Trnava – SR 18 2:4 (kon.) | Modré Krídla – Rimavská Sobota 3:2 (po pr.) | Pikes – Prešov 4:6 (kon.)
Skalica – Trebišov 7:5 (kon.)
koniec
AquaCity Pikes
4:6 (1:3, 1:0, 2:3)
HC Prešov
Utorok 20.02.2024, 17:00 • Zimný štadión Poprad • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Prešov strelil vonku šesť gólov, ale herným prejavom príliš neoslnil. Domáce Šťuky boli v hre do posledného hvizdu, Suchý nevyrovnal, a tak to hostia poistili. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:16:49)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Tím Prešov práve strelil gól! Poistka ANDREJA SIGAREVA na konečných 6:4 znamená, že v druhom kole po sebe dosiahol hetrik. Asistencie: Lukáš Lačný a Vladimír Mihalik.
     
    59:38
    Suchý neposunul súboj do predĺženia! Doslova mu túto šancu ponúkol Hollý, keď to vyrazil pred neho! Kredit si však zaslúži aj Kohút, ktorý komplikoval život súperovi!
     
    59:21
    AquaCity Pikes hrajú power-play!
     
    58:24
    Peresunko to myslí vážne s vyrovnaním! Na neho zabudli Glazkov i Jerofejevs, ale Hollý bol tentoraz výraznou oporou Prešova!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:52
    Tím Pikes práve strelil gól! Pod Tatrami to ešte bude dráma. Chalupa narazil do Česánka v strednej tretine. V predklone odišiel na striedačku, ale to nemal robiť. OLEKSANDR PERESUNKO zapol motory a nekompromisným švihom nedal šancu Hollému. Bez asistencie.
     
    56:29
    Burzík nedôrazne bránil pred bránkový priestor. Jerofejevsovo nastrelenie mohol pokojne dostať za Vallušov chrbát Sigarev. Chýbalo málo.
     
    55:00
    Ešte treba odohrať päť minút z tretej tretiny. Popradská farma doháňa dvojgólovú stratu. Favorizovaní hostia z Prešova sa snažia o kontrolu skóre.
     
    53:32
    Prešov hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:40
    Pozičná hra sa vyplatila hosťujúcemu Nemcovi. Puk dostával Šotek, no kvôli dobrému postaveniu súpera zlyhal v koncovke na poloprázdnu bránku Hollého.
     
    51:32
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    Ďaloga – 2 min., podrazenie.
     
    49:51
    Tím Prešov práve strelil gól! Koňare opätovne odskakujú Popradčanom na rozdiel dvoch gólov. Zrodilo sa to po čisto ruskej participácii. Výbornú strelu príklepom ukázal ANDREJ SIGAREV a na listine strelcov sa pridáva ku Kohútovi. Odteraz to bude ich súboj o hetrik. Asistencie: Vladislav Leščenko a Ivan Glazkov.
     
    48:37
    Kohút šikovne otváral bránku Chalupovi, ktorému chýbali centimetre do úspešného konca.
     
    48:28
    Vylúčenie v tíme AquaCity Pikes:
    Zekucia – 2 min., podrazenie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    47:06
    Do diery v popradskej obrane nakorčuľoval Martin Ďaloga! Ten už siaha na premiérový gól v novom drese, no teraz to ešte nebude! Skvelý Valluš!
     
    45:56
    Sigarev vyvíjal aktivitu za bránkou súpera. Mešár absolútne netušil, že má za chrbtom Lukáša Tomu. Prešovský útočník vystrelil, ale mierne mu to znepríjemnil Zekucia, čo pomohlo Vallušovi.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. M. Mešár (Zekucia, Králik), 21. Šotek (Burzík, Peresunko), 45. Sokoli, 58. Peresunko – 4. D. Kohút (Glazkov, Jerofejevs), 8. Leščenko (Sigarev), 10. Sigarev (Chalupa, Toma), 41. D. Kohút (Leščenko, Ďaloga), 50. Sigarev (Leščenko, Glazkov), 60. Sigarev (Lačný, Mihalik)


    AquaCity Pikes: Valluš – S. Nahálka, Burzík, M. Mešár, Zekucia, Lavička, Česánek – Šotek, Suchý, Peresunko – Stanček, Králik, Kylnar – Sokoli, Kurovsky, Dlugoš – Kraut, Maliňák.
    Tréner: Ľubomír Hurtaj.

    HC Prešov: Hollý – Jerofejevs, Glazkov, Mihalik, Semaňák, J. Nemec, Putala, Knižka, Janák – Leščenko, D. Kohút, Ďaloga – Chalupa, Toma, Sigarev – Poliaček, Lačný, Milý – K. Jendroľ, L. Greš, Lamač.
    Tréner: Tibor Tartaľ.

    Rozhodca: Čahoj, D. Lesay – Riš, Tomáš.