Columbus – Colorado 4:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Detroit 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 6:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 3:2 (po pr.)
Winnipeg – LA Kings 4:3 (kon.) | San Jose – Seattle 2:4 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:5 (0:2, 0:0, 2:3)
Pittsburgh Penguins
cz Utorok 02.04.2024, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Sidney CROSBY - 2:5
     
    59:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY statečně vystoupil proti střele Panarina. Zablokoval ji ve svůj prospěch a v úniku proti prázdné brance snadno zaznamenal svůj 37. gól v sezóně. Bez asistence.
    57:21 Bryan RUST - 2:4
     
    57:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sotva Šesťorkin odjel směrem na střídačku, tak Pittsburgh rozhodl o výhře gólem do prázdné brány. Letang vyšťoural puk zpod mantinelu ve společnosti Zibanejada a Trochecka. Carter ho přes Foxe posunul na BRYANA RUSTA a ten vrátil Tučňákům klid banální koncovkou z vrcholku levého kruhu. Asistence: Jeff Carter, Kris Letang.
    56:53 Jack ROSLOVIC - 2:3
     
    56:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Už jen jeden gól dělí domácí mužstvo od toho, aby si vynutilo prodloužení! Poosmé v sezóně slaví branku JACK ROSLOVIC, jenž zprava pohotově dorazil Zibanejadovu nepřesnou střelu zpoza levého kruhu. Nedeljkovic se nestíhal přesunout. Asistence: Mika Zibanejad.
    50:42 Kaapo KAKKO - 1:3
     
    50:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Panarin zatáhl puk po levém křídle a Fox jeho přihrávku prodloužil na protější stranu na KAAPA KAKKA. Finova střela vlétla do lapačky přesunujícího se Nedeljkovice, nicméně ten nebyl schopen zastavit svůj pohyb a s kotoučem v ruce docestoval až za brankovou čáru. Asistence: Adam Fox, Artěmij Panarin.
    49:51 Emil BEMSTRÖM - 0:3
     
    49:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Puljujärvi vyšťoural puk z hokejky Cuyllea a přispěl k úniku EMILA BEMSTRÖMA. Ten nechal všechny ostatní daleko za sebou a střelou kolem Šetorkinovy lapačky navýšil vedení Penguins na 3:0. Asistence: Jesse Puljujärvi.
    10:39 Sidney CROSBY - 0:2
     
    10:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Letang vracel puk k modré čáře. Josephovo nízké nahození samo o sobě na branku neletělo, ovšem SIDNEY CROSBY fantastickou tečí upravil směr letu kotouče mimo dosah Igora Šesťorkina. Asistence: Pierre-Olivier Joseph, Kris Letang.
    00:18 Bryan RUST - 0:1
     
    00:18
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Fantastický start pro Pens! Trouba v rozehrávce namazal Smithovi. Crosbyho střelu z jeho přihrávky z rohu kluziště Šesťorkin lapačkou vyrazil zpět do hry a poté nemohl nic dělat s bekhendovou dorážkou BRYANA RUSTA. Asistence: Sidney Crosby, Rielly Smith.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 51. Kakko (Fox, Panarin), 57. Roslovic (Zibanejad) – 1. Rust (Crosby, R. Smith), 11. Crosby (P. Joseph, Letang), 50. Bemström (Puljujärvi), 58. Rust (Carter, Letang), 60. Crosby


    New York Rangers: Šestorkin (Quick) – R. Lindgren, Fox (A), K. Miller, Trouba (C), Z. Jones, Schneider – Kreider, Zibanejad, Roslovic – Panarin (A), Trocheck, Lafrenière – Brodzinski, Wennberg, Kakko – Cuylle, Goodrow, Vesey.
    Tréner: Peter Laviolette

    Pittsburgh Penguins: Nedeljkovic – P. Joseph, Letang (A), M. Pettersson, E. Karlsson, St. Ivany, Shea – D. O'Connor, Crosby (C), Rust – Bunting, Malkin (A), Rakell – R. Smith, Eller, Puustinen – Puljujärvi, Bemström, Carter.
    Tréner: Mike Sullivan

    Rozhodca: McCauley, Rooney – Flemington, Fournier

    Diváci: 18 006