Razgrad – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
PFC Ludogorets Razgrad
3:0 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 24.07.2013, 19:30 • Ludogorets Arena, Razgrad (Bulharsko) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Po rozohraní priameho kopu sa k lopte na hranici domáceho pokutového územia dostal Soumah, ktorý tvrdo vystrelil, no napokon loptu poslal len tesne nad bránu domáceho celku.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Domáci Moţi nekompromisne fauloval bežiaceho Bagayoka na pravej strane a na rade je teda priamy kop pre hosťujúci Slovan.
     
    89
    Hosťujúci hráči Slovana sú už v troskách a nedarí sa im vôbec nič! Z ľavej strany tvrdo zakončoval Zlatinski, no ten napokon trafil len ľavú žŕdku bratislavskej brány!
     
    88
    Fábio Espinho sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, no napokon z ťažkého uhla zakončil a nedokázal trafiť priestor hosťujúcej brány! Šťastie pre Slovan.
     
    85
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát po prihrávke od Bezjaka dostal Bakalov, no jeho delovka z ľavej strany nedokázala prekonať Matúša Putnockého, ktorý skvele zasiahol svojimi nohami!
     
    83
    Na rad prichádza aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto dvojgólového Daniho Abala nastupuje na trávnik Aleksandrov.
     
    81
    Milinković sa dobre presúval po ľavej strane a následne dobre prihrával na nebráneného Fořta! Ten však loptu už do domácej brány dopraviť nedokázal a stál aj v ofsajde.
     
    79
    Soumah mierne prifilmoval pád pred bránou domáceho celku a následne loptu chytil aj rukou, za čo si odnáša žltú kartu.
     
    78
    Ludogorets Razgrad dal gól!
    Bratislavčania tentokrát poriadne poľavili vo svojich defenzívnych radoch a nedokázali zastaviť útočnú akciu Razgradu. Po ľavej strane sa veľmi dobre presúval vystriedaný Bakalov, ktorý našiel na pravej strane nebráneného DANIHO ABALA. Ten už s veľkým prehľadom položil na zem bezmocného Putnockého.
     
    76
    Na rad prichádza aj druhé striedanie bratislavského celku. Namiesto Jakúbeka nastupuje do hry Soumah.
     
    74
    Bezjak dnes nemá šťastie vo svojom zakončení! Opäť zakončoval z ľavej strany, no jeho delovka napokon letela len mimo Putnockého brány.
     
    73
    Žofčák sa dostal do konfliktu s jedným z domácich hráčov a fauloval ho. Obdržal teda spravodlivú žltú kartu.
     
    73
    Bezjak sa po nebezpečnom odrazení centra dostal k lopte na hranici pokutového územia a tvrdo vypálil! Jeho delovka však napokon skončila len tesne nad ľavým horným rohom bratislavskej brány.
     
    72
    Je tu aj druhé striedanie domáceho celku. Na trávnik prichádza namiesto Ivana Stoyanova oddýchnutý Bakalov.
     
    71
    Na rad prichádza aj prvé striedanie hosťujúceho Slovana. Namiesto Peltiera nastupuje do hry Fořt.
     
    70
    Domáci opäť poriadne pohrozili, keď po centri od Dyakova získal loptu Ivan Stoyanov. Ten vystrelil, no jeho delovka bola zblokovaná pred Mäntyläho, ktorý zahodil ďalšiu šancu domácich. Putnocký reflexívne zasiahol svojou pravou nohou.
     
    69
    Kladrubský predviedol tvrdý faul na Espinha vo vzdialenosti približne 25 metrov mierne vpravo a na rade je teda priamy kop pre domáci Razgrad!
     
    66
    Rovnaký verdikt za potýčku s Danim Abalom získal aj hosťujúci Gorosito – žltá karta.
     
    66
    Dani Abalo obdržal žltú kartu za zbytočné slovné potyčky s bratislavským Gorositom a za mierne filmovanie.
     
    62
    Na rad prichádza prvé striedanie v znení domáceho Razgradu. Namiesto Marcelinha nastupuje do hry Fábio Espinho.
     
    61
    Po peknom centri od Milinkovića sa k lopte na ľavej strane dostal Halenár, ktorý si ju spracoval a následne tvrdo vystrelil. Jeho delovka však letela len nad domácu bránu.
     
    59
    Júnior Caiçara sa dobre presúval po pravej strane a následne dobrou a krátkou prihrávkou našiel Daniho Abala. Ten však už nezakončil, a tak si Slovanisti vydýchli.
     
