Tatran – Chodov 4:3 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
4:3 (1:2, 0:0, 3:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Utorok 13.02.2024, 20:00 • SH České Budějovice • Pohár České pojišťovny - muži (CZ) • Finále
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (22:08:35)
     
    Marku Benešovi je předán Pohár České pojišťovny a jde s ním velmi rychle za svými spoluhráči, kteří si to zaslouží, Tatran si tak i za rok zahraje Pohár Mistrů, který v tomto roce ovládli!
     
    Chodov si dnes z Českých Budějovic odváží zlato a jedno stříbro, tedy celkem vydařený večer, nyní si jdou pro medaile hráči Chodova, kteří měli těžkého pavouka a dokázali se dostat až do finále!
     
    Ocenění jsou samozřejmě i oba rozhodčí, kteří to neměli vůbec lehké, ale nakonec to dle mého zvládli dobře a odpískali finále velmi dobře a zaslouží si z publika potlesk.
     
    Nejlepší hráči dnešního utkání

    Tatran – Tomáš Hanák
    Chodov – Karel Hodík
     
    Je konec! Tatran nakonec dokázal urvat vítězství a vyhrál po Poháru Mistrů také Pohár České pojišťovny a má tak nakročeno k neskutečnému treblu! Chodov nakonec i přes všechnu snahu nedokázal zvítězit a odveze si domů stříbrné medaile.
     
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice – FAT PIPE Florbal Chodov 4:3
    Branky a nahrávky: 3. Havlas (Beneš), 46. Hanák (beneš), 56. Tlapák (Kolísko), 59. Havlas (Šindelář) – 17. Votava (Petráň), 19. Skřivánek (Petráň), 60. Vávra (Ondrušek). Rozhodčí: Jiří Kropáček a Tomáš Novák. Vyloučení: 1:4. Využití: 2:0. Diváci: 1523. Zásahy brankářů: 10:20. Po třetinách: 1:2, 0:0, 3:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov snižuje na rozdíl jedné branky 3 vteřiny před koncem třetí třetiny! Tom Ondrušek nahodil míček před branku na MARKA VÁVRU, který dokázal nakonec dostat míček do branky Tomáše Jurca! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    59:21
    Ondrušek to vzal na sebe, ale s tím domácí obrana počítala, Chodov ovšem stále zůstane u míčku!
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny!
     
    58:33
    Chodov jde opět do hry bez brankáře! Stále má dost času!
     
    58:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran využívá přesilovou hru! Martin Šindelář dokázal skvěle z první nahrát na nabíhajícího MATĚJE HAVLASE, který udělal skvělou kličkou do bekhendu a dává svému týmu náskok dvou gólů! Asistence: Martin Šindelář.
     
    57:53
    Oddechový čas pro tým FAT PIPE Florbal Chodov.
     
    57:53
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Vošta – 2 min., Vysoká hůl.
     
    57:11
    Tomáš Hanák byl ve výborné pozici, ale Hodík chytá, následně jde Hodík už na střídačku!
     
    56:48
    Havlas dokázal za brankou ušetřit další vteřinky z času, Chodovu se blíží čas na to, aby mohl jít hrát v šesti!
     
    56:19
    Tatran je teď ve výborné pozici a stačí jim v klidu držet míček na svých holích, Chodov se ale rozhodně nevzdá a bude bojovat dál.
     
    55:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se dostává do vedení! Jakub Kolísko dokázal bez větších problémů z první přihrát na osu hřiště, kde byl volný ADAM TLAPÁK a ten zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Jakub Kolísko.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 3. Havlas (Beneš), 46. Hanák (beneš), 56. Tlapák (Kolísko), 59. Havlas (Šindelář) – 17. Votava (Petráň), 19. Skřivánek (Petráň), 60. Vávra (Ondrušek)


    Využitie: 2:0. Zásahy brankárov: 10:20.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Kliment) – Meliš, Kučera, Kolísko, Tlapák, Sládeček, Kisugite – Beneš (C), Havlas, Hanák – Čelakovský, Kreysa, Vavroušek – Čermák, Šimek, Boček – Eliáš, Sádlo, Šindelář.
    Tréner: Martin Pánek

    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Dittrich) – Matoušek, Sýkora, Bauer, Horký, Slunečko, Tichý – Komárek, Ondrušek (C),Vávra – Klápa, Vošta. Šmíd – Skřivánek, Votava, Petráň – Kafka, Eremiáš, Dufek.
    Tréner: David Podhráský

    Rozhodca: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

    Diváci: 1523