Catania – AC Miláno 1:3 (kon.)
koniec
Catania Calcio
1:3 (1:0)
AC Miláno
Piatok 30.11.2012, 20:45 • Stadio Angelo Massimino, Catania • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:45.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už pätnástom kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióneStadio Angelo Massimino v Catanii, kde si zmeria sily domáci futbalový celok Catania Calcio, ktorý na svojej pôde privíta tím AC Miláno.

    Domáci hráči Catanie sa po štrnástich odohraných zápasoch nachádzajú na priebežnej ôsmej priečke s 19 bodmi a gólovým skóre -2. Vo svojej tabuľkovej štatistike majú na konte zatiaľ päť výhier, štyri remízy a päť prehier. Aktuálna herná bilancia Catanie, remíza - výhra - remíza - výhra - prehra, nám hovorí o tom, že tento tím nám predvádza svoje tradičné priemerné výkony, ktoré sa od neho očakávajú. V poslednej pätici zápasov sa Catančania najskôr predviedli na pôde tímu Udinese, kde napokon remízovali v pomere 2:2. O kolo neskôr sa hráči Catanie predviedli na domácej pôde, kde deklasovali Lazio Rím jasným výsledkom 4:0. Ďalší zápas nám priniesol bezgólovú remízu, ktorú sme mohli vidieť na pôde tímu Cagliari. V predposlednom kole si na vlastnom trávniku hráči Catanie vybojovali ďalšie tri body za výhru proti Chievu. Spanilú bodovú jazdu Catančanov prekazilo až posledné kolo, keď sa predviedli na pôde Palerma, kde prehrali v pomere 1:3. Domáci budú určite chcieť zabodovať na domácej pôde aj tentokrát, no proti Milánu to budú mať veľmi ťažké.

    Hosťujúci Milánčania sa po štrnástich ligových zápasoch nachádzajú v strede tabuľky - na deviatej priečke s 18 bodmi a gólovým skóre +3. Túto tabuľkovú priečku si vybojovali za päť výhier, tri remízy a až šesť prehier. Aktuálna zápasová bilancia Milána, remíza - výhra - prehra - remíza - výhra, nám hovorí o tom, že AC Miláno nie je v tej správnej forme a stále nám predvádza len veľmi kostrbaté výkony. V poslednej pätici zápasov sa Milánčania najskôr predviedli na pôde Palerma, odkiaľ si odniesli jeden bod za remízu 2:2. V ďalšom kole sme videli zápas v Miláne, kde domáci jasne deklasovali Chievo v pomere 5:1. Ďalší domáci zápas už však nebol taký úspešný. Fiorentina pokorila milánsky štadión, z ktorého si odniesla tri body za jasnú výhru 3:1. V predposlednom kole figurovali Milánčania v šlágri kola, keď si na pôde Neapolu napokon vybojovali jeden bod za remízu 2:2. Posledný zápas štrnásteho kola nám priniesol senzáciu, keď bol na milánskej pôde pokorený aktuálny líder tabuľky a aktuálny majster Serie A - Juventus Turín v tesnom pomere 1:0. Milánčania budú určite chcieť nadviazať na výkon zo svojho posledného zápasu proti Juventusu, no uvidíme, či sa im to podarí.

    Ktorý z tímov sa po tomto súboji tabuľkových susedov bude tešiť viac? Alebo uvidíme remízu?
     
    Úvodné zostavy:

    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Rolín, Legrottaglie, Alvarez - Almirón, Lodi, Salifu - Bergessio, Castro, Barrientos.

    AC Miláno: Amelia - De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant - Montolivo, de Jong, Nocerino - Robinho, El Shaarawy, Boateng.

    Rozhodca: D. Orsato - M. Passeri, M. Rosi.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Už od úvodného výkopu sú pri lopte prevažne hráči hosťujúceho AC Milána, ktorí si svojich protihráčov vycvičujú veľmi dobrými kľučkami. K zakončeniu sa však zatiaľ nedostali.
     
