Turín – AC Miláno 2:4 (kon.) | Palermo – Juventus 0:1 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.)
Pescara – CFC Janov 2:0 (kon.) | Siena – Catania 1:3 (kon.) | Inter – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:1 (2:0)
SSC Neapol
Nedeľa 09.12.2012, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už šestnástom kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióne Stadio Giuseppe Meazza v Miláne, kde si vrámci šlágra kola zmeria sily domáci celok Inter Miláno, proti ktorému nastúpi futbalový tím SSC Neapol.

    Domáci hráči Interu Miláno sa po pätnástich odohraných zápasoch nachádzajú na skvelej tretej priečke s 31 bodmi a gólovým skóre +11. Na svojom tabuľkovom konte majú zatiaľ desať výhier, jednu remízu a len štyri prehry. Aktuálna zápasová bilancia Interu Miláno, výhra - prehra - remíza - prehra - výhra, nám hovorí o tom, že po veľmi dobrom úvode sezóny sa Milánčania mierne pozastavili a v posledných kolách nám nepredviedli práve to najlepšie z ich repertoára. V poslednej pätici zápasov sa najskôr predviedli na pôde Juventusu Turín, kde prekvapili nejedného futbalového fanúšika a aktuálneho majstra a lídra tabuľky Serie A zdolali jasne - 3:1. V ďalšom kole sa im však sebavedomie mierne utlmilo, keďže na pôde Atalanty napokon prehrali veľmi tesne - 2:3. Ďalší zápas na domácej pôde im priniesol aspoň bodík, keď sa im podarilo remízovať v pomere 1:1 s hosťujúcim tímom Cagliari Calcio. Predposledný zápas Interu Miláno sa odohral na pôde Parmy, odkiaľ si hostia napokon neodniesli ani bod a prehrali len veľmi tesne - 0:1. To, že to Milánčanom na domácej pôde proste ide potvrdili Milánčania aj v poslednom zápase, keď privítali Palermo a následne ho porazili tesne - 1:0. Milánčania budú chcieť pred domácimi tribúnami uhrať dobrý zápas aj tentokrát, no proti rozbehnutému Neapolu to budú mať ťažké.

    Hráči tímu SSC Neapol sú na tom podobne ako ich dnešný súper z Milána. Po pätnástich odohraných zápasoch sa nachádzajú na priebežnej druhej priečke s 33 bodmi a gólovým skóre +16. Neapolčania majú na svojom konte zatiaľ desať výhier, tri remízy a len dve prehry. Aktuálna herná bilancia Neapolu, remíza - výhra - remíza - výhra - výhra, nám jasne hovorí o tom, že Neapolčania si v tejto sezóne idú po titul talianskej Serie A, no uvidíme, či sa im to proti obhajcovi - Juventusu Turín podarí. V poslednej pätici zápasov sa Neapolčania najskôr predviedli na domácej pôde, kde sa im podarilo uhrať len jeden bod za remízu 1:1 proti tímu FC Turín. V ďalšom kole hrali na pôde tímu PSG Janov, kde sa im podarilo vyhrať suverénne - 3:2. Po peknom zápase na neapolskej pôde sa zrodila ďalšia remíza, tentokrát proti tímu AC Miláno v pomere 2:2. O kolo neskôr sa Neapolčania pre zmenu predviedli na pôde tímu Cagliari Calcio, odkiaľ si odniesli plný bodový zisk za veľmi tesnú prehru - 1:0. V poslednom zápase sa predviedli pred domácimi tribúnami, kde im po dlhej dobe podarilo získať plný bodový zisk za jasnú výhru 5:1. Neapolčania pred nedávnom dohrali aj skupinovú časť Európskej Ligy (skupina K), v ktorej sa im podarilo získať postupové druhé miesto za prvým Liverpoolom. Neapolskí hráči budú chcieť určite zabodovať aj tentokrát a dotiahnuť sa tak na prvý Juventus, no uvidíme, či sa im to na milánskej pôde pdoarí.

