Catania – AC Miláno 1:3 (kon.)
koniec
Catania Calcio
1:3 (1:0)
AC Miláno
Piatok 30.11.2012, 20:45 • Stadio Angelo Massimino, Catania • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    AC Miláno dalo gól!
    STEPHAN EL SHAARAWY sa presadzuje aj podruhýkrát v tomto zápase! Po skvelom centri od Emanuelsona sa dostal na ľavú stranu domáceho pokutového územia, odkiaľ strieľaným rotujúcim centrom. Ten mu vyšiel priam ukážkovo, keďže lopta sa od žŕdky odrazila do domácej siete.
     
    56
    AC Miláno dalo gól!
    Hostia sa o malú chvíľu dostávajú do vedenia! Svoje individuálne schopnosti nám tentokrát predviedol KEVIN-PRINCE BOATENG, ktorý si kľučkou odstavil domácu obranu a následne z otočky loptu umiestnil nekompromisne k ľavej žŕdke domácej brány. Andújar nemal šancu!
     
    53
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania vyrovnávajú! Po fantastickom centri od Boatenga sa k lopte tesne pred Andújarom dostal STEPHAN EL SHAARAWY, ktorý ju už len doťukol za chrbát gólmana Catanie! Andújar tentokrát jednoducho nemal šancu.
     
    11
    Catania dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po rýchlom úniku od Castra nám dobrý obranný zákrok predviedol Acerbi. Ten loptu zblokoval len za svoju bránu a na rade bol rohový kop pre domácich. Zahrávať ho odišiel Lodi, ktorý skvelým centrom našiel NICOLU LEGROTTAGLIEHO! Legrottaglie dlho nezaváhal a hlavičkou prekonáva gólmana Ameliu.

    Góly: 11. Legrottaglie - 53. El Shaarawy, 56. Boateng, 90+2. El Shaarawy

    Karty:   41. Barrientos (CAT), 85. Bellusci (CAT), 90+5. Rolín (CAT) - 54. El Shaarawy (ACM), 90. Boateng (ACM)   49. Barrientos (CAT)


    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Rolín, Legrottaglie, Alvarez - Almirón (72. Bellusci), Lodi, Salifu (72. Paglialunga) - Bergessio (77. Doukara), Castro, Barrientos.
    AC Miláno: Amelia - De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant - Montolivo (66. Emanuelson), de Jong, Nocerino - Robinho, El Shaarawy, Boateng.

    Rozhodca: D. Orsato - M. Passeri, M. Rosi