    2
    Po peknom centri od Nocerina sa k lopte dostal El Shaarawy, no domáci obranca Alvarez ešte pred ním zblokoval loptu hlavičkou, aby ju následne mohol pohodlne chytiť gólman Andújar.
     
    3
    Po peknej prihrávke do behu v podení Robinha sa k lopte mohol dostať El Shaarawy, no túto prihrávku nečakal. Následne sa lopta dostala len k domácemu Legrottagliemu.
     
    4
    Po skvelej prihrávke do behu v podaní Castra sa do úniku dostal Bergessio! Ten bol však nekompromisne bránený dvojicou hosťujúcich obrancov, ktorí výrazne pomohli Ameliovi, ktorý následne zasiahol.
     
    5
    Pekný center Montoliva priniesol loptu k Boatengovi, no ten z hranice domáceho pokutového územia napokon triafa len dobre postavených obrancov Catanie.
     
    6
    Po skvelej prihrávke od Robinha sa k lopte dostal Boateng v pozícii na hranici domáceho pokutového územia! Tvrdo vystrelil, no gólman Andújar jeho strelecký pokus úspešne vyrazil do bezpečia!
     
    7
    Milánčania sú stále pri lopte a veľmi dobre útočia. Domáca obrana sa však nenechá len tak ľahko odbiť a na čele s aktívnym Alvarezom nám momentálne predvádza veľmi dobrý výkon.
     
    8
    Montolivo nám predviedol ďalší pekný center, ktorým našiel síce Robinha, no ten následne netrafil rotujúcu loptu, a tak ju chytá gólman Andújar.
     
    9
    Na druhej strane nám veľmi dobrý center predviedol Castro, no milánska obrana bola na mieste a De Sciglio loptu hlavičkou poslal opäť na svojich spoluhráčov do útoku.
     
    10
    Boateng zinkasoval ďalší pekný center od Nocerina, no domáci gólman Andújar sa zachoval priam výborne - skvele vybehol a následne loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    11
    Catania dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po rýchlom úniku od Castra nám dobrý obranný zákrok predviedol Acerbi. Ten loptu zblokoval len za svoju bránu a na rade bol rohový kop pre domácich. Zahrávať ho odišiel Lodi, ktorý skvelým centrom našiel NICOLU LEGROTTAGLIEHO! Legrottaglie dlho nezaváhal a hlavičkou prekonáva gólmana Ameliu.
     
    12
    Domáci sú pri ofenzívnej chuti. Milánska obrana je však v strehu a už nechce zinkasovať takýto nepríjemný gól z prvej štandardnej situácie. Pri lopte domáci Almirón.
     
    13
    Napravo od milánskeho pokutového územia zinkasovali domáci hráči štandardnú situáciu, ktorú odišiel tradične zahrávať Lodi. Tentokrát však jeho dobrý center odhlavičkoval de Jong.
     
    14
    Do útoku sa po malom tlaku domácich dostávajú opäť Milánčania, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Domáca obrana je vysoko vysunutá a už v strede ihriska aktívne napáda svojich súperov.
     
    15
    Bergessio sa mohol dostať do ďalšej zaujímavej šance v spolupráci s Castrom, no tentokrát bola defenzíva AC v strehu. Loptu uchmatol Constant, ktorý sa dostáva do útoku.
     
    16
    Po fantastickom centri od Lodiho mohol domácich poslať do dvojgólového vedenia Almirón! Ten však pri pravej žŕdke milánskej brány napokon loptu hlavou umiestnil len tesne vedľa!
     
    17
    Marchese sa s loptou pohrával pri vlastnom pokutovom území a vypýtal si tak faul. Predviedol mu ho De Sciglio, ktorý ho nebezpečne skosil zozadu.
     
    18
    Milánčania majú opäť mierne problémy s rozohrávkou lopty. Ich rýchle prihrávky v okolí stredu ihriska veľmi dobre pokrývajú domáci hráči. Tí nám zatiaľ predvádzajú veľmi organizovaný výkon.
     
