Čeljabinsk – Kazaň 3:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Utorok 02.04.2013, 15:00 • Traktor-Arena, Čeljabinsk (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:32
    Kazaň dala gól!
    Kazaňčania svoje zbrane ešte nezložili a to potvrdili aj tentokrát, keď sa k puku za pravým kruhom dostal ALEXEJ MOROZOV, ktorý tvrdo zakončil a napokon poriadne prekvapil gólmana Garnetta, ktorý čakal letiaci puk v lapačke. Ten mu však po prízemnej delovke prešiel pomedzi jeho betóny do čeljabinskej siete. Asistenciu si pripisuje Ilja Nikulin.
     
    45:55
    Čeljabinsk dal gól!
    Domáci sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia! K puku sa za bránou gólmana Barulina dostal Antipov, ktorý skvelou prihrávkou spoza nej našiel v medzikruží ANDREJA POPOVA. Ten nezaváhal a nekompromisnou delovkou vymietol pavučinku medzi Barulinovými betónmi. Asistenciu si pripisuje Vladimir Antipov.
     
    27:24
    Kazaň dala gól!
    Jednoducho vyzerajúci útok štvrtej kazaňskej formácie sa napokon končí gólovo! Po skvelej prihrávke spoza brány od Žerdeva sa k puku pred gólmanom Garnettom dostal Lukojanov, ktorý sa otočil a krátkou prihrávkou našiel DENISA GOLUBEVA, ktorý z hranice ľavého kruhu nekompromisne prekonal bezmocného Garnetta. Asistencie si pripisujú hráči Artjom Lukojanov a Nikolaj Žerdev.
     
    10:40
    Čeljabinsk dal gól!
    Domáci sú už v dvojgólovom vedení! ANTON GLINKIN sa dostal k puku naľavo od brány hosťujúcej Kazane, následne si nakorčuľoval na ľavý kruh a následne do medzikružia. Odtiaľ tvrdo vystrelil a gólman Barulin nedokázal na jeho tvrdú strelu zareagovať. Nepomohol mu ani obranca Nikulin, ktorý padol pri bráne hostí na ľad. Asistenciu si pripisuje Maxim Karpov.
     
    08:18
    Čeljabinsk dal gól!
    Domáci hokejisti Traktora Čeljabinsk sa v tejto presilovej hre dostávajú do vedenia! Po fantastickej prihrávke od Čistova spoza kazaňskej brány sa k puku v medzikruží dostal JAN BULIS, ktorý nekompromisnou delovkou nedal gólmanovi Barulinovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Čistov a Jevgeny Kuznecov.

    Góly a asistencie: 9. Bulis (Čistov, Kuznecov), 11. Glinkin (Karpov), 46. Popov (Antipov) – 28. Golubev (Lukojanov, Žerdev), 55. Morozov (Nikulin)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Belov, Katičev, Razin, Šinin, Nesterov – Čistov, Bulis, Kuznecov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Popov, Ničuškin, Antipov – Lemtjugov, Glinkin, Karpov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornejev, Kuljaš, Medvedev, Zacharčuk, Chomitsky, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov – Pesonen, Immonen, Obuchov – Darzinš, Tereščenko, Petrov – Golubev, Lukojanov, Žerdev.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Eduard Odins – Sergej Morozov, Roman Šichanov