Novosibirsk – Omsk 2:5 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Nižnekamsk – Kazaň 2:3 (po pr.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
Metallurg Magnitogorsk
cz Utorok 26.02.2013, 14:00 • Ufa Arena • Play-off KHL
Partner:
     
    59:55
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelné! Pět vteřin před koncem hosté rozhodují o svém vítězství! MATS ZUCCARELO se uvolnil v rohu hřiště, zajel za branku a zpoza svatyně Ufy zasunul puk do branky za překvapeného Tarkkiho! Neskutečný obrat Metallurgu je dokonán!
     
    56:40
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Krásný a hlavně důležitý gól v podání první formace hostů. Zuccarelo získal kotouč u modré čáry, přihrál jej před bránu, kde Mozjakin napříč brankovištěm vyzval ke skórování CALA O'REILLYHO!
     
    42:51
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Je sníženo! Jevgenij Mozjakin se rozjel po levém křídle, vystřelil a CAL O'REILLY byl nejrychlejší u odraženého puku. Kanadský útočník už jen pohodlně přehodil beton Tarkkiho.
     
    36:22
    Ufa právě vstřelila branku!

    Jen hrála Ufa v plném počtu a hned se dostala k druhé gólové akci! ANDREJ ZUBAREV si podobně jako při první brance Sopel sjel z pozice pravého obránce před branku, dostal přihrávku od Mirnova a zvýšil na 2:0.
     
    27:52
    Ufa právě vstřelila branku!

    Ufa využívá přesilovou hru! Štefan Růžička si u levého mantinelu počkal až se mu nabídne jeden z obránců. Jeho výzvu vyslyšel BRENT SOPEL a po krásné křižné přihrávce kanadský bek pohodlně skóroval takka do prázdné branky!

    Michal Šíma

    Góly a asistencie: 28. Sopel (Růžička, Blaťák), 37. Zubarev (Mirnov, Kajgorodov) - 43. O'Reilly (Mozjakin), 57. O'Reilly (Mozjakin, Zuccarelo), 60. Zuccarelo (Antipin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevskij) - Blaťák, Proškin, Zubarev, Koltsov, Sopel, Konev, Aťušov, Isangulov - Růžička, Khlystov, Zinovjev - Mirnov, Philstrom, Kajgorodov - Svitov, Slepyšev, Pankov - Musatov, Filatov, Gluchov.
    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Ahonen) - Bondarev, Mišerin, Antipin, Birjukov, Metljuk, Tverdovskij, Khabarov, Lisin - Zuccarelo, Kazionov, Koroljuk - Mozjakin Hodgman, Zdunov - Gulaš, Platonov, O'Reilly - Kosov, Jakubov, Potěchin.

    Rozhodca: Bulanov, Zacharov – Metalnikov, Siročkin