    19
    Hostia sú síce pri lopte, no držia sa len v strede ihriska. Hráči Catanie zvolili systém betónovania, a tak majú Milánčania len veľmi malé šance.
     
    20
    Po peknom centri od Montoliva sa k lopte mohol dostať Robinho, no mierne mu to nevyšlo. Domáci obranca Rolín sa dobre presunul a od lopty ho nekompromisne odstavil.
     
    21
    Gólman Andújar nám predviedol ďalší veľmi dobrý zákrok. Po nebezpečnom centri z ľavej strany v podaní Nocerina sa k lopte mohol dostať Boateng, no domáci brankár skvele vybehol a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    22
    Montolivo veľmi dobre našiel El Shaarawyho na ľavej strane, no ten následne nezvládol osobný súboj s obrancom Alvarezom. Ten El Shaarawyho nekompromisne odstavil od lopty.
     
    23
    Ďalekotonážne zakončenie nám tentokrát predviedol hosťujúci hráč Constant. Gólman Andújar bol však v strehu a úspešne zakročil aj tentokrát.
     
    24
    Domáci hráči získali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 38 metrov! Zahrávať ju odišiel Lodi - ten nám predviedol skvelú delovku, ktorá sa však napokon zatočila a minula priestor milánskej brány o poriadny kus.
     
    25
    Po pravej strane to tentokrát skúšal Montolivo, no jeho zakončenie napokon veľmi dobre zblokoval pozorný obranca Legrottaglie. Milánčania majú k dispozícii rohový kop.
     
    26
    Rohový kop odišiel zahrávať Montolivo, ktorý však pred gólmanom Andújarom našiel len obrancu Alvareza. Ten bez akýchkoľvek problémov loptu hlavou poslal na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    27
    Na oboch stranách sme momentálne mohli vidieť niekoľko nepresností. Najskôr to bola veľmi nepresná strela od Almiróna a následne sa rovnako blysol Constant.
     
    28
    Hra sa mierne presúva smerom k stredu ihriska. Oba tímy nám predvádzajú veľmi dobrý defenzívny výkon, ktorým nedávajú šancu svojmu súperovi.
     
    29
    Ďalší pekný center nám predviedol Almirón! Chcel ním nájsť Barrientosa, no milánska obrana sa dobre zorientovala a loptu následne odkopol pozorný Constant.
     
    30
    Na druhej strane sa po peknej krížnej prihrávke od Nocerina k lopte mohol dostať Robinho, no ten sa neskoro zorientoval a následne loptu odkopáva Legrottaglie.
     
    31
    Robniho sa mohol dostať do skvelej gólovej šance, no tesne po úvode jeho bleskového úniku ho zastavil hlavný rozhodca, ktorý mu odpískal predošlý faul na Bergessia.
     
    32
    Milánčania nám predviedli obrovský závar pred domácou bránou! Po niekoľkých zakončeniach od Robinha, El Shaarawyho a následne aj od Nocerina sa však blysla domáca obrana, ktorú loptu zblokovala do bezpečia.
     
    33
    Po tvrdom zákroku od Bergessia ostal na trávniku ležať Constant. Ten sa však po malej chvíli pozviechal a s Bergessiom si vymenil niekoľko zaujímavých slovíčok.
     
    34
    Almirón svoje ofenzívne nadšenie tentokrát prehnal, keď sa po peknom úniku cez ľavú stranu previnil faulom na milánskeho obrancu Mexesa. Následne sa mu ospravedlňuje.
     
    35
    Rýchly únik po ľavom krídle nám predviedol Barrientos. Milánsky obranca Acerbi bol však v strehu a loptu mu ešte pred zakončením spoľahlivo odkopol.
     
    36
    Do zaujímavej gólovej šance sa po prihrávke od Barrientosa dostal Castro! Toho však v poslednej chvíli odstavil pozorný milánsky obranca Constant!
     
