Columbus – Colorado 4:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Detroit 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 6:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 3:2 (po pr.)
Winnipeg – LA Kings 4:3 (kon.) | San Jose – Seattle 2:4 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Utorok 02.04.2024, 03:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:05 Cole PERFETTI - 4:3
     
    53:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Los Angeles si zaútočilo v oslabení, Moore však přestřelil a Winnipeg okamžitě vyrazil do protiútoku. COLE PERFETTI se dostal s pukem po pravém křídle do kruhu po vhazování a po zadovce od Pionka se mu povedlo trefit malý prostor mezi pravou tyčí a brankářem Talbotem. Asistence: Neal Pionk, Nate Schmidt.
    36:47 Josh MORRISSEY - 3:3
     
    36:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Netrvalo ve své podstatě příliš dlouho a je zase vyrovnáno! JOSH MORRISSEY si sjel za pukem až do mezikruží, kam dostal nalito od Perfettiho, a střelou z první nedal Talbotovi šanci. Asistence: Cole Perfetti, Kyle Connor.
    33:56 Anže KOPITAR - 2:3
     
    33:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se vrací do vedení! ANŽE KOPITAR střelou z okraje levého kruhu prostřelil Brossoita, jenž krátce předtím úspěšně čelil prudké střele Laferriera, ale obrana Winnipegu se puku nedokázala zmocnit a v pokračující akci dává kapitán LA svůj 26. gól v sezoně. Asistence: Adrian Kempe, Vladislav Gavrikov.
    31:49 Sean MONAHAN - 2:2
     
    31:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno! SEAN MONAHAN dokázal v mezikruží protečovat střelu Morrisseye a Talbotovi se nepovedlo kotouč zachytit. Asistence: Josh Morrissey, Kyle Connor.
    25:48 Kevin FIALA - 1:2
     
    25:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Winnipegu se nepovedlo odehrát puk ze svého pásma a Kings to dokázali potrestat. KEVIN FIALA se prosadil střelou z otočky zpoza kruhů, když podle všeho otřel svůj pokus o nohy bránícího protihráče. Asistence: Vladislav Gavrikov.
    12:30 Viktor ARVIDSSON - 1:1
     
    12:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrazili na další zteč a VIKTOR ARVIDSSON z levého kruhu vyslal krásnou střelu do vzdálenějšího růžku Brossoitovy klece! Brankář Winnipegu nedokázal být lapačkou u letícího puku včas. Asistence: Trevor Moore, Drew Doughty.
    11:14 Cole PERFETTI - 1:0
     
    11:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích je odměněna úvodním gólem zápasu! Střela z dálky se odrazila od zadního mantinelu k brankovišti, kde odvedl spoustu práce COLE PERFETTI, jenž nakonec protlačil puk za záda Talbota. Asistence: Dylan DeMelo, Kyle Connor.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 12. Perfetti (DeMelo, Connor), 32. Monahan (Morrissey, Connor), 37. Morrissey (Perfetti, Connor), 54. Perfetti (Pionk, Schmidt) – 13. Arvidsson (Moore, Doughty), 26. Fiala (Gavrikov), 34. Kopitar (Kempe, Gavrikov)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey (A), Pionk, Samberg, DeMelo, Dillon, Schmidt – Ehlers, Scheifele (A), Vilardi – Connor, Monahan, Perfetti – Niederreiter, Lowry (C), Appleton – M. Barron, Namestnikov, Iafallo.
    Tréner: Rick Bowness

    Los Angeles Kings: Talbot (Rittich) – M. Anderson, Doughty (A), Gavrikov, M. Roy, Englund, Spence – Byfield, Kopitar (C), Kempe (A) – Moore, Dubois, Arvidsson – Fiala, Lizotte, Lewis – Kaliyev, Laferriere, Thomas.
    Tréner: Jim Hiller

    Rozhodca: O'Rourke, Hanson – Knorr, Galloway

    Diváci: 13334