Turín – AC Miláno 2:4 (kon.) | Palermo – Juventus 0:1 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.)
Pescara – CFC Janov 2:0 (kon.) | Siena – Catania 1:3 (kon.) | Inter – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:1 (2:0)
SSC Neapol
Nedeľa 09.12.2012, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90
    Nadstavovať sa budú až tri minúty!
     
    90
    Po skvelom centri od Pandeva sa k ďalšiemu dobrému zakončeniu dostal Cavani, no ten svojou delovkou napokon poslal loptu len mimo brány domácich! Tentokrát to však bolo s tečom domáceho hráča.
     
    89
    Palacio si tentokrát poriadne vycvičil obranu Neapolu a tvrdo zakončil z pravej strany! Gólman De Sanctis však zasahovať nemusel, pretože lopta len tesne minula jeho bránu.
     
    86
    Po tvrdom faule od Gargana na Cavaniho uvidíme zahrávanie priameho kopu zo vzdialenosti približne 33 metrov!
     
    85
    Do fantastickej gólovej šance sa mohol dostať vystriedaný Mesto! PO skvelej prihrávke od Cavaniho sa však pri lopte skôr ocitol Pereira, ktorý loptu so šťastím poslal mimo vlastnej brány.
     
    83
    Neapolský tréner Mazzarri posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto slovenského reprezentanta Hamšíka nastúpi do hry Mesto.
     
    75
    Domáci tréner Stramaccioni posiela na trávnik aj druhé striedanie. Tentokrát sa namiesto strelca gólu - Milita predstaví v hre Coutinho.
     
    61
    Neapolský hráč Behrami si odnáša ďalšiu žltú kartu pre hostí. Tentokrát nám predviedol nekompromisný sklz zozadu na nabiehajúceho Milita.
     
    63
    Pereira nám predviedol fantastickú krížnu prihrávku z ľavej strany, ktoru chcel nájsť Palacia! Obranca Britos sa však zachoval veľmi dobre a napokon loptu zblokoval do bezpečia!
     
    60
    Tréner domáceho Interu posiela na trávnik prvé oficiálne striedanie. Namiesto Cassana nastupuje do hry oddýchnutý Palacio.
     
    59
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase si odnáša Pandev. Ten nám predviedol filmovanie v domácom pokutovom území a trest ho neminul.
     
    58
    Neapolský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Tentokrát sa namiesto Inlera predstaví na milánskom trávniku oddýchnutý Džemaili.
     
    58
    Po tvrdom faule na Inlera si domáci Gargano odnáša do svojich štatistík žltú kartu. Hlavný rozhodca tak dáva Neapolu k dispozícii voľný kop zo stredu ihriska.
     
    55
    A mohlo byť vyrovnané! Po skvelom úniku od Insigneho nám obranca Ranocchia predviedol faul vo vlastnom pokutovom území, no hlavný rozhodca si to nevšimol a pokutový kop teda nebude.
     
    54
    Neapol dal gól!
    Po dobre zahranom rohovom kope Neapolu sa k lopte dostal najskôr Pandev, ten loptu kopol najskôr do Handanoviča a napokon do brvna brány. K lopte však následne pribehol EDINSON CAVANI, ktorý delovkou prekonal Handanoviča!
     
    53
    Inler nám predviedol fantastickú strelu umiestnenú k pravej žŕdke brány Milána! Handanovič sa však po lopte fantasticky hodil a vyrazil ju do bezpečia!
     
    51
    Cassano sa ihneď zapojil do hry! Po skvelej prihrávke od Milita sa dostal k zakončeniu z ľavej strany, no gólman De Sanctis jeho strelecký pokus napokon vyrazil do bezpečia!
     
    46
    Tréner Neapolu - Walter Mazzarri si pre nás pripravil polčasové striedanie. Namiesto Gamberiniho nastúpi do hry oddýchnutý Pandev.
     
    45
    Nadstavovať sa budú až tri minúty!
     
    43
    Po tvrdom faule na nabiehajúceho Gargana zinkasoval druhú žltú kartu v tomto zápase aj neapolský hráč - je ním obranca Gamberini.
     
    39
    Inter dal gól!
    Domáci útočník DIEGO MILITO získal loptu od Guarína v strede neapolského pokutového územia a predviedol nám skvelú individuálnu prácu. Zbavil sa Britosa a následne zakončoval z otočky cez Cannavara, čo sa mu podarilo. De Sanctis zasiahnuť tentokrát nestihol.
     
    28
    Domáci gólman Handanovič si za protesty odnáša od hlavného rozhocu tohto zápasu prvú žltú kartu.
     
    29
    Do ďalšej skvelej gólovej šance sa pred neapolskou bránou dostal Guarín! Tesne pred jeho zakončením ho však od lopty nekompromisne odstavil Maggio. Tento zákrok bol na hranici faulu.
     
    26
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal Cavani! Po skvelom centri od Hamšíka sa snažil zakončovať hlavičkou, no napokon minul bránu Interu!
     
    24
    Ku Cassanovi okamžite pribieha zdravotná pomoc, ktorá mu podáva prvú pomoc. S Cassanom to však vyzerá na vážnejšie zranenie, keďže sa drží v bolestiach za ľavú nohu.
     
    23
    Po skvelej prihrávke od Milita sa k lopte dostal Cassano, no v momente strely mu do cesty vošla dvojica neapolských obrancov Cannavaro a Britos, ktorá ho od lopty odstavila. Cassano však padá k zemi!
     
    22
    Milito nám predviedol veľmi pekný center, na ktorý sa hlavičkou snažil zareagovať Cassano, no to sa mu už nepodarilo. Od lopty ho odstavil pozorný Gamberini.
     
    20
    Po dobrej prihrávke od Insigneho sa k zakončeniu z pravej strany dostal Hamšík! Jeho tvrdá strela však napokon skončila len tesne naľavo od brány Interu Miláno.
     
    8
    Inter dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia! Po skvele rozohranom rohovom kope v podaní Cassana sa k zakončeniu pri vzdialenejšej žŕdke dostal FERDY GUARÍN, ktorý nekompromisnou delovkou umiestnil loptu nechytateľne k ľavej žŕdke brány hosťujúceho Neapolu.

    Góly: 8. Guarín, 39. Milito - 54. Cavani

    Karty:   28. Handanovič (INT), 58. Gargano (INT) - 43. Gamberini (NEA), 59. Pandev (NEA), 61. Behrami (NEA)


    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Cambiasso, Ranocchia - Pereira, Gargano, Guarín, Zanetti, Nagatomo - Milito (75. Coutinho), Cassano (60. Palacio).
    SSC Neapol: De Sanctis - Gamberini (46. Pandev), Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler (58. Džemaili), Zúñiga - Insigne, Hamšík (83. Mesto) - Cavani.

    Rozhodca: N. Rizzoli - L. Manganelli, G. Cariolato