Columbus – Colorado 4:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Detroit 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 6:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 3:2 (po pr.)
Winnipeg – LA Kings 4:3 (kon.) | San Jose – Seattle 2:4 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
6:4 (2:0, 3:1, 1:3)
Florida Panthers
cz Utorok 02.04.2024, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Auston MATTHEWS - 6:4
     
    59:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen zřejmě vyhrají! Kotouč vyškrábl v obranném pásmu AUSTON MATTHEWS. Na první pokus ho sice na modré obětavě zastavil Tarasenko, ovšem Matthews se k puku znovu dostal a z dálky ho poslal do opuštěné branky soupeře. Bez asistence.
     
    58:41
    A opět hra hostí bez brankáře!
     
    58:23
    Stolarz je opět na střídačce a jako šestý hostující hráč naskočil Tkachuk.
    58:10 Sam BENNETT - 5:4
     
    58:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Stíhací jízda Panterů pokračuje! Tarasenko, který operoval na modré čáře, posunul puk doleva na SAMA BENNETTA. Ten vypálil švihem z vrcholku kruhu a trefil se ke vzdálenější tyčce. Samsonov lapačkou nedosáhl – 5:4. Asistence: Vladimir Tarasenko a Matthew Tkachuk.
     
    57:43
    Obrovský závar před brankou domácích! Barkov s Bennettem nedokázali dotlačit kotouč za Samsonova a snad trojici bránících hráčů, kteří se naskládali do brankoviště!
     
    56:59
    Hosté to již zkoušejí s prázdnou brankou!
     
    54:23
    Max Domi mohl domácí uklidnit! Najížděl sám na brankáře Stolarze, který ale bekhendovou kličku přečetl a udržel ještě Floridě naději. Poslední reklamní přestávka.
     
    52:10
    Domácí ale krátce po buly ve středovém kruhu propadli a Panteři byli málem v kontaktu! V situaci 2 na 1 dostal přihrávku Evan Rodrigues, jenž z pravého kruhu orazítkoval bližší tyčku!
    51:58 Sam REINHART - 5:3
     
    51:58
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to už jen o dva góly! Vladimir Tarasenko si zamíchal s pukem za brankou a pak našel SAMA REINHARTA, na jehož rychlou střelu z pravé strany Samsonov lapačkou nedosáhl – 5:3. Asistence: Vladimir Tarasenko.
     
    48:01
    Bennett nabil Vladimirovi Tarasenkovi, který z levého kruhu orazítkoval bližší tyčku!
     
    47:15
    Matthew Tkachuk šikovně tečoval střelu spoluhráče a Ilja Samsonov kotouč vytahoval zpátky do hry těsně před brankovou čarou! Skvělý zákrok.
     
    46:19
    Simon Benoit dostává dvě minuty za držení. Po reklamní přestávce uvidíme přesilovku Cats.
     
    43:22
    A hosté ještě vycítili šanci! Matthew Tkachuk nejprve na slotu vložil hokejku do nabídky spoluhráče a Samsonov si musel připsat dobrý zákrok. O pár desítek sekund později následovala podobná situace. Evan Rodrigues usměrňoval kotouč mezi betony a Samsonov měl co dělat, aby mu černá pryž neprošla za brankovou čáru!
    42:12 Vladimir TARASENKO - 5:2
     
    42:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří gólů! Eetu Luostarinen vytáhl hru na modrou čáru pro Nika Mikkolu. Do jeho nahození vložil mezi kruhy hůl VLADIMIR TARASENKO, na jehož teč nestačil Samsonov adekvátně zareagovat – 5:2. Asistence: Niko Mikkola a Eetu Luostarinen.
     
    40:01
    Do třetí třetiny nastupuje v brance Floridy Anthony Stolarz, jenž nahradil Sergeje Bobrovského.
    34:05 Matthew KNIES - 5:1
     
    34:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají už pátý gól a zdá se, že kráčejí za třetím vítězstvím v řadě! Pontus Holmberg s kotoučem rychle obkroužil branku a předložil ho před brankoviště MATTHEWOVI KNIESOVI, kterého obránci Panterů nepochopitelně ignorovali a mladý útočník neměl problém poslat puk za bezmocného Bobrovského – 5:1. Asistence: Pontus Holmberg a Nicholas Robertson.
     
    32:53
    Auston Matthews uháněl sám na Bobrovského. Situaci však vyřešil ranou nad branku!
     
    29:04
    Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Aleksander Barkov. Přesilovka pro Toronto. Ta začne po reklamní pauze.
    28:32 David KÄMPF - 4:1
     
    28:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Skvělé střídání čtvrté domácí formace končí gólem! Ryan Reaves nejprve tečoval střelu spoluhráče vedle branky. U zadního mantinelu však vybojoval puk nazpátek a našel před brankoviště najetého DAVIDA KÄMPFA. Český útočník si hrací předmět přehodil na bekhend a zasunul ho za Bobrovského – 4:1. Bez asistence.
     
