Tatran – Chodov 4:3 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
4:3 (1:2, 0:0, 3:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Utorok 13.02.2024, 20:00 • SH České Budějovice • Pohár České pojišťovny - muži (CZ) • Finále
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z finále Poháru České pojišťovny mužů v Českých Budějovicích! Dnes se proti sobě postaví týmy ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice a FAT PIPE Florbal Chodov. Utkání začíná v 20:00.
     
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice a jejich cesta do finále!

    Tatran Střešovice začal celou cestu Pohárem České pojišťovny proti Black Angels a to bylo v 1/16 finále, což je docela zajímavé, jelikož Bleci hrají také Superligu, průběh zápasu byl docela vyrovnaný, ale Tatran se semkl v důležitých situacích a nakonec dokázal vyhrát o čtyři branky 12:8 a postoupil do osmifinále, ve kterém se setkal s prvoligovým Ústí nad Labem. První třetinu jasně ovládl Tatran 4:0 a vypadalo to na hladký postup, jenže ne. Ústí stahovalo a stahovalo náskok, ale Tatran si nakonec vše ve třetí třetině pohlídal a vyhrál těsným rozdílem jedné branky 6:5 a postoupil do čtvrtfinále, kde se setkal s Libercem. Opět to nebyl žádný válec od Tatranu, Liberec se držel, ale nakonec z toho byla výhra o čtyři branky 10:6, která Tatranu zajistila semifinále proti Spartě, tam se čekal vyrovnaný souboj, ale bylo to právě naopak, Tatran předvedl skvělou hru a vyhrál přesvědčivě 10:2, což jim zajistilo finále v Českých Budějovicích. Neproduktivnější hráči celku v Poháru České pojišťovny jsou Adam Bureš a Marek Beneš, kteří mají shodně 4 kanadské body, je otázkou jestli bude Adam Bureš hrát, protože je stále ročník 2006 a hraje ještě převážně za juniorku Tatranu, ale stabilně v reprezentaci do 19 let.

    FAT PIPE Florbal Chodov a jejich cesta do finále!

    S ženami do Českých Budějovic přijedou i muži, kteří budou hrát také finále Poháru České pojišťovny! Cesta Chodova začala až v osmifinále, protože Chodov měl volný los, přiřadilo mu to až vítěze z dvojice Blansko – Aligators a bylo to právě Blansko, kde odehrál Chodov první pohárové utkání a velice zdárně a přesvědčivě bez větších problémů dokázaly svého soupeře porazit vysoko 14:5! Ve čtvrtfinále už ovšem Chodov narazil na Vítkovice, které mají skvělou formu, ale to jim nebylo nic platné, Chodov dokázal vyhrát velmi opatrné utkání rozdílem jedné branky 2:1 a zajistil si tak semifinále s Mladou Boleslaví na domácí půdě. Semifinále už bylo mnohem bohatější na góly, týmy se předháněly ve vedení, nakonec to vypadalo, že Mladá Boleslav těsně vyhraje o jednu branku, jenže v čase 59:06 si vlastní gól vstřelil Lukáš Punčochář a Chodov tak srovnal na 5:5 a šlo se do prodloužení! V prodloužení měly šance oba týmy, ale nakonec dokázali domácí vstřelit branku zásluhou Toma Ondruška, který doklepl míček do poloprázdné branky Mladé Boleslavi! Nejproduktivnější hráči kádru v poháru jsou Adam Sláma s 6 kanadskými body a Matěj Netrefa s 5 kanadskými body.
     
    Poslední vzájemné zápasy

    V posledních třech utkání dokázal vždy Tatran vyhrát, nejdříve 5:0, poté opět rozdílem pěti branek 7:2 a naposledy v Superlize těsně o jednu branku 6:5. I dnes bude Tatran Střešovice favorit, ale na druhou stranu Chodov rozhodně nesmíme podceňovat, tento klub se opět dostává na přední příčky ligy a ukazuje, že se zase dostává do formy, která jim v posledních měsících chyběla. Rozhodovat budou malé chyby, kterých se dopustí hráči nebo brankáři.
     
