Real Madrid – Osasuna 4:2 (kon.) | Barcelona – Malaga 4:1 (kon.) | Zaragoza – Atlético Madrid 1:3 (kon.)
Levante – Real Betis 1:1 (kon.) | Granada – Getafe 2:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Bilbao 2:2 (kon.)
Sevilla – Valencia 4:3 (kon.) | La Coruña – Sociedad 0:1 (kon.) | Vigo – Espanyol 1:0 (kon.)
Mallorca – Valladolid 4:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
4:2 (2:0)
Osasuna Pamplona
Sobota 01.06.2013, 17:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    87
    Real Madrid dal gól!
    Real vedenie rozdielom dvoch presných zásahov! Osasuna to v závere vzdala, z čoho pramenil gól domácich Madridčanov. Benzema v šestnástke našiel JOSÉ CALLEJÓNA, ktorý strelou nedal šancu mužovi v bráne hostí.
     
    85
    Posledné striedanie zápasu. Arbelou nahradí Diego Llorente.
     
    81
    Striedanie v domácom tíme. Z ihriska odchádza Özil, nahradí ho Omar Mascarell.
     
    80
    Na opačnej polovici ihriska roh pre domácich. V šestnástke si loptu pracoval Benzema a vypáli, ale iba pár centimetrov vedľa vzdialenejšej žrde.
     
    78
    Posledné striedanie hostí. Odchádza Silva, nahradí ho Mesa.
     
    75
    A máme tu druhé striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza brankár Riesgo, nahradí ho Ricardo Lopéz.
     
    74
    Už som mala pomaly odkliknutý štvrtý gól domácich! Modrič po ľavej strane osamotený vbehol do vápna a z uhla vypálil, ale iba pár centimetrov, ba priam milimetrov vedľa.
     
    72
    Lopty sa chopil Armenteros a poslal ju rovno na bránu. V nej stojaci Fernandéz mal čo robiť, aby ju zachytil.
     
    70
    Real Madrid dal gól!
    A Real je opäť vo vedení. Okamžite po rozohrávke vlastného brakára založil útočnú akciu, na ktorej konci KAROL BENZEMA obkľučkoval protihráča a prepálil Riesga.
     
    63
    Osasuna Pamplona dala gól!
    Real "zaspal" a Osasuna vyrovnáva! Ofenzívny tlak vyústil pre hostí najlepším možným spôsobom. Domáci nechali úplne voľného ÁLVARA CEJUDA, ten dostal prihrávku a loptu poslal do horu brány mimo dosahu brankára.
     
    62
    Aktívny Armenteros vybojoval priamy kop pre svoj tím, ale Fernandéz nenechal priestor na možné dorážanie či hlavičky a loptu sám zneškodnil.
     
    55
    A obrovská príležitosť aj na opačnej strane. Tam sa do úniku dostal Callejón, ale zoči-voči brankárovi nepochodil. Riesgo so šťastím a umením zároveň loptu vyráža.
     
    53
    Teraz si Real zhlboka odfúkol! Chýbalo málinko a mohlo byť vyrovnané. Center z pravej strany priletel priamo na hlavu Armenterosa, ale od nej sa lopta odrazila iba pár centimetrov nad brvno.
     
    52
    Osasuna Pamplona dala gól!
    ROBERTO TORRES predviedol svoje kvality a znižuje na rozdiel jediného gólu! Pred ním stál Arbeola, ale toho sa rýchlo zbavil ukážkovou kľučkou a následne vypálil na bránu. Fernandéz loptu nestihol a už ju môže iba vyťahovať zo siete.
     
    46
    Do druhého polčasu vstúpili so zmenami oba celky. V domácim tíme odišiel di Maria a nahradil ho Nacho, u hostí dohral Llorente a nahradil ho Manuel.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    44
    Naopak, na opačnej strane sa situácia vyhrotila. Higuaín vnikol do šestnástky, ale o loptu prišiel a skončil na zemi. Následné emócie ukľudňuje hlavný rozhodca žltou kartou pre neho, ale aj jeho protihráča Garciu.
     
    38
    Real Madrid dal gól!
    Parádičkou po rohovom kope zvyšujú domáci na rozdiel dvoch presných zásahov. Loptu v šestnástke skvele vystihol MICHAEL ESSIEN a hlavičkou nedal šancu Riesgovi.
     
    35
    Real Madrid dal gól!
    Nedáš-dostaneš.GONZALO HIGUAÍN si zbehol za obranu, tam dostal presne načasovanú prihrvku a strelou k žrdi už bez najmenšieho zaváhania obstrelil bezmocného Riesgoa.
     
    33
    Gól mali na kopačkách hostia! Armenteros sa ocitol sám v šestnástke a pálil na domáceho gólmana, ale ten zázračným zákrokom vykopáva.
     
    29
    Higuaín poslal center do vápna, kde si naň už-už vyskakoval Benzema, ale predbehol ho brankár Riesgo a loptu schoval v rukaviciach.
     
    25
    Prvýkrát mohli vážnejšie udrieť aj domáci futbalisit! Özil veľmi sľubne hľadal medzi obranou Benzemu, ale tomu lopta v poslednej chvíli skĺzla a k strele sa nedostal.
     
    20
    Na opačnej strane však veľmi nebezpečne pohrozil Cejuno. Na loptu si počkal na hranici šestnástky, ale strelu si nevyrátal a delovku poslal mimo priestoru brány.
     
    14
    Z ľavej strany smeroval do stredu šestnástky pred Fernandéza polovysoký center. Na ten si správne nabehol Llorente a hlavičkou poriadne vystrašil fanúšikov domácich. Brankár sa však stihol k svojej ľavej žrdi včas natiahnuť.
     
    1
    Hostia síce hneď po rozohrávke o loptu prišli, ale hneď potom sa k nej opäť dostali a okamžite podnikli útočnú akciu. Na jej konci stál osamotený Joseba pri pravej žrdi, ale v rýchlosti vystrelil tesne vedľa brány.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 35. Higuaín, 38. Essien, 70. Benzema, 87. Callejón – 52. Torres, 63. Cejudo

    Karty:   44. Higuaín (RMA) – 44. Garcia (OSA)


    Real Madrid: Fernandéz – Essien, Albiol, Carvalho, Arbeloa – di María, Modrić, Callejón – Özil – Benzema, Higuaín
    Osasuna Pamplona: Riesgo – Oier, García, Rubén, Nano – Silva, Torres – Cejudo, Armenteros, Timor – Llorente

    Rozhodca: Miguel Pérez – Teodoro Sobrino, Luis Cote