    37
    Na druhej strane sa po peknej prihrávke od Montoliva dostal k zakončeniu Boateng, no ten napokon míňa odkrytú bránu Catanie o niekoľko metrov.
     
    38
    Úvodný gól Milána mal na nohách El Shaarawy, no skvelý center od Boatenga napokon nedokázal zúžitkovať na volejové zakončenie. Jeho nedôraznú strelu gólman Andújar úspešne chytá!
     
    39
    Na druhej strane nebezpečne pohrozil svojím bleskovým prienikom Bergessio, no milánsky obranca De Sciglio ho v poslednej chvíli zastavil skvelým hodením sa pred loptu!
     
    40
    Tentokrát sa po tvrdej strele od De Jonga ozvala pravá žŕdka domácej brány! Následne sa k lopte dostali domáci hráči, ktorí ju posielajú dlhým odkopom do bezpečia.
     
    41
    Domáci útočník Barrientos nám momentálne predviedol nekompromisný útočný faul na De Sciglia. Ten si však nevšimol a následne mu to De Sciglio čistol opätoval - Barrientos to prifilmoval a vidí žltú kartu.
     
    42
    Na druhej strane nám tvrdý faul predviedol milánsky hráč Constant. Ten nekompromisným sklzom zozadu zastavil nabiehajúceho Castra. Vyzeralo to tak, že hlavný rozhodca vytiahne žltú kartu, no napokon sa tak nestalo.
     
    43
    Nocerino sa tentorkát veľmi dobre predviedol aj v defenzíve, keď veľmi dobrým čistým zákrokom odstavil Barrientosa, ktorý by zinkasoval dobrú loptu od Bergessia.
     
    44
    Do zaujímavej gólovej šance sa tentokrát dostal Boateng, no z tesnej blízkosti napokon nedokázal prekonať gólmana Andújara, pretože do jeho zakončenia efektívne vbehol Alvarez.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    45+1
    Domáci hráči získali v závere prvého polčasu skvelú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 25 metrov. Zahrávať ju odišiel Lodi, no milánsky gólman Amelia sa napokon veľmi dobre zorientoval a úspešne zasiahol pri svojej ľavej žŕdke.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase boli oveľa aktívnejšími hráči AC Milána, no napokon sú vo vedení domáci hráči, ktorí nám predviedli veľmi dobrú obrannú hru. Tá im zabezpečila polčasovú nulu v sekcii inkasovaných gólov. Zo svojej prvej vážnejšej situácie si vybojovali v jedenástej minúte rohový kop, ktorý odišiel zahrávať Lodi. Ten nám predviedol skvelý center, ním našiel pozorného Legrottaglieho, ktorý nezaváhal a hlavičkou prekonal gólmana Ameliu.

    Podarí sa Milánu v druhom polčase aspoň vyrovnať alebo budú v tomto dôležitom zápase bodovať domáci?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    V úvodnej minúte druhého polčasu sa do zaujímavého úniku dostal Almirón, no ten si napokon nerozumel s Bergessiom, a tak sa k lopte dostáva pozorný gólman Amelia.
     
    47
    Do útoku sa mohol dostať El Shaarawy spolu s Boatengom, no druhého menovaného napokon od lopty nekompromisne odstavil pozorný Salifu.
     
    48
    Constant mal pred vlastnou bránou mierne problémy s domácim Salifuom, ktorý ho veľmid obre napádal, no milánska obrana to napokon spolu s gólmanom Ameliom vyriešila.
     
    49
    Domáci hráč Barrientos zinkasoval druhú žltú kartu v tomto zápase, po ktorej odchádza do šatní. Tentokrát zozadu nekompromisne kopol nabiehajúceho Nocerina.
     
    50
    V početnej výhode sa Milánčania ihneď dostávajú do útoku, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po peknej prihrávke od Robinha sa k lopte na ľavej strane dostal Boateng, no umiestnil ju len mimo domácej brány.
     