    Úvodní sestavy

    Tatran: Jurco (Kliment) – Meliš, Kučera, Kolísko, Tlapák, Sládeček, Kisugite – Beneš (C), Havlas, Hanák – Čelakovský, Kreysa, Vavroušek – Čermák, Šimek, Boček – Eliáš, Sádlo, Šindelář.
    Trenér: Martin Pánek

    Chodov: Hodík (Dittrich) – Matoušek, Sýkora, Bauer, Horký, Slunečko, Tichý – Komárek, Ondrušek (C),Vávra – Klápa, Vošta. Šmíd – Skřivánek, Votava, Petráň – Kafka, Eremiáš, Dufek.
    Trenér: David Podhráský
     
    Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se podíváme na finále Poháru České pojišťovny kde se proti sobě postaví Tatran, který oblékne červené dresy a Chodov, který si dnes zvolil bílé dresy. Přeji všem příjemnou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hosté, tedy Chodov.
     
    0:27
    Tatran začal aktivně na balónku, chce se co nejdříve prosadit a dostat se do vedení.
     
    0:42
    Chodovská útočná trojka vysoko napadá a Tatranu to dělá zatím velké problémy s rozehrávkou.
     
    0:42
    Tomáš Hanák byl trefen do nosu vysokou holí, rozhodčí to nakonec neviděli a bude následovat rozehrávka Chodova, ten sportovně míček odevzdává soupeři.
     
    1:17
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Slunečko – 2 min., Držení.
     
    1:17
    Velmi zbytečný faul Slunečka, rozhodčí si ho hned všimli a vykazují Radima Slunečka na trestnou lavici.
     
    1:38
    Milan Meliš zkusil střelu z první od levého mantinelu, ale nakonec trestuhodně minul míček a nedokázal tak vstřelit branku.
     
    2:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    tatran jde do vedení po využité přesilové hře! Marek Beneš naznačil, že bude střílet, ale přihrál na vrchol, kde stál MATĚJ HAVLAS, který krásnou střelou uklidil míček do branky Karla Hodíka! Asistence: Marek Beneš.
     
    2:37
    Bauer je obtěžován Šimkem, ale nakonec se ho dokázal zbavit a může pokračovat ve hře s míčkem.
     
    3:03
    Tatran bez větších problémů drží míček na své polovině a čeká až udělá jejich soupeř nějakou chybičku ve středu hřiště.
     
    3:40
    Velmi nebezpečné nahození na Toma Ondruška, který mohl vstřelit první branku Chodova, ale nakonec jeho střela byla zablokována mimo branku!
     
    3:59
    Kisugite se dostal ke střele po krosové přihrávce, ale trestuhodně přestřelil branku Karla Hodíka, rozehrávat budou hráči Chodova ze své poloviny.
     
    4:34
    Petráň sice zastavil rozehrávku Tatranu, ale nakonec Vavroušek vyvezl míček až za svou polovinu, kde byl možná faulován, ale hraje se dál.
     
    5:09
    Začátek zápasu je zatím docela opatrný, ani jeden z týmů nechce udělat chybu.
     
    5:46
    Martin Čermák byl zatlačený na mantinel, ale rozhodčí chce po hráčích, aby hráli dál, poté byl faulovaný Jiří Bauer, který vybojoval volný úder pro svůj tým!
     
    6:11
    Z volného úderu byla pouze nepřesná střela Tomáše Sýkory, který těsně minul branku Tomáše Jurca, následovat bude další nebezpečná rozehrávka Chodova v blízkosti branky Tatranu!
     
    6:20
    Ondruškova rána z levé strany zamířila pouze do dobře postaveného Tomáše Jurca, který si připisuje úspěšný zákrok.
     
    6:52
    Chodov je v posledních vteřinách mnohem více než jejich soupeř, který se spíše snaží bránit a čeká na chybu soupeře.
     
    7:25
    Tatran se dokázal vyprostit z tlaku díky dobré práci Šimona Vavrouška, který dopravil míček až za svou branku.
     
    7:56
    Radim Slunečko na středu hřiště výrazně zabojoval a vzal si míček v souboji, zatím stále vidíme méně šancí, než by jsme si přáli.
     
    8:28
    Šimek s Tlapákem výborně napadají rozehrávku soupeře, zatím to ovšem k zisku balónku nevedlo.
     
    8:53
    Vojtěch Klápa nabral rychlost a dostal se do středu hřiště, jenže jeho střela byla zablokovaná mimo branku Tomáše Jurca, který nemusel zasahovat.
     
    9:17
    Tatran zůstal na chodovské polovině a díky tomu získal balónek, který si v klid rozdá a bude chtít zaútočit na druhou branku v zápase.
     
    9:43
    Nejdříve to vypadalo, že střela nebyla tečovaná, ale nakonec se jeden z chodovských přiznal a na míčku zůstane jejich soupeř.
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:31
    Stále sledujeme velmi aktivní florbal z obou stran, nyní Hodík musel dávat pozor, ale nakonec z toho byla pouze střela do bloku před ním.
     