    Podarí sa domácim v tomto zápase tretieho s druhým získať plný bodový zisk a posunúť sa tak na druhú priečku pred Neapol?
     
    Úvodné zostavy:

    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Cambiasso, Ranocchia - Pereira, Gargano, Guarín, Zanetti, Nagatomo - Milito, Cassano.

    SSC Neapol: De Sanctis - Gamberini, Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler, Zúñiga - Insigne, Hamšík - Cavani.

    Rozhodca: N. Rizzoli - L. Manganelli, G. Cariolato.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    Inter Miláno: Belec (NB) - Silvestre, Philippe Coutinho, Castellazzi, Mbaye, Mariga, Palacio, Benassi, Duncan, Romanò, Livaja, Pasa.

    SSC Neapol: Rosati (NB) - Grava, Donadel, Aronica, Dossena, Vargas, Campagnaro, Colombo, Mesto, Pandev, Džemaili, Fernández.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Po tvrdom zásahu od domáceho Cassana ostáva na zemi ležať neapolský hráč Gamberini, ktorý pravdepodobne zinkasoval veľmi tvrdý úder rukou do hlavy.
     
    2
    Momentálne sú pri lopte hráči hosťujúceho Neapolu, ktorí si loptu takticky prihrávajú, no zatiaľ len na vlastnej polovici ihriska. Gamberini sa stále nevrátil do hry.
     
    3
    Do pekného úniku po pravom krídle sa mohol dostať Guarín, no napokon sa tak nestalo. Neapolský obranca Britos nám predviedol veľmi dobrú defenzívnu hru, po ktorej posiela loptu k De Sanctisovi.
     
    4
    Gamberini sa po krátkom ošetrení nosa, na ktorom má momentálne obväz a niekoľko leukoplatov, vracia do hry. Pri lopte sú momentálne domáci hráči, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    5
    Guarín nám predviedol skvelý prienik s loptou až k hosťujúcemu pokutovému územiu, no napokon bol tento hráč Interu Miláno neúspešný. Lopta mu odskočila presne k pozornému Cannavarovi.
     
    6
    Oba tímy nám zatiaľ predvádzajú len veľmi opatrnú hru. Pri lopte sú domáci hráči, ktorí si ju však prihrávajú len na vlastnej polovici.
     
    7
    Cannavaro nám predviedol nepríjemný faul zozadu na nabiehajúceho Cassana v strede ihriska. Cassano sa však pozviechal a ihneď sa vracia do hry. Nasledovať bude voľný kop pre domácich.
     
    8
    Pereira nám predviedol pekný únik po ľavej strane, po ktorom sa dostal aj k zakončeniu, no napokon jeho strelu zblokoval za vlastnú bránu obranca Gamberini. Nasledovať bude rohový kop domácich.
     
    8
    Inter dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia! Po skvele rozohranom rohovom kope v podaní Cassana sa k zakončeniu pri vzdialenejšej žŕdke dostal FERDY GUARÍN, ktorý nekompromisnou delovkou umiestnil loptu nechytateľne k ľavej žŕdke brány hosťujúceho Neapolu.
     
    9
    Neapolskí hráči sa snažili ihneď odpovedať, no mierne im to nevyšla. Delovka od Cavaniho napokon končí len v rukách gólmana Handanoviča, ktorý s týmto zákrokom nemal problém.
     
    10
    Po peknom úniku od Zúñigu sa k lopte dostal Cavani, no jeho následný únik prerušil asistent rozhodcu, ktorý ho videl v postavení mimo hry - v offsajde.
     
    11
    K zakončeniu sa tentokrát dostal aj Marek Hamšík, no ten z hranice pokutového územia napokon netrafil bránu domáceho Interu Miláno. Pri lopte je gólman Handanovič.
     
    12
    Britos nám predviedol ďalší úspešný zákrok! Tentokrát veľmi dobre odstavil nabiehajúceho Guarína, ktorý mohol priniesť ďalšie nebezpečné ohrozenie neapolskej brány.
     
