Turín – AC Miláno 2:4 (kon.) | Palermo – Juventus 0:1 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.)
Pescara – CFC Janov 2:0 (kon.) | Siena – Catania 1:3 (kon.) | Inter – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:1 (2:0)
SSC Neapol
Nedeľa 09.12.2012, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť enormnú aktivitu neapolských hráčov, ktorá síce vyvrcholila ku gólovej radosti, keď sa v 54. minúte gólovo presadil Cavani, no to na remízu nestačilo. Domáci Inter Miláno výrazne podržal gólman Handanovič, ktorý nám predviedol niekoľko veľmi dobrých zákrokov. Inter Miláno sa teda po tomto šlágri kola presúva na druhú priečku o jeden bod pred Neapol.

    Dovidenia pri ďalších online prensooch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:44:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V tomto zápase sa už pravdepodobne nič vážne nestane. Loptu majú vo svojej moci hráči Interu Miláno.
     
    90+3
    Do konca zápasu nám ostávajú posledné sekundy. Po výkope od De Sanctisa vyhral hlavičkový súboj proti Džemailimu prekvapivo domáci hráč Gargano.
     
    90+2
    Po volejovej delovke z pravej nohy Palacia lopta trafila neapolského obrancu Britosa priamo do hlavy! Britos ihneď padol k zemi, no napokon to vyzerá tak, že bude v poriadku.
     
    90+1
    Rohový kop Neapolu veľmi nevyšiel a po peknom centri od Džemailiho sa k lopte dostal len pozorný gólman Handanovič, ktorý ju odkopáva do bezpečia.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až tri minúty!
     
    90
    Po skvelom centri od Pandeva sa k ďalšiemu dobrému zakončeniu dostal Cavani, no ten svojou delovkou napokon poslal loptu len mimo brány domácich! Tentokrát to však bolo s tečom domáceho hráča.
     
    89
    Palacio si tentokrát poriadne vycvičil obranu Neapolu a tvrdo zakončil z pravej strany! Gólman De Sanctis však zasahovať nemusel, pretože lopta len tesne minula jeho bránu.
     
    88
    Zanetti nám predviedol veľmi dobrú individuálnu hru, po ktorej vybojoval pre svoj tím rohový kop. Neapol je tentokrát vo veľkej nevýhode.
     
    87
    Pekný center z tejto štandardnej situácie nám predviedol Pandev, ktorý našiel Insigneho, no ten bol napokon len veľmi nepresný a minul bránu domácich!
     
    86
    Po tvrdom faule od Gargana na Cavaniho uvidíme zahrávanie priameho kopu zo vzdialenosti približne 33 metrov!
     
    85
    Do fantastickej gólovej šance sa mohol dostať vystriedaný Mesto! PO skvelej prihrávke od Cavaniho sa však pri lopte skôr ocitol Pereira, ktorý loptu so šťastím poslal mimo vlastnej brány.
     
    83
    Neapolský tréner Mazzarri posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto slovenského reprezentanta Hamšíka nastúpi do hry Mesto.
     
    84
    Hráči Neapolu pokračujú vo svojom ofenzívnom tlaku. Útok tentokrát poviedol Hamšík, ktorý však napokon loptu odcentroval veľmi nepresne.
     
    82
    Po peknej strele od Palacia nám gólman De Sanctis predviedol veľmi dobré presunutie, po ktorom nedovolil dorážať nabiehajúcemu Nagatomovi.
     
    81
    Po nepresných prihrávkach domácich hráčov sa k lopte dostal Džemaili, ktorý posiela svojich spoluhráčov do útoku. Pri lopte je momentálne Maggio.
     
    80
    Po zahraní rohového kopu v podaní Behramiho sa k lopte dostal až pozorný gólman Handanovič, ktorý upokojuje tempo hry ďalekým výkopom.
     
    79
    Po peknej strele od Pandeva nám pekný obranný zákrok predviedol Ranocchia, ktorý loptu zblokoval za svoju bránu. Nasledovať bude rohový kop pre neapolský tím.

    Góly: 8. Guarín, 39. Milito - 54. Cavani

    Karty:   28. Handanovič (INT), 58. Gargano (INT) - 43. Gamberini (NEA), 59. Pandev (NEA), 61. Behrami (NEA)


    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Cambiasso, Ranocchia - Pereira, Gargano, Guarín, Zanetti, Nagatomo - Milito (75. Coutinho), Cassano (60. Palacio).
    SSC Neapol: De Sanctis - Gamberini (46. Pandev), Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler (58. Džemaili), Zúñiga - Insigne, Hamšík (83. Mesto) - Cavani.

    Rozhodca: N. Rizzoli - L. Manganelli, G. Cariolato