Zenit – AC Miláno 2:3 (kon.) | Amsterdam – Real Madrid 1:4 (kon.) | Arsenal – Olympiakos 3:1 (kon.)
Manchester City – Dortmund 1:1 (kon.)
koniec
Ajax Amsterdam
1:4 (0:1)
Real Madrid
Streda 03.10.2012, 20:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    81
    Real Madrid dal gól! CRISTIANO RONALDO uzatvára svoj hattrick v dnešnom stretnutí, Vermeer bol až príliž von z brány a portugalský kúzelník nemal problém s tým ho prelobovať. O zápase je zrejme už rozhodnuté.
     
    79
    Real Madrid dal gól! Jednoducho nádhera, CRISTIANO RONALDO všetkým ukázal prečo je najlepšie plateným hráčom v klube. Hráči Ajaxu myslia via cna útok ako obranu a tak sa nestihli včas vrátiť, hráč Realu posiela technickou strelou loptu k ľavej tyči, Vermeer bol bezmocný.
     
    56
    Ajax Amsterdam dal gól! Skvele zahraný rohový kop nachádza na zadnej tyči NIKLASA MOISANDERA, ktorý pomedzi Casillasove nohy posiela loptu hlavu do brány a domáci sa dostávajú znovu do hry.
     
    48
    Real Madrid dal gól!Rýchly protiútok Realu slavý úspech. Marcelo zatiahol loptu, prihral na čiaru na Kaká, ktorý strielaným centrom nachádza KARIMA BENZEMU, ktorý akrobaticky posiela lopta za Vermeerov chrbát. Naozaj oku lahodiaci gól.
     
    42
    Real Madrid dal gól! Zbytočná strata Babela zapríčinila rýchly protiútok, ktorý potiahol Benzema, strielaný center sa odráža od chrbta Poulsena presne k nohám CRISTIANA RONALDA, ktorý elegantne doráža loptu do brány Ajaxu.

    Tomáš Nečas

    Góly: 56. Moisander - 42. Cristiano Ronaldo, 48. Benzema, 79. Cristiano Ronaldo, 81. Cristiano ronaldo

    Karty:   58. Essien (RMA)


    Ajax Amsterdam: Vermeer - Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - De Jong (C), Poulsen, Eriksen - Sana, Babel, Boerrigter
    Real Madrid: Casillas (C) - Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Essien, Kaká - Callejón, Benzema, Ronaldo

    Rozhodca: Jonas Eriksson - Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark (všetci Švédsko)