Rusko – Česko 1:2 (kon.) | Švédsko – Fínsko 2:5 (kon.)
koniec
Rusko
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Česko
cz Nedeľa 10.02.2013, 13:00 • Malmö Arena, Malmö (Švédsko) • Euro Hockey Tour
Partner:
     
    52:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové brzy snižují a oživují naději na vyrovnání či zvrat. Nejprve se dobrým zákrokem zaskvěl brankář Kovář, ovšem puk se odrazil k vedle tyče stojícímu JEVGENIJI KUZNĚCOVOVI, který neměl problémy zasunout kotouč do české klece. Asistence: Alexander Popov.
     
    49:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi navyšují své vedení. Rusové měli kotouč na své holi, ale odvrátili jej jen mezi kruhy k VÁCLAVU NEDOROSTOVI, který překonal Konstantina Barulina. Asistence: Lukáš Krajíček, Michal Vondrka.
     
    29:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. Barulin nepříliš přesvědčivě rozehrál, poté se v jeho brankovišti semlel boj o kotouč, který nakonec do poloprázdné branky dokázal dorazit ZBYNĚK IRGL. Asistence: Petr Tenkrát.

    FB

    Góly a asistencie: 53. Kuzněcov (Popov) - 30. Irgl (Tenkrát), 50. Nedorost (Krajíček, Vondrka)


    Rusko: Barulin (Košečkin) – Nikulin, Birjukov, Bělov, Medvěděv, Denisov, Čudinov, Rylov, Ketov – Radulov, Šipačev, Mozjakin – Pěrežogin, Popov, Širokov – Kuzněcov, Tichonov, Varnakov – Kokarev, Kazionov, Plotnikov.
    Česko: Kovář (Salák) – Krajíček, Krejčík, Němec, Čáslava, Nakládal, Mojžíš, Zámorský – Irgl, Novotný, Tenkrát – Průcha, Nedorost, Vondrka – Petružálek, Vrána, Kašpar – Rachůnek T., Rachůnek I., Adamský.

    Rozhodca: Vinnerborg, Johansson – Ulriksson, Pihlblad.