Zenit – AC Miláno 2:3 (kon.) | Amsterdam – Real Madrid 1:4 (kon.) | Arsenal – Olympiakos 3:1 (kon.)
Manchester City – Dortmund 1:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
3:1 (1:1)
Olympiakos F.C.
Streda 03.10.2012, 20:45 • Emirates Stadium • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Arsenal FC dal gól!Po rýchlej rozohrávke Mannoneho poslal Arteta do úniku RAMESYHO, ktorý využil svoje šprintérske schopnosti naplno, prešprintoval obrancu a podarilo sa mu aj efektne prekoť Megyeriho. To bol ukážkový lob!
     
    56
    Arsenal FC dal gól!LUCAS PODOLSKI udrel! Pomocou Gervinha sa lopta dostala do šestnástky, hráč z Pobrežia Slonoviny poslal loptu z ľavej strany šestnástky do stredu na Podolského, ktorý aj keď na dvakrát, ale predsa prekonáva Megyeriho! Lopta prešla brankárovi popod nohy.
     
    45
    Olympiakos dal gól!Útok z ľavej strany potiahol Machado, odcentroval loptu do vápna, kde bol úplne voľný MITROGLOU, ktorý hlavou prekonáva Mannoneho!
     
    42
    Arsenal FC dal gól! Útok, ktorý začal Bibbs z ľavej strany skončil gólom! Lopta sa po Gibbsovej prihrávke ocitla na Cazorlovej kopačke, ktorý ju poslal na GERVINHA, ten ju prenechal nabiehajúcemu Podolskemui, ktorému sa ale lopta zapleitla popod nohy, naspäť si ju zobral GERVINHO, perfektne sa uvolnil a prekonal Megyeriho, lopta skončila pri pravej tyči!

    Jakub Mitter

    Góly: 42. Gervinho, 56. Podolski, 90+3. Ramsey - 45. Mitroglou

    Karty:   30. Koscielny (ARS) - 62. Contreras (OLY)


    Arsenal FC: Mannone - Gibbs, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Coquelin, Arteta, Cazorla, Podolski, Chamberlain, Gervinho
    Olympiakos F.C.: Megyeri - Holebas, Contreras, Manolas, Diakité, Maniatis, Siovas, Machado, Fuster, Greco, Mitroglou

    Rozhodca: Moen - Haglund, Andas