    10:58
    David Šimek napadá velmi aktivně rozehrávku soupeře, ten si zatím s ním ví rady a nedělá jim vůbec žádné problémy.
     
    11:27
    Atmosféra v hale je stále skvělá, každý fanoušek podporuje co může, ovšem zatím si diváci vysloužili pouze jeden gól.
     
    12:05
    Nyní máme trochu pomalejší pasáž hry, Chodov si přihrává na své polovině a nikam se nežene.
     
    12:30
    Meliš skvěle přihrával na Hanáka, ale nakonec z toho byla přihrávka vzduchem, která prolétla až do rohu hřiště za brankou!
     
    13:02
    Kreysa s Kolískem tolik nenapadají a spíše čekají co vymyslí jejich soupeř směrem dopředu.
     
    13:36
    Kreysova velmi dobrá střela z velkého úhlu, která Hodíkovi sice vypadla, ale poté si už vše pohlídal!
     
    13:57
    Bauer zkušeně drží míček opět jen na své polovině, následně z toho byla pouze nepřesná přihrávka přímo do rukavic Jurca.
     
    14:32
    Vošta nyní skvěle přihrál na Šmída, který střílel z první, ale Tomáš Jurco se skvěle přesunul a dokázal vytěsnit míček mimo branku!
     
    15:05
    Ondrušek prodloužil na Vávru, který byl sice přidržen, ale nepíská se a na míčku bude nyní pokračovat Tatran.
     
    15:42
    Marek Beneš využil toho, že měl Hodík zakrytý výhled, ale nakonec přestřelil branku Chodova! Velká škoda pro Chodov!
     
    16:17
    Pomalu se nám blíží konec první třetiny, stále jsou trochu lepším týmem Tatran, ale i Chodov dnes rozhodně není bez šance.
     
    16:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Vojtěch Petráň dokázal využít zaváhání obrany, vzal si míček našel přesně volného ANTONÍNA VOTAVU, který zavěsil míček do branky Tomáše Jurca! Asistence: Vojtěch Petráň.
     
    17:17
    Chodovu tato branka rozhodně přidala síly a je vidět, že by rozhodně chtěli do konce třetiny jít i do vedení.
     
    17:40
    Marek Beneš se cpal do před brankového prostoru, ale obrana Chodova nic nepodcenila a dokázala odpravit pryč do bezpečí.
     
    18:14
    Hanák měl před sebou volný prostor kam dostal přihrávku, ale zezadu byl obtěžovaný a nedokázal zakončit do odkryté klece!
     
    18:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se dostává do vedení! Vojtěch Petráň ihned od mantinelu dostal míček před branku, kde se odrazil od boty MARTINA SKŘIVÁNKA, který ale ještě dokázal do míčku klepnout a zakončit do branky Tomáše Jurca! Asistence: Vojtěch Petráň.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:33
    A bude se znovu vylučovat na straně Chodova! Tatran se stále zatím snaží využít hru v šesti!
     
    19:51
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Komárek – 2 min., Sekání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla tři branky. Tatran se dokázal velmi rychle dostat do vedení díky využité přesilové hře! Chodov ale nic nezabalil a do konce třetiny se dokázal dostat do vedení zásluhou Antonína Votavy a Martina Skřivánka! Po první třetině je stav utkání 1:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:43.
     
    Střely v první části: 5:4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči Tatranu.
     
    20:24
    Tatran kombinuje kolem branky Karla Hodíka, zatím si nedokázal vypracovat první střelu v této třetině.
     
    20:39
    Marek Beneš pálil z pravé strany na branku Chodova, ale nakonec mířil příliš vysoko, rozehrávat bude hostující celek.
     
    20:55
    Hanák vybojoval míček v rohu hřiště za brankou, Horký dokázal vyhodit balónek přes celé hřiště.
     
    21:21
    Tatran se opět dostal velmi rychle před branku Karla Hodíka, ale nakonec z toho nebyla ani jedna střela.
     
    21:51
    Chodov hraje v plném počtu.
     
    22:17
    Chodov se ubránil velice dobře a pokračujeme stále za stavu 2:1 pro Chodov, který se nyní dost stáhl na svou polovinu a čeká co vymyslí jejich soupeř.
     
    22:35
    Čermák rozehrál z rohu hřiště velmi špatně, Chodov k němu přiběhl a dokázal mu míček velmi jednoduše odebrat.
     
