Turín – AC Miláno 2:4 (kon.) | Palermo – Juventus 0:1 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.)
Pescara – CFC Janov 2:0 (kon.) | Siena – Catania 1:3 (kon.) | Inter – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:1 (2:0)
SSC Neapol
Nedeľa 09.12.2012, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    54
    Neapol dal gól!
    Po dobre zahranom rohovom kope Neapolu sa k lopte dostal najskôr Pandev, ten loptu kopol najskôr do Handanoviča a napokon do brvna brány. K lopte však následne pribehol EDINSON CAVANI, ktorý delovkou prekonal Handanoviča!
     
    39
    Inter dal gól!
    Domáci útočník DIEGO MILITO získal loptu od Guarína v strede neapolského pokutového územia a predviedol nám skvelú individuálnu prácu. Zbavil sa Britosa a následne zakončoval z otočky cez Cannavara, čo sa mu podarilo. De Sanctis zasiahnuť tentokrát nestihol.
     
    8
    Inter dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia! Po skvele rozohranom rohovom kope v podaní Cassana sa k zakončeniu pri vzdialenejšej žŕdke dostal FERDY GUARÍN, ktorý nekompromisnou delovkou umiestnil loptu nechytateľne k ľavej žŕdke brány hosťujúceho Neapolu.

    Góly: 8. Guarín, 39. Milito - 54. Cavani

    Karty:   28. Handanovič (INT), 58. Gargano (INT) - 43. Gamberini (NEA), 59. Pandev (NEA), 61. Behrami (NEA)


    Inter Miláno: Handanovič - Juan, Cambiasso, Ranocchia - Pereira, Gargano, Guarín, Zanetti, Nagatomo - Milito (75. Coutinho), Cassano (60. Palacio).
    SSC Neapol: De Sanctis - Gamberini (46. Pandev), Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler (58. Džemaili), Zúñiga - Insigne, Hamšík (83. Mesto) - Cavani.

    Rozhodca: N. Rizzoli - L. Manganelli, G. Cariolato