Razgrad – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
PFC Ludogorets Razgrad
3:0 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 24.07.2013, 19:30 • Ludogorets Arena, Razgrad (Bulharsko) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    78
    Ludogorets Razgrad dal gól!
    Bratislavčania tentokrát poriadne poľavili vo svojich defenzívnych radoch a nedokázali zastaviť útočnú akciu Razgradu. Po ľavej strane sa veľmi dobre presúval vystriedaný Bakalov, ktorý našiel na pravej strane nebráneného DANIHO ABALA. Ten už s veľkým prehľadom položil na zem bezmocného Putnockého.
     
    12
    Ludogorets Razgrad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Brazílsky obranca v službách Razgradu – Júnior Caiçara dnes prihráva nádherne a tentokrát skvelou prihrávkou do behu po pravej strane našiel DANIHO ABALA, ktorý tvrdou prízemnou strelou zakončil a nedal gólmanovi Putnockému žiadnu šancu. Kolčák poriadne zabudol na vybiehajúceho Abala.
     
    3
    Ludogorets Razgrad dal gól!
    Domáci sa dostávajú prekvapivo do vedenia už v 3. minúte tohto zápasu! Po autovom hode sa k lopte na pravej strane dostal Júnior Caiçara, ktorý skvelým centrom našiel na ľavej strane IVANA STOYANOVA. Ten nekompromisným volejovým zakončením zneškodnil bezmocného gólmana Putnockého.

    Góly: 3. I. Stoyanov, 12. Dani Abalo, 78. Dani Abalo

    Karty:   5. I. Stoyanov (LUD), 45+3. Bezjak (LUD), 66. Dani Abalo (LUD), 90. Moţi (LUD) – 6. Halenár (SBA), 66. Gorosito (SBA), 73. Žofčák (SBA), 79. Soumah (SBA)


    PFC Ludogorets Razgrad: V. Stoyanov – Moţi, Minev, Júnior Caiçara, Mäntylä, Dani Abalo ("C") (83. Aleksandrov), Zlatinski, Dyakov, I. Stoyanov (72. Bakalov), Bezjak, Marcelinho (62. Fábio Espinho).
    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Gorosito, Bagayoko, Kolčák, Josimov, Jakúbek (76. Soumah), Žofčák ("C"), Milinković, Peltier (71. Fořt), Kladrubský, Halenár.

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Giallatini, F. Preti (všetci Taliansko)