    13
    Na trávniku sme mohli vidieť ďalší súboj dvojice Britos - Guarín, z ktorého napokon oveľa horšie vyšiel Guarín, ktorý padol na zem po nebezpečnom zásahu na oblasť krku. Po malej chvíli sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    14
    Hamšík s Cavanim nám predviedli ďalšiu prihrávkovú kombináciu, po ktorej sa lopta dostala na pravú stranu, kde stál pozorný Maggio, ktorý však následne minul bránu domáceho celku!
     
    15
    Po peknom prieniku od Pereiru sa k lopte dostal nabiehajúci Guarín, ktorý by sa bol dostal do samostatného úniku, no nestalo sa tak. Asistent rozhodcu ho videl v offsajde.
     
    16
    Pereira si tentokrát dobre zbiehal po ľavej strane a loptu chcel odcentrovať na nabiehajúceho Milita. To sa mu však nepodarilo - jeho center zblokoval za postrannú čiaru Maggio.
     
    17
    Z ďalšej útočnej vlny Interu Miláno sa chcel gólovo presadiť Nagatomo, no jeho nepresný center napokon končí len v rukách pozorného gólmana De Sanctisa.
     
    18
    Po peknej prihrávke od Maggia sa do zakončenia dostal Hamšík, no svojou strelou napokon neprekvapil Handanoviča. Gólman Interu Miláno sa dobre premiestnil a následne výborne zasiahol.
     
    19
    Z ďalšej útočnej vlny domácich sa do zakončenia dostal Milito, no ten napokon míňa De Sanctisovu bránu. Nasledovať bude výkop od brány Neapolu.
     
    20
    Po dobrej prihrávke od Insigneho sa k zakončeniu z pravej strany dostal Hamšík! Jeho tvrdá strela však napokon skončila len tesne naľavo od brány Interu Miláno.
     
    21
    Domáci získali po tvrdom faule od Gamberiniho výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 34 metrov, ktorú odchádza zahrávať Milito.
     
    22
    Milito nám predviedol veľmi pekný center, na ktorý sa hlavičkou snažil zareagovať Cassano, no to sa mu už nepodarilo. Od lopty ho odstavil pozorný Gamberini.
     
    23
    Po skvelej prihrávke od Milita sa k lopte dostal Cassano, no v momente strely mu do cesty vošla dvojica neapolských obrancov Cannavaro a Britos, ktorá ho od lopty odstavila. Cassano však padá k zemi!
     
    24
    Ku Cassanovi okamžite pribieha zdravotná pomoc, ktorá mu podáva prvú pomoc. S Cassanom to však vyzerá na vážnejšie zranenie, keďže sa drží v bolestiach za ľavú nohu.
     
    25
    Domáci tréner Stramaccioni posiela na trávnik prvé - vynútené striedanie. Namiesto zraneného Cassana nastupuje na trávnik oddýchnutý Palacio.
     
    26
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal Cavani! Po skvelom centri od Hamšíka sa snažil zakončovať hlavičkou, no napokon minul bránu Interu!
     
    27
    Po peknom centri od Zúñigu sa k lopte v centrálnej časti dostal Cavani, no napokon svojím tvrdým volejovým zakončením minul priestor domácej brány!
     
    28
    Herné tempo sa nám mierne upokojilo. Neapolskí hráči nám predvádzajú enormnú snahu o vyrovnanie, no zatiaľ sa im proti pozorným domácim obrancom nedarí.
     
    29
    Do ďalšej skvelej gólovej šance sa pred neapolskou bránou dostal Guarín! Tesne pred jeho zakončením ho však od lopty nekompromisne odstavil Maggio. Tento zákrok bol na hranici faulu.
     
    30
    Po peknom centri od Britosa sa k zakončeniu dostal Zúñiga, no strelou z pravej strany napokon minul bránu domáceho Interu Miláno.
     
    31
    Po peknom súboji v strede ihriska sa k lopte dostal Nagatomo. Ten loptu odcentroval na Milita, no napokon tento ďaleký center chytá vo sovjom náručí gólman De Sanctis.
     
