Bayern – Chelsea 2:2 (6:5 po pen.)
koniec po penal. (6:5)
Bayern Mníchov
2:2 (0:1)
Chelsea FC
Piatok 30.08.2013, 20:45 • Štadión Letná, ktorý sa nachádza v hlavnom meste Českej republiky - Praha. Jeho kapacita je 20. 100 • Super Cup
     
    120
    Žltá karta aj pre Ivanovica!
     
    118
    Žltá karta aj pre Cola!
     
    99
    Pred pár minútami striedal a hneď je to žltá karta. Potrestaný je Lukaku, ktorý v súboji fauloval protihráča z Bayernu.
     
    90
    Žltá karta prichádza ja pre hráča, ktorý v dnešnom zápase otváral gólový účet stretnutia. Torres mal nejaké zbytočné reči.
     
    85
    Druhá žltá karta pre Ramiresa a Chelsea dohráva s desiatimi hráčmi. Po tom ako Luiz zlyhal v hlavičke prišiel protiútok Bayernu. Ramires vybehol na Gotzeho a po zasiahnutí lopty ho riadne nabral za čo vidí spomínanú druhú žltú, resp. červenú kartu.
     
    84
    Piata žltá karta v dnešnom zápase. Ocar robil pohyb do druhej strany, ale Boateng tam nechal nohu cez, ktorú brazílsky záložník už prepadol. Žltá karta tak pre spomínaného hráča.
     
    66
    V poslednom čase tu máme viacero žltých kariet. V osobnom hlavičkovom súboji fauloval Luiz za čo vidí aj následne žltú kartu. Brazílsky obranca však šiel aj do rozporu s rozhodcom, osobne si myslel, že to bol čistý zákrok.
     
    65
    Žltá karta aj pre hráča Chelsea. Ramires podkopol zo zadu unikajúceho Ribéryh za čo vidí napomenutie od hlavného rozhodcu.
     
    42
    Nakoniec je to až žltá karta pre anglického obrancu Cahilla, ktorý v súboji trafil lakťom Mullera a ten sa ocitol na trávniku. Nemecký hráč však môže pokračovať v hre.
     
    23
    V dnešnom zápase tu máme aj prvú žltú kartu. Dostáva ju hráč, ktorý pred pár sekundami nebezpečne zakončil – Ribéry.

    Tomáš Batiz

    Góly: 47. Ribéry, 122. Martinéz – 8. Torres, 93. Hazard

    Karty:   23. Ribéry (BAY), 84. Boateng (BAY) – 42. Cahill (CHE), 65. Ramires (CHE), 66. Luiz (CHE), 90. Torres (CHE), 99. Lukaku (CHE), 118. Cole (CHE), 120. Ivanovic (CHE)   85. Ramires (CHE)


    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, Boateng, Dante, Alaba – Lahm "C", Kroos – Robben, Ribéry – Müller – Mandžukić.
    Chelsea FC: Čech, Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole, Ramires, Lampard, Oscar, Hazard, Schürrle, Torres

    Rozhodca: Jonas Eriksson – Warnmakr, Klasenius