Čeljabinsk – Kazaň 3:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Utorok 02.04.2013, 15:00 • Traktor-Arena, Čeljabinsk (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:42
    Po tvrdej strele od Lukojanova z ľavej strany gólman Garnett zachytil puk na svojej výstroji, no následne sa vedľa jeho brány odohrala potyčka medzi Rjabykinom a Golubevom. Tú síce rozhodcovia oddelili, no obaja kohúti si odchádzajú odpykať dvojminútové tresty za hrubosť.
     
    36:07
    Na rade je prvá presilová hra pre hosťujúcu Kazaň. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť domáci Jan Bulis.
     
    16:34
    Na rade je ďalšie vylúčenie na strane hosťujúcej Kazane. Na dve minúty si odchádza sadnúť hosťujúci Zaripov, ktorý sa previnil nedovoleným bránením v strednom pásme.
     
    07:47
    Čistov sa snažil po pravom krídle dostať k bráne Kazane, no napokon ho pri jeho prieniku fauloval hosťujúci Darzinš, ktorý sa pevinil nedovoleným podrazením.

    Góly a asistencie: 9. Bulis (Čistov, Kuznecov), 11. Glinkin (Karpov), 46. Popov (Antipov) – 28. Golubev (Lukojanov, Žerdev), 55. Morozov (Nikulin)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Belov, Katičev, Razin, Šinin, Nesterov – Čistov, Bulis, Kuznecov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Popov, Ničuškin, Antipov – Lemtjugov, Glinkin, Karpov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornejev, Kuljaš, Medvedev, Zacharčuk, Chomitsky, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov – Pesonen, Immonen, Obuchov – Darzinš, Tereščenko, Petrov – Golubev, Lukojanov, Žerdev.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Eduard Odins – Sergej Morozov, Roman Šichanov