Ľubovňa – Prešov 2:3 (kon.) | Chrudim – Bohemians B 9:2 (kon.) | Kroměříž – Uničov 3:1 (kon.)
Zápy – Dukla Praha 1:3 (kon.) | KFC Komárno – Brno 1:4 (kon.) | Petržalka – Líšeň 1:3 (kon.)
Vlašim – Chlumec n/C 2:2 (kon.) | Žižkov – Příbram 4:2 (kon.) | Trebišov – Lipany 6:0 (kon.)
Trenčín – Opava 2:2 (kon.) | Velvary – Táborsko 0:1 (kon.)
koniec
MFK Chrudim
9:2 (4:1)
Bohemians Praha 1905 B
cz Sobota 17.02.2024, 10:30 • UMT Chrudim, Chrudim • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání sledovalo 72 diváků. (13:56:13)
     
    V dnešním utkání mezi Chrudimí a Bohemians B jsme byli svědky gólových hodů. Domácí jasně ukázali, proč v tomto utkání byli favoritem a třetiligový tým Bohemians B přestříleli poměrem 9:2!

    V prvním poločase utkání ale lépe začali hostující, kdy šli ihned ve 2. minutě do vedení. Následně se ale míče chopila Chrudim, která nastřílela čtyři branky a po úvodním poločase tak vedla 4.1.

    Ve druhém poločase však též lépe začali Bohemians B, kteří byli dlouho na míči a kombinacemi se snažili dostat k zakončení na bránu Chrudimi. To se jim však nepovedlo a zhruba od 55. min. se hra otočila a aktivnějšími začali být právě Chrudimští. Ti utkání nakonec vyhráli 9:2!

    Chrudim čeká další přípravné utkání přesně za týden, kdy pojedou do Vlašimi na generálku, jelikož poté již opět budou pokračovat soutěžním utkání ve FNL.

    Bohemians B pak příští neděli čeká též poslední přípravné utkání doma s Hradcem Králové B a následně již budou hrát též své soutěžní utkání, a to v soutěži ČFL A.
     
    To je z dnešního přenosu vše. Děkujeme Vám za pozornost a přejeme hezký víkend!
     
    90+0
    Konec zápasu.
    88. NOVOTNÝ - 9:2
     
    88
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pravý záložník Chrudimi teď odcentroval míč na levou stranu, kde našel FILIPA NOVOTNÉHO uvnitř pokutového území hostů a ten zakončil do prázdné brány. – 9:2!
     
    85
    Krajní záložník Chrudimi teď odcentroval míč do pokutového území hostů, kde hlavičkoval na bránu jeden z hráčů domácích. Asistent rozhodčího však následně signalizoval ofsajd.
     
    84
    Pravý krajní záložník Chrudimi teď nepřesně zakončil střelecký pokus na bránu soupeře.
     
    82
    Žlutou kartu teď vidí domácí Látal, který se dopustil tvrdého zákroku na hráče hostů na polovině hřiště.
     
    79
    Pravý záložník Chrudimi teď přihrál pod sebe volnému spoluhráči před šestnáckou soupeře, ten ale nepřesně vystřelil nad bránu hostů.
    76. TRAJKOVIĆ - 8:2
     
    76
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krásný centr jednoho z krajních záložníků Chrudimi prošel až na rozeběhnutého TRAJKOVICE, který velmi tvrdou střelou z levé nohy umístil míč k pravé tyči. – 8:2!
     
    73
    Po rohovém kopu hostů, který byl rozehrán nakrátko, se ke střele dostal hráč Bohemians B. Ten však ale na střelil svého spoluhráče a bude tak kopat od brány.
     
    72
    Přestupku se teď dopustil hráč Bohemians B, domácí tak budou rozehrávat ze své poloviny hřiště u levé postranní čáry.
    70. LÁTAL - 7:2
     
    70
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Teď zachybovala obrana hostů a DAVID LÁTAL vystřelil na bránu a ta byla ještě odražena od hostujícího obránce. Brankář Bohemians B tak neměl šanci míč chytit. – 7:2!
    67. POMAHAČ - 6:2
     
    67
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Střední záložník hostů získal míč kvůli chybě Chrudimi, rozeběhl celou akci středem hřiště, a těsně před šestnáckou posunul míč na levou stranu volnému DANIELI POMAHAČOVI, který s přehledem zakončil do sítě domácích. – 6:2! Asistence: Lehovec
    65. BAUER - 6:1

    Michal Sklenařík

    Góly: 8. Záviška, 24. Koukola, 28. Mašek, 40. Trajković, 56. Mašek, 65. Bauer, 70. Látal, 76. Trajković, 88. Novotný – 2. Nechvátal, 67. Pomahač

    Karty:   82. Látal (CHR) – 50. Farkaš (BOB)


    MFK Chrudim: Floder (46. Šerák) – Novotný, Toml (46. Skwarczek), Koukola (52. Toml), Vilotić – Kesner, Řezníček (46. Borkovec) – Záviška, Langhamer (46. Látal) , Trajković – Mašek (63. Bauer)
    Náhradníci: Šerák, Skwarczek, Borkovec, Látal, Bauer

    Tréner: Krondak

    Bohemians Praha 1905 B: Soukup – Koutský, Müller (78. Petrouš), Petrouš – Lehovec, Farkaš, Skořepa (60. Bělaška), Havránek (65. Pluhař) – Nekvasil, Šurýn (46. Damašek) – Nechvátal (60. Pomahač)
    Náhradníci: Bělaška, Pluhař, Damašek, Pomahač

    Tréner: Slezák

    Rozhodca: Vokoun – Hádek, Zoufalý

    Diváci: 72