Trnava – SR 18 2:4 (kon.) | Modré Krídla – Rimavská Sobota 3:2 (po pr.) | Pikes – Prešov 4:6 (kon.)
Skalica – Trebišov 7:5 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Utorok 20.02.2024, 12:00 • Zimný štadión Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 66. kolo
Partner:
     
    Dobojované! Slovenská osemnástka oslavuje premiérové trojbodové víťazstvo v aktuálnej prvoligovej sezóne. Hrdinom je dvojgólový Michal Liščinský. Trnava stráca nesmierne cenné body, ktoré jej môžu chýbať v konečnom účtovaní základnej časti. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (14:05:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:15
    Slovensko U18 dalo gól! Osemnástku mohol priblížiť k premiérovej výhre za tri body Prokopovič, ale zo stredného pásma mieril vedľa. Celé to ale vylepšil z uhla MIROSLAV ŠATAN. Asistencia: Pavol Prokopovič.
     
    56:30
    Matúš Nagy ostáva na striedačke! Trnava posiela na ľad šesť korčuliarov!
     
    56:30
    Trnava oddychový čas!
     
    56:30
    Prerušená hra! Karol Korím niečo signalizoval rozhodcom, no na neho vyskočil nespokojný Dario Lašš a nevedno, prečo tak konal! Bude sa však pokračovať bez vylúčení!
     
    55:53
    Michel Miklík vošiel viac do rohu klziska. Určitý čas si zakrýval puk, no Fabuš ho s ľahkosťou odzbrojil a ukončil pobyt domácich v tretine.
     
    54:45
    Húževka videl na Miklíkovo prenesenie hry. Antonov sa ocitol v jeho tieni a kvôli hokejke súperovho obrancu nezískal puk.
     
    53:42
    Hostia vybojovali puk na červenej čiare. Kľúčový bol návrat Šatana. Matúš Nagy v bránke Trnavy ale zvládol zneškodniť zakončenie z pravého krídla.
     
    51:13
    Holovič výborne poslal puk do jazdy na Galimovova. Kliment aj očakával pokus na prednú žŕdku, a tam sa zahnal lapačkou po bekhendovom zakončení legionára.
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:09
    Postavenie mimo hry reprezentantov. Hráči prídu do strednej tretiny a absolvujú vhadzovanie.
     
    49:45
    Hra sa odvíja v obrannom pásme domácich. Nagy pristavil puk pre spoluhráčov, ktorí sa pokúsia vrátiť dopredu a bojovať o vyrovnanie.
     
    48:58
    Trnava je nasťahovaná v útočnej tretine vďaka ruskému hráčovi Galimovovi. Chýba ešte kvalitná strela, ktorá by dala zabrať výborne chytajúcemu Klimentovi.
     
    Reklamná prestávka.
     
    46:51
    Trnava hrá s piatimi hráčmi.
     
    46:01
    Trnava dala gól! BULAT GALIMOV sa dostal k odrazenému puku. Zakončenie z nájazdu nasmeroval medzi betóny Klimenta a je znížené na 2:3. Bez asistencie.
     
    45:23
    Roman Jurák nepotvrdil povesť zakončovateľa! Vo vlastnom oslabení nedokázal rozvlniť sieť za Klimentom! Trafil to vedľa ľavej tyčky!
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Ejem (Haščič, A. Barcík), 47. Galimov – 21. Liščinský (Húževka), 41. Semančík (Prokopovič, Liščinský), 43. Liščinský (Šatan, Semančík), 58. Šatan (Prokopovič)


    HK Gladiators Trnava: M. Nagy – Škultéty, Kocúr, Ejem, Marko, Korím, Dúžek, Danko – Galimov, Holovič, Jurák – Antonov, Kupka, Miklík – M. Kohút, Haščič, A. Barcík – Piskarev, Moncman, Czuczor.
    Tréner: Martin Baran.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Kliment – Beluško, Húževka, Kupec, Fabuš, Ličko, Šlank, Šimon – Lašš, Prokopovič, Liščinský – Semančík, Šatan, Kišš – Krchňavý, T. Faith, I. Greš – Hazala, Frankovič.
    Tréner: Martin Dendis.

    Rozhodca: Valachovič, Bachúrik – Šramaty, Haringa.

    Diváci: 2820.