AS Rím – Hellas Verona 3:0 (kon.) | Bergamo – Turín 2:0 (kon.) | Catania – Inter 0:3 (kon.)
AC Miláno – Cagliari 3:1 (kon.) | Bologna – Sampdoria 2:2 (kon.) | Sassuolo – Livorno 1:4 (kon.)
Udinese – Parma 3:1 (kon.) | CFC Janov – Fiorentina 2:4 (kon.)
koniec
Catania Calcio
0:3 (0:1)
Inter Miláno
Nedeľa 01.09.2013, 20:45Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Skončil sa nám dnešný zápas medzi Cataniou a Interom výsledkom 0:3. Ja vám ďakujem za pozornosť. (22:35:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Posledné sekundy dnešného zápasu. Inter si drží loptu na vlastných kopačkách a dnešný zápas sa už len naozaj dohráva.
     
    89
    Záver zápasu a je azda jasné kto sa stane víťazom dnešného stretnutia. Inter na vlastnej polovici kontroluje hru a čaká sa len na samotný konečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    87
    Center Interu z pravej strany, avšak lopta je príliš privysoká a končí za postrannou čiarou.
     
    87
    Catania je pri lopte a snaží sa cez stred ihriska podniknúť útok. Lopta sa však ocitla nechtiac u súpera a hraje prerušená.
     
    82
    Inter kombinuje v strede ihriska. Hra sa postupne dostáva na útočnú polovicu, ale po pár prihrávkach späť na polovicu Interu. Záver zápasu už bude iba o prihrávkach a nemyslím si, že by sa ešte niečo mohlo zmeniť.
     
    80
    Inter dal gól! Perfektné sólo hodné majstra! Inter mal v poslednom čase väčší tlak, keď pred pár minútami postranný neuznal gól pre ofsajd. Tentokrát sa dostal do úniku RICHARDO ARVALES, ktorý krížnou strelou do tyče nedal brankárovi nárok.
     
    77
    Catania sa po nejakom čase dostáva znovu do útoku, ale ten ani teraz nevyšiel. Inter využíva protiútok, ktorý končí aj strelou a následne aj gólom, ktorý pre ofsajd neplatí!
     
    75
    Inter to skúša viackrát po pravej strane ihriska. Prechod do veľkého vápna a snaha súpera o vytlačenie mimo ihriska – úspešne.
     
    74
    Hra je v poslednom čase viackrát prerušená. Tentokrát pri vyvážaní lopty ostáva na trávniku ostávať ležať jeden z hráčov Interu, nasledovať bude štandardná situácia.
     
    73
    Odkop od brány domácich. Lopta sa dostala po súboji na polovicu Interu, kde sa jej zmocnil súper. Catania sa dostala skoro aj do zakončenia, ale po malom súboji v hlavičke nasleduje rohový kop.
     
    72
    Inter v poslednom čase iba zdržuje hru v kombinácii. Tentokrát však vyslal center smerom dopredu, ale hráči si nerozumeli čo sa týka kombinácie.
     
    68
    Catania s loptou na kopačkách. Útok začína na ich polovici. Postupne sa však hráči cez ľavú stranu snažia dostať do útoku. Loptu však stratili a kombinácie sa zmocnil súper.
     
    67
    Máme tu striedanie v tíme domácich. Ihrisko opúšťa Leto, nastupuje Doukara.
     
    67
    Brankár Andújar dostáva žltú kartu, keďže niečo si asi povedali s rozhodcom.
     
    66
    Táto šanca pre Inter nevyšla najlepšie a lopta z priameho kopu míňa bránu.
     
    65
    Perfektné v podaní hráčov Interu. Tí podržali loptu určitý čas, pomaly sa dostali pred veľké vápno a tam prišiel faul. Dobrá šanca z priameho kopu pre hráčov Inter Miláno.

    Tomáš Batiz

    Góly: 20. Palacio, 56. Nagatomo, 80. Arvales

    Karty:   67. Andújar (CAT) – 44. Nagatomo (INT)


    Catania Calcio: Andújar – Álvarez, Spolli, Legrottaglie, Monzón – Izco (42. López), Almirón, Tachtsidis – Castro, Bergessio, Leto
    Inter Miláno: Handanovič – Campagnaro, Ranocchia, Jesus – Jonathan, Kovacic (44. Taïder), Guarín, Cambiasso, Nagatomo – Palacio, Álvarez

    Rozhodca: Damato – Posado, Marrazzo.