    28
    Domáci gólman Handanovič si za protesty odnáša od hlavného rozhocu tohto zápasu prvú žltú kartu.
     
    32
    Pri lopte sú momentálne hráči Neapolu, ktorí sa snažia presadiť únikmi po stranách. Zatiaľ sa im však nedarí. Hamšíka od lopty odstavil pozorný Ranocchia.
     
    33
    Po tvrdej strele od Hamšíka sa k lopte dostal Insigne, ktorý bol však neúspešný a loptu stratil po teči Juana. Nasledovať bude rohový kop pre Neapol.
     
    34
    Herné tempo sa nám opäť mierne upokojilo. Lopta je v moci hráčov Neapolu, ktorí si ju však prihrávajú len v okolí neutrálneho stredu ihriska.
     
    35
    Po peknom centri od Hamšíka sa k zakončeniu dostal opäť pozorný Cavani, no svojím zakončením z centrálnej časti napokon gólmana Handanoviča neprekvapil.
     
    36
    Po peknom prieniku od Gargana bola lopta odcentrovaná na Pereiru. Ten ju chcel ďalej poslať na Palacia, no cez pozorného Cannavara sa mu to tentokrát nepodarilo.
     
    37
    Pri lopte sú momentálne obrancovia domáceho Interu Miláno. Tí sa snažia upokojiť tempo hry a vyčkávať na chybu svojho súpera, ktorú by zúžitkovali na druhý gól.
     
    38
    Maggio nám predviedol ďalší veľmi dobrý prienik po ľavom krídle, po ktorom sa k lopte dostal Cavani, no ten sa rozhodol prihrávať, čo sa mu stalo osudným. Loptu získali domáci obrancovia.
     
    39
    Inter dal gól!
    Domáci útočník DIEGO MILITO získal loptu od Guarína v strede neapolského pokutového územia a predviedol nám skvelú individuálnu prácu. Zbavil sa Britosa a následne zakončoval z otočky cez Cannavara, čo sa mu podarilo. De Sanctis zasiahnuť tentokrát nestihol.
     
    41
    Neapolčania sú momentálne poriadne otrasení. Snažili sa zaútočiť, no po nepresnej prihrávke od Behramiho sa k lopte tentokrát dostal Gargano, ktorý ju posiela do útoku.
     
    42
    Po peknej krížnej prihrávke od Maggia sa k zakončeniu mohol dostať Hamšík, no domáci obranca Ranocchia mu v poslednej chvíli vbehol pod nohy a loptu odkppol do bezpečia.
     
    43
    Hra sa nám opäť presunula prevažne do stredu ihriska. Tam majú loptu v moci domáci hráči, ktorí pomaly, ale isto postupujú do útoku.
     
    44
    Po peknej prihrávke od Insigneho sa k lopte na pravej strane dostal Cavani, no napokon sa nedokázal gólovo presadiť. Jeho tvrdé zakončenie z pravej strany zblokoval pozorný Cambiasso.
     
    43
    Po tvrdom faule na nabiehajúceho Gargana zinkasoval druhú žltú kartu v tomto zápase aj neapolský hráč - je ním obranca Gamberini.
     
    45
    Nadstavovať sa budú až tri minúty!
     
    45+1
    Do zaujímavého zakončenia z ľavej strany sa tentokrát mohol dostať Insigne, no pozorný Nagatomo mu predviedol efektívny sklz, po ktorom majú loptu v moci domáci.
     
    45+2
    Loptu majú momentálne v moci hráči Interu Miláno, ktorí s veľkým prehľadom kontrolujú hru a snažia sa neinkasovať do hvizdu hlavného rozhodcu, čo sa im zatiaľ darí.
     
