:00 • Sävstaås IP, Švédsko • Prípravný zápas
     
    90+4
    Žltú kartu za protesty obdržal na druhej strane nórsky gólman Bråtveit.
     
    90+4
    Slovenský hráč Čmelík obdržal žltú kartu za zbytočné protesty na stranu hlavného rozhodcu.
     
    90+3
    Čmelík sa v závere zápas snažil nadvakrát presadiť delovkami z ľavej strany, no napokon bol neúspešný, keďže trafil len pozorného nórskeho obrancu a následne gólmana Bråtveita.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    88
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase obdržal nórsky hráč Aboubacar, ktorý na ľavej strane nekompromisne zložil k zemi Sipľáka.
     
    86
    Slovenský tréner posiela na trávnik aj štvrté striedanie. Namiesto Vodeckého nastupuje do hry Michal Sipľák.
     
    75
    Gólman Marek Rodák nepríjemne spadol na trávnik pred svojou bránou po súboji s jedným z Nórov. Následne k nemu pribieha lekársky tím, ktorý sa snaží dať slovenského gólmana dokopy. Zatiaľ to však vyzerá tak, že to nie je nič vážne.
     
    74
    Na rad prichádza aj tretie striedanie na slovenskej strane. Namiesto Chvátala nastupuje do hry Milan Dimun.
     
    70
    Hlavný rozhodca udeľuje v tomto zápase aj druhú žltú kartu na stranu Nórska. Obdržal ju Eriksen, ktorý nekompromisným faulom zložil k zemi Káčera na ľavej strane.
     
    69
    Nórsko U17 dalo gól!
    Nóri napokon dokázali využiť poriadne zaváhanie v slovenskej defenzíve a dostávajú sa do vedenia! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Celinaa sa k lopte na pravej strane dostal RUNAR ESPEJORD, ktorý z tesnej blízkosti bez problémov prekonal gólmana Rodáka.
     
    67
    Slovenský tréner Bútora posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Haraslína nastupuje do hry oddýchnutý Polievka.
     
    67
    Nórsky tréner posiela na trávnik už tretie striedanie. Namiesto Larsena nastupuje na trávnik Hoff.
     
    66
    Lukáš Haraslín posunul loptu na pravé krídlo ku Chvátalovi, ktorý skvelým centrom našiel na ľavom krídle Čmelíka! Ten však svojou delovkou z voleja trafil len ľavú žŕdku nórskej brány!
     
    62
    Slovensko U17 dalo gól!
    LUKÁŠ HARASLÍN si postavil loptu na značku pokutového kopu a pekným oblúčikovým zakončením na pravú stranu nórskej brány zmiatol gólmana Bråtveita. Ten už úspešne zasiahnuť nedokázal.
     
    62
    Slováci majú po tvrdom faule nórskeho hráča Sørrna k dispozícii pokutový kop, ktorý odchádza zahrávať Lukáš Haraslín!
     
    59
    Po nie veľmi ideálne zahranom priamom kope sa k odrazenej lopte pred gólmanom Rodákom dostal Thorsby, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovku napokon pozorný Grič s prehľadom zblokoval svojimi nohami.
     
    58
    Nóri budú mať k dispozícii skvelú štandardnú situáciu! Nasleduje ich priamy kop zo vzdialenosti približne 19 metrov, mierne vľavo, keďže slovenskí obrancovia faulovali útočiaceho Eriksena.
     
    56
    Nórsky tréner posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Aasheima nastupuje do hry oddýchnutý Eriksen.
     
    53
    Hlavný rozhodca dnešného stretnutia poprvýkrát v zápase vytiahol žltú kartu, ktorú obdržal Nór Rino Falck Larsen, ktorý predviedol tvrdý útočný faul.
     
    50
    Slovenskí mladíci majú k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov od nórskej brány. Nórsky múrik je už rozostavený, gólman Bråtveit pripravený. Slováci môžu začať útočiť.
     
    46
    Na začiatku druhého polčasu vidíme aj striedanie na strane Nórska. Namiesto Fossuma nastupuje do hry oddýchnutý Morten Thorsby.
     
    46
    Tréner Nórska posiela na trávnik v druhom polčase ďalšie striedanie. Namiesto Björkkjera nastupuje do hry Aboubacar.
     
    46
    Slovenský tréner si pripravil polčasové striadanie. Namiesto Reného Kotríka nastupuje na trávnik Miroslav Káčer.
     
    45
    V závere prvého polčasu majú Slováci k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 28 metrov, mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Hromada. Ten však loptu odcentroval len k nórskym obrancom.
     
    39
    Vestenický odcentroval loptu z pravej strany pred nórsku bránu, kde z mierneho voleja tvrdo pálil Chvátal, no ten svojou delovkou trafil len jedného z dobre postavených nórskych obrancov.
     
    36
    Slovenskí futbalisti majú k dispozícii priamy kop z pozície naľavo od pokutového územia Nórska. Zahrávať ho odchádza Lukáš Haraslín, ktorý bol slovenskou hviezdou v zápase proti Švédsku.
     
    30
    Nórsky hráč Espejord sa dostal do fantastickej gólovej šance na hranici slovenského pokutového územia, keď sa zbavil slovenských obrancov a tvrdo zakončoval, no jeho projektil napokon s tečom skončil len tesne vedľa slovenskej brány! Nóri majú k dispozícii rohový kop.
     
    18
    Na druhej strane si Nóri vybojovali priamy kop zo vzdialenosti približne 27 metrov mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Fossum. Jeho projektil však gólman Rodák dobre videl a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    17
    Slovenskí futbalisti rozohrali priamy kop krátkou prihrávkou Vestenického, ktorý loptu nabil Hromadovi, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná jedným z nórskych obrancov len v okolí stredu ihriska.
     
    14
    Nóri mali k dispozícii priamy kop vo vzdialenosti približne 33 metrov na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Fossum. Ten loptu odcentroval, no gólman Rodák ju vyboxoval do bezpečia. Následne z voleja pálil Larsen, no ten napokon minul priestor slovenskej brány!
     
    Slováci budú v dnešnom zápase bojovať o prvé miesto na Turnaji štyroch krajín vo Švédsku!
    Stačí im zdolať reprezentačný výber Nórska.

    Góly: 62. Haraslín (pen.) – 69. Espejord

    Karty:   90+4. Čmelík (SVK17) – 53. Larsen (NOR17), 70. Eriksen (NOR17), 88. Aboubacar (NOR17), 90+4. Bråtveit (NOR17)


    Slovensko U17: Rodák – Vavro, Vodecký (86. Sipľák), Grič, Chvátal (74. Dimun), Vestenický, Hromada, Čmelík, Kupec, Haraslín (67. Polievka), Kotrík (46. Káčer).
    Náhradníci: Junas – Dimun, Káčer, Polievka, Sipľák, Rajník

    Nórsko U17: Bråtveit – Molde, Martinsen, Jenssen, Björkkjer (46. Aboubacar), Fossum (46. Thorsby), Espejord, Aasheim (56. Eriksen), Celina, Sørrno, Larsen (67. Hoff).
    Náhradníci: Näsberg, Thorsby, Hoff, Jensen, Eriksen, Aboubacar

    Rozhodca: Per Melin – Henrik Melin, Per Persson