    25:06
    Ilja Samsonov teď ukázal své umění! Ránu Vladimira Tarasenka z pravé strany vykopl k Antonovi Lundellovi. Ten dorážel do poloodkryté klece, ovšem gólman Toronta se natáhl a pravým betonem zabránil gólu!
     
    22:01
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Jonah Gadjovich – 2 min., nedovolené bránění.
    21:26 Tyler BERTUZZI - 3:1
     
    21:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí si však rychle berou zpátky dvougólový náskok! Max Domi s Austonem Matthewsen výborně forčekovali. Druhý jmenovaný poslal z rohu kotouč před branku, kam si sjel TYLER BERTUZZI, jenž zblízka sklepl gumový předmět mezi betony brankáře Bobrovského. Asistence: Auston Matthews a Max Domi.
    20:47 Brandon MONTOUR - 2:1
     
    20:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté snižují až po skončení početní výhody! Carter Verhaeghe vybojoval puk pro BRANDONA MONTOURA. Ten ho od pravého mantinelu nahodil směrem na branku a Ilja Samsonov zřejmě vůbec nic neviděl. Kotouč totiž zapadl k jeho vzdálenější tyčce, aniž by se domácí gólman vůbec pohnul – 2:1. Asistence: Carter Verhaeghe.
     
    18:39
    Vyloučen je pouze Matthew Knies za hrubost. To znamená přesilovku pro Pantery.
     
    16:45
    Mohlo být sníženo! Už to vypadalo, že po ráně Sama Bennetta ze slotu kotouč projde za záda Ilji Samsonova. Ten se však ještě stačil zorientovat, natáhnout se za pukem a chytit ho do lapačky před brankovou čarou!
     
    15:28
    Dvě minuty za nedovolené bránění dostal John Tavares. Přesilovka Floridy.
    14:32 Auston MATTHEWS - 2:0
     
    14:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs rychle navyšují svůj náskok! Po buly v útočné třetině se dostal u levého mantinelu k puku TJ Brodie. Ten s ním zamířil za branku, objel ji a přes brankoviště nahrál AUSTONOVI MATTHEWSOVI, jemuž už stačilo jen nastavit čepel a usměrnit kotouč do odkryté klece – 2:0. Asistence: TJ Brodie.
    13:59 Nicholas ROBERTSON - 1:0
     
    13:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Dmitrij Kulikov rozehrával na útočné modré, ale jeho přihrávku vystihl Matthew Knies. Ten následně našel rozjetého NICHOLASE ROBERTSONA, který se dostal do samostatného úniku a po povedeném blafáku do forhendu zasunul kotouč kolem pravého betonu Bobrovského za brankovou čáru. Asistence: Matthew Knies.
     
    12:35
    Dobré střídání Floridy. Na přihrávku Evana Rodriguese si najel Matthew Tkachuk, který však ze slotu minul!
     
    08:47
    Mark Giordano dostal dvě minuty za držení Luostarinena. První přesilovka Panterů.
     
    05:41
    Ryan Lomberg ujel domácí obraně na pravé straně. Střelu na bližší tyčku vyrazil Samsonov lapačkou!
     
    04:42
    V oslabení ujel Sam Reinhart. Dostal se ale příliš blízko Samsonovovi a zamířil pouze do jeho betonu!
     
    03:00
    Ryan Lomberg vrazil na hrazení Jakea McCabea a je za to vyloučen. Přesilovka pro Maple Leafs.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 14. N. Robertson (Knies), 15. Matthews (Brodie), 22. Bertuzzi (Matthews, Domi), 29. Kämpf, 35. Knies (Holmberg, N. Robertson), 60. Matthews – 21. Montour (Verhaeghe), 43. Tarasenko (Mikkola, Luostarinen), 52. Reinhart (Tarasenko, Barkov), 59. Bennett (Tarasenko, M. Tkachuk)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Woll) – Ljubuškin, Brodie, McCabe, Benoit, Timmins, Giordano – Domi, Matthews (A), Bertuzzi – W. Nylander, Tavares (C), McMann – N. Robertson, Holmberg, Knies – Reaves, Kämpf, Dewar.
    Tréner: Sheldon Keefe

    Florida Panthers: Bobrovskij (41. Stolarz) – Ekblad (A), Forsling, Montour, Mikkola, Kulikov, Ekman-Larsson – Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – M. Tkachuk (A), Bennett, Rodrigues – Tarasenko, Lundell, Luostarinen – Lomberg, Stenlund, Gadjovich.
    Tréner: Paul Maurice

    Rozhodca: Hebert, Skilliter – Smith, Alphonso

    Diváci: 18 776