    51
    Na druhej strane po peknom centri od Almiróna chcel pohroziť Bergessio, no nepodarilo sa mu to. Obranca Mexes s gólmanom Ameliom situáciu vyriešili a loptu odkopli do bezpečia.
     
    52
    Constant sa veľmi dobre presúval po ľavej strane, no napokon ho pozorný Alvarez od lopty odstavil. Gólman Andújar tentokrát nemusel zasahovať.
     
    53
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania vyrovnávajú! Po fantastickom centri od Boatenga sa k lopte tesne pred Andújarom dostal STEPHAN EL SHAARAWY, ktorý ju už len doťukol za chrbát gólmana Catanie! Andújar tentokrát jednoducho nemal šancu.
     
    54
    Po tvrdom, ale čistom zákroku v podaní domáceho Alvareza padol El Shaarawy v pokutovom území domácich k zemi. Hlavný rozhodca mu udeľuje žltú kartu za filmovanie.
     
    55
    Po peknom centri od Montoliva sa k lopte dostal Boateng, no napokon nedokázal presne zakončiť. Jeho nedôraznú strelu gólman Andújar úspešne chytá vo svojom náručí.
     
    56
    AC Miláno dalo gól!
    Hostia sa o malú chvíľu dostávajú do vedenia! Svoje individuálne schopnosti nám tentokrát predviedol KEVIN-PRINCE BOATENG, ktorý si kľučkou odstavil domácu obranu a následne z otočky loptu umiestnil nekompromisne k ľavej žŕdke domácej brány. Andújar nemal šancu!
     
    58
    Rohová vlajočka naľavo od domácej brány bola zhodená a bránkový rozhodca čakal na nejakých technikov alebo niekoho školeného. Následne k nemu pribehol Almirón, ktorý vlajku zapichol na svoje miesto a ukázal rozhodcovi, aké je to ľahké.
     
    59
    Do zaujímavého zakončenia sa tentokrát dostal domáci hráč Marchese, no gólman Amelia nemusel zasahovať. Marchese tentokrát jednoducho netrafil priestor brány Milána.
     
    60
    Po fantastickej prihrávke od Robinha sa mohol do čistej šance dostať El Shaarawy, no gólman Andújar sa tentokrát nenechal zahanbiť a po lopte skvele vybehol!
     
    61
    Hra sa momentálne presunula do stredu ihriska, kde majú loptu v moci hráči Milána. Domáci sa snažia brániť, no predsa ich je o jedného menej. Zatiaľ sa im to však darí.
     
    62
    Milánčania sa nikam neponáhľajú a loptu si takticky prihrávajú v okolí stredu ihriska. Catančania sa zatiaľ dobre bránia a nechcú ďalší gól.
     
    63
    Nocerino sa dostal do skvelej gólovej šance, no keď bol pred gólmanom Andújarom a chystal sa zakončiť, nekompromisne padol k zemi! Zákrok odzadu v podaní Alvareza v pokutovom území Catanie však ako nedovolený klasifikovaný nebol - veľmi zaujímavé.
     
    64
    Hostia sa opäť nikam neponáhľajú a hrajú vo veľmi pokojnom tempe. Svojich protihráčov znervózňujú a vyčerpávajú taktickými prihrávkami smerom dozadu.
     
    65
    Po skvelom centri od Nocerina sa k lopte na pravej strane dostal Robinho, no napokon bol zastavený, keďže asistent rozhodcu videl offsajd.
     
    66
    Tréner AC Milána - Allegri posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Montoliva nastupuje do hry proti Catanii oddýchnutý Emanuelson.
     
    67
    Do nebezpečného zakončenia sa tentokrát dostal domáci Castro! Na jeho delovku z ľavej strany však reflexívne zareagoval pozorný obranca Mexes, ktorý loptu zblokoval svojím telom do bezpečia!
     
