Ukrajina – Čína 9:0 (kon.) | Španielsko – Estónsko 3:4 (po pr.) | Litva – Holandsko 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Španielsko
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Estónsko
cz Utorok 30.04.2024, 15:00 • Avia Solutions Group Arena, Vilnius • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. B • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:47 Robert ROOBA - 3:4
     
    60:47
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonsko vítězí! Rozhodujícímu zásahu předcházela kontroverzní situace, kdy Robert Ossipov zastavil hraničním zákrokem unikajícího Jaimeho Capillase. Následoval protiútok Estonců. Kristjan Kombe našel rozjetého ROBERTA ROOBU, jehož nakopnuté motory už protihráči nedokázali zastavit. Rooba se tak dostal do samostatného úniku a zakončil mezi betony brankáře Barba. Asistence: Kristjan Kombe a Robert Ossipov.
    41:47 Jaime CAPILLAS - 3:3
     
    41:47
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé přesilovku využívají a to jim ještě přes dvě minuty zbývají! Alejandro Burgos vymyslel od levého mantinelu krásnou křížnou přihrávku na pravý kruh, odkud se JAIME CAPILLAS trefil mezi betony přesouvajícího se Koitmy – 3:3. Asistence: Alejandro Burgos a Jaime De Bonilla.
    36:56 Mark VIITANEN - 2:3
     
    36:56
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonci strhávají vedení na svou stranu! Na sebe to vzal MARK VIITANEN. Ten sebral puk na červené čáře, dobruslil s ním do útočného pásma a švihem zamířil nad lapačku Barba – 3:2. Asistence: Kristjan Kombe.
    23:23 Robert ROOBA - 2:2
     
    23:23
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Obránce Alfonso García nedokázal v rohu hřiště odehrát puk do bezpečí. Daniil Fursa mu ho sebral a nahrál mezi kruhy ROBERTOVI ROOBOVI. Kapitán Estonců si kotouč potáhl doleva a švihem vypálil k bližší tyčce – 2:2. Asistence: Daniil Fursa.
    20:18 Pablo ZABALLA - 2:1
     
    20:18
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup Španělska do druhé třetiny, jehož hráči překlápí vedení na svou stranu po 18 sekundách hry! Quim Muratet našel křížným pasem z vlastního obranného pásma na pravém křídle najetého Doriana Donatha. Ten v situaci 2 na 1 ideálně načasoval přihrávku pro PABLA ZABALLU, který z bezprostřední blízkosti nalezl mezírku mezi betony brankáře Koitmy – 2:1. Asistence: Dorian Donath a Quim Muratet.
    08:40 Bruno BALDRIS - 1:1
     
    08:40
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka Španělska! Oriol Rubio vyhrál buly na modrou čáru pro BRUNA BALDRISE. Zadák francouzského Štrasburku kotouč nahodil na branku a ten zapadl pod víko estonské svatyně. Koitmaa toho zřejmě mnoho neviděl – 1:1. Asistence: Oriol Rubio.
    03:02 Morten JÜRGENS - 0:1
     
    03:02
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonci skórovali v momentě, kdy skákal na led čtvrtý španělský hráč! Daniil Kulincev si několikrát vyměnil puk s Robertem Roobou. Pak z osy hřiště vypálil a po zákroku Barba dorazil kotouč za brankovou čáru MORTEN JÜRGENS. Asistence: Daniil Kulincev a Robert Rooba.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 9. Baldris (Rubio), 21. Zaballa (Donath, Muratet), 42. Capillas (Burgos, De Bonilla) – 4. Jürgens (Kulincev, Rooba), 24. Rooba (Fursa), 37. Viitanen (Kombe), 61. Rooba (Kombe, Ossipov)


    Španielsko: Barbo (M. Hernandez) – Baldris (A), Garcia (A), De Bonilla, Guerra, Fernandez, Encinar, Escartin – Zaballa, Muratet, Donath – Gonzalez, Carbonell (C), Rubio – Burgos, Capillas, Torralba – L. J. Hernandez, Granell, Mendizabal – Pantoja.
    Tréner: Luciano Basile

    Estónsko: Koitmaa (Mölder) – Kulincev, Ossipov, Novikov, Slessarevski, Lahesalu (A), Kookmaa, Kudeviita – Rooba (C), Embrich, Fursa – Viitanen, Kombe, Kiik – Puzakov, Arrak, Vasjonkin (A) – Alexandrov, Parras, Jürgens.
    Tréner: Petri Skriko

    Rozhodca: Steingross (GER), Magnusson – Jonsson (SWE), Sascenkov (LTU)