Seattle – Detroit 3:4 (po pr.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.) | Arizona – Edmonton 3:6 (kon.)
Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.) | Carolina – Chicago 6:3 (kon.) | Tampa Bay – Ottawa 2:4 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 20.02.2024, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Jordan MARTINOOK - 6:3
     
    58:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    A nevyplácí se to. Domácí vybojovali po buly puk a JORDAN MARTINOOK ze středního pásma poslal střelu do prázdné klece. Asistence: Seth Jarvis, Jordan Staal.
    49:07 Tyler JOHNSON - 5:3
     
    49:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bedard zapisuje třetí bod v utkání! Z levého kruhu přihrál před brankoviště TYLEROVI JOHNSONOVI, který prostřelil Martina. Chicago využívá další přesilovku! Asistence: Connor Bedard, Nick Foligno.
    47:00 Connor BEDARD - 5:2
     
    47:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A teď už se CONNOR BEDARD svého gólu dočkal! Využil trochu zmatku kolem brankoviště a počíhal si na puk, který mu Kurashev poslal do vymezeného území. Jelikož byl Martin u druhé tyče, Bedard snadno doklepl do odkryté klece. Asistence: Philipp Kurashev, Tyler Johnson.
    42:34 Brent BURNS - 5:1
     
    42:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Naděje, že by Chicago mohlo něco s výsledkem udělat, kdyby navázalo na výkon ze závěru druhé třetiny, bere za své. Mrázek sice úspěšně srazil střelu Aha do strany, ale tam už číhal BRENT BURNS, jenž z ostrého úhlu trefil volný prostor za zády hostujícího brankáře. Asistence: Sebastian Aho, Seth Jarvis.
    35:23 Nick FOLIGNO - 4:1
     
    35:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Teprve osmá střela Chicaga, ale konečně také radost pro hosty. Bedard od mantinelu přihrál NICKOVI FOLIGNOVI, jenž po otočce v levém kruhu dokázal bekhend zvednout pod horní tyč. Asistence: Connor Bedard.
    30:52 Sebastian AHO - 4:0
     
    30:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Zápas se začíná proměňovat v debakl. SEBASTIAN AHO si povyjel s pukem zpoza klece na pravou stranu brankoviště a z otočky se trefil ke vzdálenější tyči. Asistence: Andrej Svečnikov, Jesper Fast.
    28:22 Jesperi KOTKANIEMI - 3:0
     
    28:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    JESPERI KOTKANIEMI se prosazuje z pravého kruhu, vyslal střelu pod horní tyč. Carolina vede už 3:0! Asistence: Dmitrij Orlov, Teuvo Teravainen.
    21:59 Martin NEČAS - 2:0
     
    21:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    MARTIN NEČAS se dostal k puku mezi kruhy, udělal rychlou kličku a vystřelil ze dvou metrů pod horní tyč Mrázkovy klece. Bez asistence.
    11:45 Michael BUNTING - 1:0
     
    11:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    Martin Nečas našel před brankovištěm MICHAELA BUNTINGA, který otevírá skóre zápasu! Jedenáctou střelu už Mrázek vychytat nedokázal. Asistence: Martin Nečas, Jack Drury.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 12. Bunting (Nečas, Drury), 22. Nečas, 29. Kotkaniemi (Orlov, Teräväinen), 31. S. Aho II (Svečnikov, Fast), 43. Burns (S. Aho II, Jarvis), 59. Martinook (Jarvis, J. Staal) – 36. N. Foligno (Bedard), 47. Bedard (Kurashev, T. Johnson), 50. T. Johnson (Bedard, N. Foligno)


    Carolina Hurricanes: S. Martin (Kočetkov) – Slavin (A), Burns, Orlov, Pesce, Skjei, DeAngelo – Svečnikov, S. Aho II (A), Fast – Bunting, Drury, Nečas – Martinook, J. Staal (C), Jarvis – Teräväinen, Kotkaniemi, Noesen.
    Tréner: Rod Brind'Amour

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Söderblom) – A. Vlasic, S. Jones (A), Korchinski, Megna, Tinordi, Crevier – N. Foligno (A), Bedard, Kurashev – Beauvillier, Dickinson (A), Joe. Anderson – Katchouk, T. Johnson, T. Raddysh – Blackwell, Entwistle, Donato.
    Tréner: Luke Richardson

    Rozhodca: Rooney, St. Laurent – Barton, Deschamps

    Diváci: 18909