    68
    Gólman Andújar nám predviedol fantastický reflexívny zákrok! Po skvelej prihrávke od Robinha sa na ľavej strane ocitol nebránený El Shaarawy, ktorý počkal a napokon tvrdo zakončil. Gólman Catanie mu však vykryl strelecký uhol a následne vyráža jeho strelu ľavou rukou!
     
    69
    El Shaarawy sa mohol dostať do ďalšieho skvelého zakončenia! Po presnej prihrávke od Emanuelsona sa však blysol domáci obranca Marchese, ktorý poslal loptu za postrannú čiaru.
     
    70
    K lopte sa tentokrát dostal De Sciglio, ktorý ju odcentroval z pravej strany. V domácom pokutovom území ho však nečakal ani jeden z jeho spoluhráčov.
     
    71
    Almirón sa po tvrdom súboji s Emanuelsonom ocitol na trávniku! Hlavný rozhodca ihneď privolal lekárov a vyzerá to na nejaký problém s ľavým členkom!
     
    72
    Domáci tréner Maran posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Salifua nastúpi do tohto zápasu Paglialunga.
     
    72
    Tréner Catanie - Maran musí poslať na trávnik aj druhé vynútené striedanie. Za zraneného Almiróna do hry nastupuje obranca Bellusci.
     
    73
    Po peknej prihrávke od Boatenga sa k zakončeniu dostal Emanuelson, no ten minul domácu bránu o poriadny kus pôdy.
     
    74
    Boateng sa dostal do ďalšej nádhernej gólovej šance! Po peknej prihrávke od Emanuelsona sa však pošmykol a následne mu loptu uchmatol obranca Legrottaglie.
     
    75
    Na druhej strane nebezpečne pohrozil Bergessio, ktorý zinkasoval skvelý center od Bellusciho. Gólman Amelia však nemal so zákrokom problémy, keďže zakončenie bolo veľmi nedôrazné.
     
    76
    Do útoku sa dostal aj Paglialunga, no jeho veľmi nepresné zakončenie napokon končí len mimo milánskej brány. Následne sú pri lopte hostia.
     
    77
    Tréner Catanie posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Bergessia vstúpi do hry oddýchnutý Doukara.
     
    78
    Z pravej strany to tentokrát ďalekým strieľaným centrom skúšal Nocerino, no gólman Andújar jeho strelecký pokus úspešne chytá. Následne loptu odkopáva do stredu ihriska.
     
    79
    Do útoku sa po dlhšej dobe dostali aj domáci hráči, ktorí si po úniku od Castra vybojovali rohový kop. Ten odišiel zahrávať Lodi, no loptu umiestnil len na hlavy hráčov hostí.
     
    80
    Robinho sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po rýchlom úniku od Nocerina boli Milánčania v prečíslení a k lopte sa dostal nebránený Robinho. So zakončením si počkal, no napokon ho poslal len nad domácu bránu!
     
    81
    Domáci diváci sú sklamaní a svoju nespokojnosť dávajú najavo intenzívnym výskotom. Tí oddaní stále spievajú oslavné ódy.
     
    82
    Emanuelson tentokrát poriadne vycvičil domácu obranu! Po pekných kľučkách ho však napokon fauloval Paglialunga, a tak majú Milánčania k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti cca. 25 metrov.
     
    83
    Tento voľný kop rozohrali hosťujúci hráči nakrátko - Emanuelson prihral na Nocerina a ten posiela loptu len do zadných radov AC Milána.
     
    84
    Do zaujímavého úniku sa dostal domáci obranca Alvarez, no napokon nestačil na milánsku defenzívu. Od lopty ho odstavil pozorný Acerbi, ktorý posúva loptu do útoku.
     
    85
    Po peknom úniku od El Shaarawyho si Bellusci počínal veľmi nedovolene! Následne získavajú Milánčania štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 21 metrov!
     
    86
    Tento priamy kop odišiel zahrávať Robinho, no jeho zakončenie mu veľmi nevyšlo. Loptu napálil len do múriku domácich hráčov, ktorí sa následne oslobodzujú.
     