    45+3
    V strede ihriska nám veľmi tvrdý faul kolenom na Nagatoma predviedol Inler! Ten však zatiaľ kartu nevidí, podľa všetkého jeho zákrok nebol úmyselný.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť pomerne vyrovnanú hru na oboch stranách, no napokon mali viac šťastia v zakončení domáci hráči. Už v 8. minúte sa po skvelom centri z rohového kopu od Cassana podarilo vsietiť prvý gól Guarínovi. V 25. minúte musel zraneného Cassana vystriedať Palacio, keďže Cassano mal obrovské bolesti v ľavej nohe a nevyzeralo to s ním dobre. V 39. minúte nám druhý úspešný zásah domácich predviedol Diego Milito, ktorý si po skvelej prihrávke od Guarína vycvičil celú neapolskú obranu. Bilancia Milána - dve strely = dva góly!

    Podarí sa Neapolčanom v druhom polčase s týmto zápasom ešte niečo urobiť?
     
    46
    Tréner Neapolu - Walter Mazzarri si pre nás pripravil polčasové striedanie. Namiesto Gamberiniho nastúpi do hry oddýchnutý Pandev.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Po peknej strele od Hamšíka loptu za vlastnú bránu zblokoval obranca Cambiasso. Nasledovať bude rohový kop pre hráčov Neapolu.
     
    47
    Po peknom centri od Inlera sa k lopte dostal Cavani a predviedol nám pekné zakončenie z centrálnej časti! Gólman Handanovič sa však po lopte dobre hodil a úspešne zasiahol!
     
    48
    Neapolčania sú v úvode druhého polčasu aktívnejší a pravdepodobne dostali od trénera poriadne povzbudenie. Po peknej prihrávke od Maggia zakončoval Insigne, no len mimo.
     
    49
    Po dobrom centri od Gargana sa tentokrát k lopte dostal Guarín, no ten z hranice pokutového územia Neapolu napokon prestrelil bránu hostí o niekoľko metrov nad!
     
    50
    Cassano sa podľa všetkého vracia na trávnik. Svoje zranenie nejako prekúsol a nastupuje namiesto Palacia.
     
    51
    Cassano sa ihneď zapojil do hry! Po skvelej prihrávke od Milita sa dostal k zakončeniu z ľavej strany, no gólman De Sanctis jeho strelecký pokus napokon vyrazil do bezpečia!
     
    52
    Cavani sa mohol dostať do ďalšej zaujímavej palebnej pozície, no tentokrát poriadne zaváhal. Rozhodol sa prihrávať a následne heho tím stratil loptu.
     
    53
    Inler nám predviedol fantastickú strelu umiestnenú k pravej žŕdke brány Milána! Handanovič sa však po lopte fantasticky hodil a vyrazil ju do bezpečia!
     
    54
    Neapol dal gól!
    Po dobre zahranom rohovom kope Neapolu sa k lopte dostal najskôr Pandev, ten loptu kopol najskôr do Handanoviča a napokon do brvna brány. K lopte však následne pribehol EDINSON CAVANI, ktorý delovkou prekonal Handanoviča!
     
    55
    A mohlo byť vyrovnané! Po skvelom úniku od Insigneho nám obranca Ranocchia predviedol faul vo vlastnom pokutovom území, no hlavný rozhodca si to nevšimol a pokutový kop teda nebude.
     
    56
    Do útoku sa na malú chvíľu dostali aj hráči Interu Miláno, no nabiehajúci Cassano bol napokon pri svojom zakončení z ľavej strany nekompromisne odstavený Britosom.
     
    58
    Po tvrdom faule na Inlera si domáci Gargano odnáša do svojich štatistík žltú kartu. Hlavný rozhodca tak dáva Neapolu k dispozícii voľný kop zo stredu ihriska.
     
    58
    Neapolský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Tentokrát sa namiesto Inlera predstaví na milánskom trávniku oddýchnutý Džemaili.
     
    59
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase si odnáša Pandev. Ten nám predviedol filmovanie v domácom pokutovom území a trest ho neminul.
     
    60
    Tréner domáceho Interu posiela na trávnik prvé oficiálne striedanie. Namiesto Cassana nastupuje do hry oddýchnutý Palacio.
     
    62
    Neapolčania pokračujú vo svojom ofenzívnom tlaku a momentálne je na nich vidieť poriadnu snahu o vyrovnanie. Uvidíme či sa im to podarí. Pred nimi je ešte niečo vyše polhodiny.
     
