Veľká Británia – Česko 1:3 (kon.)
koniec
Veľká Británia
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
Česko
cz Utorok 25.06.2024, 15:45 • Raiffeisen Arena • Majstrovstvá sveta žien
    22:33 Besky KASNEROVÁ-WOODOVÁ - 1:3
     
    22:33
    Velká Británie právě vstřelila branku! Nyní už ale dokázaly skórovat i Britky. Po nedůslednostech v obraně zůstala na pravé straně volná Batemanová, která posunula míček na střed pro BESKY KASNEROVOU-WOODOVOU. Ta ihned vypálila a Teplá ani neměla šanci zakročit.Asistence: Kate Batemanová a Alice Jonesová.
    17:43 Lucie KUBÍNOVÁ - 0:3
     
    17:43
    Česko právě vstřelilo branku! A je tu další trefa, a to jen chvíli poté, co Češky musely do čtyř po faulu Procházkové. LUCIE KUBÍNOVÁ totiž po dobrém pasu od Martinů utekla do samostatného úniku a ten s přehledem proměnila. Asistence: Zuzana Martinů.
    05:42 Martina LANDOVÁ - 0:2
     
    05:42
    Česko právě vstřelilo branku! A rázem je to o dvě branky! Kotlíková přihrála z pravého rohu palubovky přímo před branku, kde byla zrovna MARTINA LANDOVÁ. Ta sice nebyla úplně volná, stahovaly se k ní protihráčky, i tak ale dokázala vypálit na vzdálenější tyč a brankářku překonat. Asistence: Tereza Kotlíková.
    00:33 Patricie ŠKORPILOVÁ - 0:1
     
    00:33
    Česko právě vstřelilo branku! Ani se ještě pořádně nestihlo rozehrát, a Česká republika již vede. PATRICIE ŠKORPILOVÁ dostala dobrou přihrávku na střed na čáru od Terezy Radové, a tu zužitkovala skvělou střelou do zadní části branky. Asistence: Tereza Radová.

    Jiří Polášek

    Góly a asistencie: 23. Kasnerová-Woodová (Batemanová, Jonesová) – 1. Škorpilová (Radová), 6. Landová (Kotlíková), 18. Kubínová (Martinů)


    Veľká Británia: Bolwellová (Wooleyová) – Byromová, Milneová, Traillová, Walshová, Morrisonová, Danceová, Ingledewová i Kasnerová-Woodová, Taylorová, A. Jonesová, Reynoldsová, Trusswellová, J. Jonesová, Townsová, Harperová, Batemanová, Kingsburyová, Carsonová, Bennettová, Culshawová
    Česko: Teplá (Jiráčková) – Herzigová, Martinů, Kosinová, Ondrová, Kašparová, Kotyrová, Radová, Rejdlová, Červíková – Kantorová, Patočková, Procházková, Škorpíková, Kubínová, Pangerlová, Manhartová, Kotlíková, Landová, Pavlačková, Ištoková, Kaltounková
    Tréner: Michal Broulík