    87
    Domáci hráči sú za každú cenu vyrovnať, no zatiaľ sa im darí dostať k lopte len za cenu faulov. Ďalší útočný nám predviedol prekvapivo obranca Acerbi.
     
    88
    Pri lopte sú opäť hráči Milána, ktorí si loptu prihrávajú v strede ihriska. Domáca obrana je mierne mimo a síce sa snaží svojho súpera odstaviť, no nedarí sa jej to.
     
    89
    Tak Milánčania sa dostali do ďalšej nádhernej gólovej šance! Najskôr to skúšal Robinho, no toho gólman Andújar ešte veľmi dobre vychytal. Následne sa k lopte dostal Emanuelson, no ten trafil len pravú žŕdku domácej brány.
     
    90
    Castro nám predviedol skvelý únik po ľavom krídle, no následne ho Kevin-Prince Boateng nekompromisne fauloval zozadu. Nebolo to síce vo vyloženej gólovej šanci, no vidí za to červenú kartu.
     
    90
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    90+2
    AC Miláno dalo gól!
    STEPHAN EL SHAARAWY sa presadzuje aj podruhýkrát v tomto zápase! Po skvelom centri od Emanuelsona sa dostal na ľavú stranu domáceho pokutového územia, odkiaľ strieľaným rotujúcim centrom. Ten mu vyšiel priam ukážkovo, keďže lopta sa od žŕdky odrazila do domácej siete.
     
    90+3
    Milánsky tréner - Allegri posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto smoliara Robinha nastúpi na posledné minútky do hry oddýchnutý Ambrosini.
     
    90+4
    Už je rozhodnuté. Body podľa všetkého pôjdu do Milána. Tentokrát to skúšal Legrottaglie, no strelou z pravej strany napokon netrafil bránu AC Milána.
     
    90+5
    Po tvrdom sklze odzadu padol k zemi napravo od domáceho pokutového územia Nocerino. Domáci Rolín za tento faul vidí jasnú žltú kartu.
     
    90+6
    Hra sa dohráva v pokojnom tempe v strede ihriska. Pri lopte sú Milánčania, ktorí čakajú na záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas bol už o niečo zaujímavejší ako ten prvý. V 49. minúte zinkasoval druhú žltú kartu Barrientos, ktorý bol s červenou poslaný von z ihriska. Následne sa v 53. minúte presadil skvelým gólom Stephan El Shaarawy, ktorý nekompromisne prekonal Andújara. Už v 56. minúte poslal Milánčanov do vedenia Kevin-Prince Boateng, ktorý nádherným rotujúcim projektilom umiestnil loptu k ľavej žŕdke domácej brány. V 90. minúte videl veľmi prísnu červenú kartu po faule na Castra Boateng. No to už domácim nepomohlo. V druhej minúte nadstaveného času pridal svoj druhý úspešný zásah El Shaarawy, ktorého center sa od ľavej žŕdky odrazil do siete domácej Catanie.
    Milánčania si tak do tabuľky odnášajú plný bodový zisk a predbehli tak Cataniu o dva body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:42:22)

    Góly: 11. Legrottaglie - 53. El Shaarawy, 56. Boateng, 90+2. El Shaarawy

    Karty:   41. Barrientos (CAT), 85. Bellusci (CAT), 90+5. Rolín (CAT) - 54. El Shaarawy (ACM), 90. Boateng (ACM)   49. Barrientos (CAT)


    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Rolín, Legrottaglie, Alvarez - Almirón (72. Bellusci), Lodi, Salifu (72. Paglialunga) - Bergessio (77. Doukara), Castro, Barrientos.
    AC Miláno: Amelia - De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant - Montolivo (66. Emanuelson), de Jong, Nocerino - Robinho, El Shaarawy, Boateng.

    Rozhodca: D. Orsato - M. Passeri, M. Rosi