    63
    Pereira nám predviedol fantastickú krížnu prihrávku z ľavej strany, ktoru chcel nájsť Palacia! Obranca Britos sa však zachoval veľmi dobre a napokon loptu zblokoval do bezpečia!
     
    64
    Domáci následne získali výhodu rohového kopu, ktorý odišiel zahrávať Palacio, no jeho strieľaný center napokon skončil len na hlavách neapolských obrancov.
     
    61
    Neapolský hráč Behrami si odnáša ďalšiu žltú kartu pre hostí. Tentokrát nám predviedol nekompromisný sklz zozadu na nabiehajúceho Milita.
     
    65
    Hráči Interu Miláno si svojou ofenzívnou aktivitou vybojovali faul od Pandeva. Nasledovať bude štandardná situácia zo vzdialenosti približne 32 metrov!
     
    66
    Priamy kop odišiel zahrávať Cambiasso. Ten nám predviedol pekný rotujúci center, ktorý však po malej chvíli skončil len v otvorenom náručí gólmana De Sanctisa.
     
    67
    Pri lopte sú momentálne hráči Interu Miláno, ktorí si loptu veľmi dobre prihrávajú a získavajú tak veľmi dôležitý čas, ktorý môže byť v tomto zápase pre nich kľúčovým.
     
    68
    Po presnej prihrávke od Cavaniho sa k zakončeniu z pravej strany tentokrát dostal Hamšík! Svojou delovkou však po malej chvíli minul priestor brány Interu.
     
    69
    Ďalšie nebezpečné zakončenie Neapolu nám predviedol Zúñiga! Ten zakončoval z hranice domáceho pokutového územia, no napokon po teči od Gargana minul domácu bránu.
     
    70
    Do útoku sa tentokrát po ľavom krídle dostal Pereira. Ten nám predviedol pekný center, na ktorý však zareagoval až pozorný gólman De Sanctis.
     
    71
    Neapolčania sa držia pri lopte a chvú v tomto zápase ešte niečo dokázať. Obrana Interu Miláno je však zatiaľ bez väčších chýb a vyrovnávajúci gól nechce inkasovať.
     
    72
    Zúñiga nám predviedol pekný únik po ľavom krídle, po ktorom sa však k lopte dostal len pozorný Nagatomo, ktorý odkopol loptu do bezpečného strehu ihriska.
     
    73
    Neapolčania sa usadili v okolí pokutového územia domácich a snažia sa efektívne sa presadiť únikmi po stranách, no to im zatiaľ veľmi nevychádza.
     
    74
    Neapolskí hráči získali po tvrdom faule od Zanettiho výhodu štandardnej situácie zo vzdialenosti približne 45 metrov. Rozohrávať ju budú pravdepodobne nakrátko.
     
    75
    Domáci tréner Stramaccioni posiela na trávnik aj druhé striedanie. Tentokrát sa namiesto strelca gólu - Milita predstaví v hre Coutinho.
     
    76
    Po peknej prihrávkovej kombinácii sa k zakončeniu na pravej strane dostal tentokrát pozorný Pandev. Svojou delovkou však napokon minul priestor milánskej brány.
     
    77
    Po skvelom centri od Gargana sa k zakončeniu dostal aj vystriedaný Coutinho! Ten strieľal z ľavej strany, no napokon minul bránu hosťujúceho Neapolu.
     
    78
    Po peknej prihrávke od Zúñigu sa tentokrát do skvelej palebnej pozície na ľavom krídle dostal Džemaili. No aj on napokon míňa bránu Milána.
     
    79
    Po peknej strele od Pandeva nám pekný obranný zákrok predviedol Ranocchia, ktorý loptu zblokoval za svoju bránu. Nasledovať bude rohový kop pre neapolský tím.
     
    80
    Po zahraní rohového kopu v podaní Behramiho sa k lopte dostal až pozorný gólman Handanovič, ktorý upokojuje tempo hry ďalekým výkopom.
     