    58
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance, keď sa pred bránou Slovana ocitol osamotený Marcelinho! V poslednej chvíli ho však od lopty odstavil Kolčák, ktorý však ordinoval na hranici faulu. Celú situáciu následne dobrým zákrokom nohami zneškodnil pozorný Putnocký! Marcelinho je očividne poriadne sklamaný.
     
    50
    Dyakov odišiel zahrávať priamy kop a dobrým centrom našiel Ivana Stoyanova! Ten následne hranou pravého chodidla zakončoval, no trafil len brvno bratislavskej svätyne!
     
    50
    Kladrubský nekompromisne fauloval útočiaceho Ivana Stoyanova, no kartu zatiaľ stále nevidí. Na rade je priamy kop zo vzdialenosti približne 30 metrov!
     
    45+3
    Domáci Bezjak sa zachoval nešportovo a pravdepodobne za protesty obdržal žltú kartu od talianského rozhodcu Bergonziho.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    42
    Slovanisti sa dostali do skvelej gólovej šance, keď loptu z pravej strany nekompromisne odcentroval Žofčák, ktorý na ľavej strane našiel Milinkovića! Ten tvrdo zakončil, no napokon trafil len jedného z domácich obrancov. Gól by však aj tak neplatil, keďže Milinković stál v ofsajde.
     
    38
    Júnior Caiçara opäť spôsobil ďalšie ohrozenie bratislavskej brány, keď našiel na pravej strane Daniho Abala. Ten skvelým centrom zneškodnil celú bratislavskú defenzívu, no Bezjak už loptu do prázdnej brány hostí dopraviť nedokázal a hlavičkou len minul.
     
    25
    Bagayoko predviedol fantastický šprint a ukážkový obranný zákrok, keď v úniku zneškodnil bežiaceho Ivana Stoyanova! Slovanisti sa budú musieť herne nájsť.
     
    19
    Dani Abalo získal loptu na pravej strane a fantastickým centrom našiel Marcelinha, ktorý loptu odhlavičkoval smerom do zeme a následne na bránu hostí! Putnocký však skvele zaregoval ľavou rukou, ktorou loptu vyrazil nad svoju bránu.
     
    17
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď s loptou po pravej strane bežal Dani Abalo! Napokon však dobre zasiahol pozorný Kolčák, no lopta sa nešťastne dostala pred Bezjaka. Ten už odkrytú bránu Slovana v páde trafiť nedokázal. Na rad prichádza rohový kop pre Razgrad.
     
    12
    Ludogorets Razgrad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Brazílsky obranca v službách Razgradu – Júnior Caiçara dnes prihráva nádherne a tentokrát skvelou prihrávkou do behu po pravej strane našiel DANIHO ABALA, ktorý tvrdou prízemnou strelou zakončil a nedal gólmanovi Putnockému žiadnu šancu. Kolčák poriadne zabudol na vybiehajúceho Abala.
     
    7
    Ivan Stoyanov to skúsil aj tentokrát z ľavej strany, no napokon sa mu nepodarilo trafiť priestor hosťujúcej brány. Putnocký teda zasahovať nemusel.
     
    6
    Moţi po tvrdom faule od hosťujúceho Halenára padol na trávnik a slovenský útočník si od talianskeho rozhodcu vyžiadal žltú kartu.
     
    5
    Domáci Ivan Stoyanov vsietil síce gól, no po tvrdom faule na jedného z hosťujúcich útočníkov vidí žltú kartu.
     
    3
    Ludogorets Razgrad dal gól!
    Domáci sa dostávajú prekvapivo do vedenia už v 3. minúte tohto zápasu! Po autovom hode sa k lopte na pravej strane dostal Júnior Caiçara, ktorý skvelým centrom našiel na ľavej strane IVANA STOYANOVA. Ten nekompromisným volejovým zakončením zneškodnil bezmocného gólmana Putnockého.

    Góly: 3. I. Stoyanov, 12. Dani Abalo, 78. Dani Abalo

    Karty:   5. I. Stoyanov (LUD), 45+3. Bezjak (LUD), 66. Dani Abalo (LUD), 90. Moţi (LUD) – 6. Halenár (SBA), 66. Gorosito (SBA), 73. Žofčák (SBA), 79. Soumah (SBA)


    PFC Ludogorets Razgrad: V. Stoyanov – Moţi, Minev, Júnior Caiçara, Mäntylä, Dani Abalo ("C") (83. Aleksandrov), Zlatinski, Dyakov, I. Stoyanov (72. Bakalov), Bezjak, Marcelinho (62. Fábio Espinho).
    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Gorosito, Bagayoko, Kolčák, Josimov, Jakúbek (76. Soumah), Žofčák ("C"), Milinković, Peltier (71. Fořt), Kladrubský, Halenár.

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Giallatini, F. Preti (všetci Taliansko)