Columbus – Colorado 4:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Detroit 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 6:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 3:2 (po pr.)
Winnipeg – LA Kings 4:3 (kon.) | San Jose – Seattle 2:4 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Utorok 02.04.2024, 03:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Lowry vyhodil puk mimo pásmo Winnipegu, domácí už tento zápas zvládnou!
     
    59:29
    Appleton minul prázdnou branku soupeře ze středního pásma, posléze se netrefil od levého mantinelu ani Naměstnikov!
     
    58:42
    Talbot odpelášil na střídačku!
     
    55:28
    Talbot měl teď obrovské problémy uhájit své brankoviště! Dokonce skončil na zádech, ale domácí toho nevyužili. Lowry, jenž dorážel Appletonovu střelu, trefil ležícího brankáře. Kings následně dostávají puk do bezpečí od brankoviště.
    53:05 Cole PERFETTI - 4:3
     
    53:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Los Angeles si zaútočilo v oslabení, Moore však přestřelil a Winnipeg okamžitě vyrazil do protiútoku. COLE PERFETTI se dostal s pukem po pravém křídle do kruhu po vhazování a po zadovce od Pionka se mu povedlo trefit malý prostor mezi pravou tyčí a brankářem Talbotem. Asistence: Neal Pionk, Nate Schmidt.
     
    51:03
    Vůbec poprvé v utkání dochází k vyloučení. Arvidsson dostává trest za držení hole a Winnipeg si po komerčním brejku zahraje přesilovku.
    36:47 Josh MORRISSEY - 3:3
     
    36:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Netrvalo ve své podstatě příliš dlouho a je zase vyrovnáno! JOSH MORRISSEY si sjel za pukem až do mezikruží, kam dostal nalito od Perfettiho, a střelou z první nedal Talbotovi šanci. Asistence: Cole Perfetti, Kyle Connor.
    33:56 Anže KOPITAR - 2:3
     
    33:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se vrací do vedení! ANŽE KOPITAR střelou z okraje levého kruhu prostřelil Brossoita, jenž krátce předtím úspěšně čelil prudké střele Laferriera, ale obrana Winnipegu se puku nedokázala zmocnit a v pokračující akci dává kapitán LA svůj 26. gól v sezoně. Asistence: Adrian Kempe, Vladislav Gavrikov.
    31:49 Sean MONAHAN - 2:2
     
    31:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno! SEAN MONAHAN dokázal v mezikruží protečovat střelu Morrisseye a Talbotovi se nepovedlo kotouč zachytit. Asistence: Josh Morrissey, Kyle Connor.
    25:48 Kevin FIALA - 1:2
     
    25:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Winnipegu se nepovedlo odehrát puk ze svého pásma a Kings to dokázali potrestat. KEVIN FIALA se prosadil střelou z otočky zpoza kruhů, když podle všeho otřel svůj pokus o nohy bránícího protihráče. Asistence: Vladislav Gavrikov.
    12:30 Viktor ARVIDSSON - 1:1
     
    12:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrazili na další zteč a VIKTOR ARVIDSSON z levého kruhu vyslal krásnou střelu do vzdálenějšího růžku Brossoitovy klece! Brankář Winnipegu nedokázal být lapačkou u letícího puku včas. Asistence: Trevor Moore, Drew Doughty.
    11:14 Cole PERFETTI - 1:0
     
    11:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích je odměněna úvodním gólem zápasu! Střela z dálky se odrazila od zadního mantinelu k brankovišti, kde odvedl spoustu práce COLE PERFETTI, jenž nakonec protlačil puk za záda Talbota. Asistence: Dylan DeMelo, Kyle Connor.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 12. Perfetti (DeMelo, Connor), 32. Monahan (Morrissey, Connor), 37. Morrissey (Perfetti, Connor), 54. Perfetti (Pionk, Schmidt) – 13. Arvidsson (Moore, Doughty), 26. Fiala (Gavrikov), 34. Kopitar (Kempe, Gavrikov)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey (A), Pionk, Samberg, DeMelo, Dillon, Schmidt – Ehlers, Scheifele (A), Vilardi – Connor, Monahan, Perfetti – Niederreiter, Lowry (C), Appleton – M. Barron, Namestnikov, Iafallo.
    Tréner: Rick Bowness

    Los Angeles Kings: Talbot (Rittich) – M. Anderson, Doughty (A), Gavrikov, M. Roy, Englund, Spence – Byfield, Kopitar (C), Kempe (A) – Moore, Dubois, Arvidsson – Fiala, Lizotte, Lewis – Kaliyev, Laferriere, Thomas.
    Tréner: Jim Hiller

    Rozhodca: O'Rourke, Hanson – Knorr, Galloway

    Diváci: 13334