    81
    Po nepresných prihrávkach domácich hráčov sa k lopte dostal Džemaili, ktorý posiela svojich spoluhráčov do útoku. Pri lopte je momentálne Maggio.
     
    82
    Po peknej strele od Palacia nám gólman De Sanctis predviedol veľmi dobré presunutie, po ktorom nedovolil dorážať nabiehajúcemu Nagatomovi.
     
    84
    Hráči Neapolu pokračujú vo svojom ofenzívnom tlaku. Útok tentokrát poviedol Hamšík, ktorý však napokon loptu odcentroval veľmi nepresne.
     
    83
    Neapolský tréner Mazzarri posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto slovenského reprezentanta Hamšíka nastúpi do hry Mesto.
     
    85
    Do fantastickej gólovej šance sa mohol dostať vystriedaný Mesto! PO skvelej prihrávke od Cavaniho sa však pri lopte skôr ocitol Pereira, ktorý loptu so šťastím poslal mimo vlastnej brány.
     
    86
    Po tvrdom faule od Gargana na Cavaniho uvidíme zahrávanie priameho kopu zo vzdialenosti približne 33 metrov!
     
    87
    Pekný center z tejto štandardnej situácie nám predviedol Pandev, ktorý našiel Insigneho, no ten bol napokon len veľmi nepresný a minul bránu domácich!
     
    88
    Zanetti nám predviedol veľmi dobrú individuálnu hru, po ktorej vybojoval pre svoj tím rohový kop. Neapol je tentokrát vo veľkej nevýhode.
     
    89
    Palacio si tentokrát poriadne vycvičil obranu Neapolu a tvrdo zakončil z pravej strany! Gólman De Sanctis však zasahovať nemusel, pretože lopta len tesne minula jeho bránu.
     
    90
    Po skvelom centri od Pandeva sa k ďalšiemu dobrému zakončeniu dostal Cavani, no ten svojou delovkou napokon poslal loptu len mimo brány domácich! Tentokrát to však bolo s tečom domáceho hráča.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až tri minúty!
     
    90+1
    Rohový kop Neapolu veľmi nevyšiel a po peknom centri od Džemailiho sa k lopte dostal len pozorný gólman Handanovič, ktorý ju odkopáva do bezpečia.
     
    90+2
    Po volejovej delovke z pravej nohy Palacia lopta trafila neapolského obrancu Britosa priamo do hlavy! Britos ihneď padol k zemi, no napokon to vyzerá tak, že bude v poriadku.
     
    90+3
    Do konca zápasu nám ostávajú posledné sekundy. Po výkope od De Sanctisa vyhral hlavičkový súboj proti Džemailimu prekvapivo domáci hráč Gargano.
     
    90+4
    V tomto zápase sa už pravdepodobne nič vážne nestane. Loptu majú vo svojej moci hráči Interu Miláno.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť enormnú aktivitu neapolských hráčov, ktorá síce vyvrcholila ku gólovej radosti, keď sa v 54. minúte gólovo presadil Cavani, no to na remízu nestačilo. Domáci Inter Miláno výrazne podržal gólman Handanovič, ktorý nám predviedol niekoľko veľmi dobrých zákrokov. Inter Miláno sa teda po tomto šlágri kola presúva na druhú priečku o jeden bod pred Neapol.

    Dovidenia pri ďalších online prensooch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:44:54)

    Góly: 8. Guarín, 39. Milito - 54. Cavani

    Karty:   28. Handanovič (INT), 58. Gargano (INT) - 43. Gamberini (NEA), 59. Pandev (NEA), 61. Behrami (NEA)


    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Cambiasso, Ranocchia - Pereira, Gargano, Guarín, Zanetti, Nagatomo - Milito (75. Coutinho), Cassano (60. Palacio).
    SSC Neapol: De Sanctis - Gamberini (46. Pandev), Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler (58. Džemaili), Zúñiga - Insigne, Hamšík (83. Mesto) - Cavani.

    Rozhodca: N. Rizzoli - L. Manganelli, G. Cariolato