Chodov – Ostrava 7:0 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Utorok 13.02.2024, 17:00 • SH České Budějovice • Pohár České pojišťovny - ženy (CZ) • Finále
     
    56:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov dává další hřebík do odkryté branky! BARVORA VÁVROVÁ dokázala zachytit míček na své polovině, poté s ním utíkala až před branku Ostravy a balónek už poté bez problému dopravila do branky Ostravy! Bez asistence.
     
    51:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov střílí šestou branku! LUCIE BALDREICHOVÁ v plném sprintu běžela k brance Ostravy a bekhendem dokázala míček dostat do odkryté klece! Bez asistence.
     
    44:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Krásný gól Chodova! Karolína Janatková přihrála na LUCII BALDREICHOVOU, která vylákala Tomšovou ven z branky, celou jí dokázala obkroužit a následně dostala míček do branky Ostravy a to vše bylo v oslabení! Asistence: Karolína Janatková.
     
    35:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle vypadá už pro Chodov velmi dobře! Barbora Fáčková dokázala dostat míček na volnou LUCII BALDREICHOVOU, která zamířila přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Barbora Fáčková.
     
    25:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Lucie Baldreichová se dostala na balónek rychle přihrála krosem na volnou BARBORU FÁČKOVOU, která dokázala z první dostat míček do branky Tomšové! Asistence: Lucie Baldreichová.
     
    19:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do dvoubrankového vedení! Barbora Fáčková vybojovala míček na levém mantinelu a dokázala poslat míček na MIRVU NAAVAOVOU, která dokázala dostat z velké dálky míček pod horní tyč! Asistence: Barbora Fáčková.
     
    18:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do vedení! Kristína Belicová zapracovala na brankovišti poslala míček přesně na volnou MARII HAVLÍČKOVOU, která dokázala bez větších problémů dostat míček do branky Tomšové! Asistence: Kristína Belicová.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 19. Havlíčková (Belicová), 20. Naavaová (Fáčková), 26. Fáčová (Baldreichová), 36. Baldreichová (Fáčková), 45. Baldreichová (Janatková), 52. Baldreichová, 57. Vávrová


    Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 17:16.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christianová (Bačková) – Naavaová, Balková, Fáčková, Frantíková (C), Plášková, Skalíková, Jiříková – Kovaříková, Chudá, Vejvodová – Prontekerová, Janatková, Baldreichová – Břeská, Havlíčková, Belicová – Vávrová, Štolbová.
    Tréner: Ondřej Neuman

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Prátová) – Bínová, Hudáková, Sigmundová, Rybičková, Gálová, Včelná – Zagórska, Kotzurová, Pudišová – Bačová, Vrlíková (C), Káčová – Niemczyková, Chalupová, Hurníková – Feiková, Hudáková, Středulová.
    Tréner: Jakub Robenek

    Rozhodca: Václav Patera a Nikola Staňková

    Diváci: 1074