Razgrad – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
PFC Ludogorets Razgrad
3:0 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 24.07.2013, 19:30 • Ludogorets Arena, Razgrad (Bulharsko) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu hráči Slovana Bratislava mierne zabrali, no napokon im to na vsietenie gólu nestačilo. Gólman Stoyanov nemal ani veľa práce a často v bratislavských šanciach odohrávali dôležitú rolu ofsajdy. Dvojgólový náskok domácich z prvého polčasu ešte v 78. minúte svojim druhým gólom navýšil Dani Abalo, ktorý si osamotený položil gólmana Putnockého a zabezpečil svojmu tímu postup do 3. predkola Ligy Majstrov po zápasoch 1:2 a 3:0.

    V 3. predkole Ligy Majstrov si hráči Razgradu zmerajú sily proti postupujúcemu z dvojice – srbský majster FK Partizán Belehrad alebo arménsky majster Širak Gyumri FC.

    Dovidenia pri ďalších futbalových online prenosoch z Ligy Majstrov.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (21:28:31)
     
    Pomer striel v zápase jasne smeruje na stranu domácich – 18 vs. 6, no aspoň držanie lopty ostalo na strane Slovana – 59% vs. 41%.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po dobrej prihrávke od Žofčáka sa k lopte dostal Fořt, ktorý však stál v ofsajde a napokon musí loptu odovzdať svojím súperom.
     
    90+2
    Toto stretnutie je už rozhodnuté a hrá sa naozaj už len v pokojnom tempe. Slovanisti sú nervózni, no ich dnešný výkon bol naozaj len veľmi zlý.
     
    90+1
    Po rozohraní priameho kopu sa k lopte na hranici domáceho pokutového územia dostal Soumah, ktorý tvrdo vystrelil, no napokon loptu poslal len tesne nad bránu domáceho celku.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Domáci Moţi nekompromisne fauloval bežiaceho Bagayoka na pravej strane a na rade je teda priamy kop pre hosťujúci Slovan.
     
    89
    Hosťujúci hráči Slovana sú už v troskách a nedarí sa im vôbec nič! Z ľavej strany tvrdo zakončoval Zlatinski, no ten napokon trafil len ľavú žŕdku bratislavskej brány!
     
    88
    Fábio Espinho sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, no napokon z ťažkého uhla zakončil a nedokázal trafiť priestor hosťujúcej brány! Šťastie pre Slovan.
     
    87
    Ludogorets má loptu na svojich kopačkách v defenzívnych radoch a takticky vyčkáva na chybu svojich súperov. Slovan však už tiež inkasovať nechce.
     
    86
    Lopta sa presúva striedavo zo strany na stranu, no vyzerá to tak, že domáci si svoje vedenie už ustrážia. Momentálne bol Fořt tvrdo odstavený od lopty domácim Mäntyläom.
     
    85
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát po prihrávke od Bezjaka dostal Bakalov, no jeho delovka z ľavej strany nedokázala prekonať Matúša Putnockého, ktorý skvele zasiahol svojimi nohami!
     
    84
    Bezjak sa takmer dostal do skvelej gólovej šance, no napokon bol neúspešný, keďže ho v pravý čas stihol odstaviť pozorný Kolčák, ktorý získal loptu pre Slovan.
     
    83
    Na rad prichádza aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto dvojgólového Daniho Abala nastupuje na trávnik Aleksandrov.
     
    82
    Bratislavskí futbalisti sa snažia predviesť futbalový zázrak, no myslím si, že majú už príliš málo času na nejaké špekulovanie. Lopta sa nachádza v strede ihriska.
     
    81
    Milinković sa dobre presúval po ľavej strane a následne dobre prihrával na nebráneného Fořta! Ten však loptu už do domácej brány dopraviť nedokázal a stál aj v ofsajde.
     
    80
    Hráči Slovana Bratislava sa snažili niečo vymyslieť, no proti Bulharom sa im dnes veľmi nedarí. Razgrad má cestu do 3. predkola Ligy Majstrov už takmer istú.
     
    79
    Soumah mierne prifilmoval pád pred bránou domáceho celku a následne loptu chytil aj rukou, za čo si odnáša žltú kartu.

    Góly: 3. I. Stoyanov, 12. Dani Abalo, 78. Dani Abalo

    Karty:   5. I. Stoyanov (LUD), 45+3. Bezjak (LUD), 66. Dani Abalo (LUD), 90. Moţi (LUD) – 6. Halenár (SBA), 66. Gorosito (SBA), 73. Žofčák (SBA), 79. Soumah (SBA)


    PFC Ludogorets Razgrad: V. Stoyanov – Moţi, Minev, Júnior Caiçara, Mäntylä, Dani Abalo ("C") (83. Aleksandrov), Zlatinski, Dyakov, I. Stoyanov (72. Bakalov), Bezjak, Marcelinho (62. Fábio Espinho).
    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Gorosito, Bagayoko, Kolčák, Josimov, Jakúbek (76. Soumah), Žofčák ("C"), Milinković, Peltier (71. Fořt), Kladrubský, Halenár.

    Rozhodca: M. Bergonzi – A. Giallatini, F. Preti (všetci Taliansko)