    23:03
    Dobrá střela Jiřího Bauera, který těsně minul levý horní roh Jurcovy branky! Velká škoda pro hráče Chodova.
     
    23:23
    Ondruškova velmi tvrdá rána po rozehrávce, ale nakonec zamířila pouze do masky Tomáše Jurca, který drží tým!
     
    23:55
    Ondrušek se opět vydal do rychlého protiútoku a zkusil vystřelit z levé strany od mantinelu, ale trefil pouze boční konstrukci branky!
     
    24:19
    Tatran se snaží uklidnit hru a celkem se mu to daří, Chodov mohl jít do útoku, ale připravil se o něj nepřesnou přihrávkou.
     
    24:54
    Nyní sledujeme velmi opatrné utkání z obou stran, Čermákovu ránu vyráží Hodík mimo svou branku.
     
    25:30
    Sládečkova dobrá střela ze středu hřiště, ale nakonec z toho byla jen střela do dobře postaveného Karla Hodíka!
     
    25:57
    Matěj Havlas se dostal k odraženému balónku a z otočky okamžitě střílel, jenže opět trefil jen vysokého Karla Hodíka.
     
    26:22
    Tatran má teď výborný tlak, ale nakonec vše řeší Ondrušek na brankovišti a důrazně odlepil od svého brankáře Marka Beneše.
     
    27:10
    Druhá třetina je zatím velmi atraktivní z obou stran, ale stále tomu chybí góly, ve druhé třetině zatím žádný nepadl a rozhodně by to prospělo vývoji hry.
     
    27:42
    Chodov mohl jít středem hřiště do přečíslení, ale opět zapracovala skvěle obrana Tatranu.
     
    28:08
    Stále sledujeme velmi opatrnou hru, trochu mi to připomíná finále žen, které se odehrálo zde před třemi hodinami.
     
    28:52
    Opět vidíme, že Chodov svou první formaci stále nasazuje proti té první tatranské, Chodovu to určitě ve hře dost pomáhá.
     
    29:28
    Matěj Havlas z velkého úhlu dokázal dostat míček do střelecké pozice, ale nakonec nezamířil tak, aby mohl překvapit Hodíka.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny zápasu!
     
    30:16
    Nadzvedávání hole od hráčů z Chodova, následovat bude rozehrávka Tatranu ze svého brankoviště.
     
    30:32
    Hanák byl ve výborné rychlosti, ale nakonec z toho vůbec nic nebylo, Hanák totiž ztratil balónek před brankou Hodíka.
     
    31:01
    Tom Ondrušek se dostal pod velký tlak a poté byl natlačený na mantinel, rozehrávat bude Chodov ihned jakmile vystřídá.
     
    31:27
    Další přerušení hry, z následné rozehrávky pálil Kreysa, ale ze středu hřiště pouze nad branku Karla Hodíka, velká škoda pro Tatran!
     
    31:56
    Chodov si váží balónku a nikam s rozehrávkou v tuto chvíli nespěchá, rozhodčí stále komunikují s hráči, což je velice dobře.
     
    32:34
    Meliš se snažil vzít míček Vávrovi, ale nakonec z toho nebylo pro Tatran nic nebezpečného.
     
    33:02
    Ondrušek je velmi aktivní v napadání a snaží se trochu rozbourat nějakou akci, kterou má Tatran připravenou.
     
    33:40
    Tomáš Sýkora se omlouvá za rozehrávku Karlu Hodíkovi, který jen tak tak dokázal míček vytěsnit mimo svou branku!
     
    34:05
    Ponechaná výhoda Chodova nebyla využita, rozhodčí tak přerušují hru a hosté si to zkusí vše rozehrát v klidu.
     
    34:34
    Nyní sledujeme spoustu nepřesností na obou stranách, je vidět, že konec druhé třetiny bude nervózní.
     
    34:58
    Dobrá střela Petráně, který se vytočil až do střeleckého úhlu, ale našel pouze střed branky kde byl dobře postavená Tomáš Jurco!
     
    35:30
    Tatranu se stále vůbec nedaří vstřelit vyrovnávající branku, Chodov by rád tuto třetinu přežil ve vedení.
     
    36:03
    Meliš zastavuje hru na své polovině, vzápětí se dostal k míčku Havlas, ale opět chodovská obrana odvádí skvělou práci na své polovině.
     
    36:39
    Havlas se dokázal dostat s míčkem až na svou polovinu a uklidňuje nyní celý Tatran, který si dojde vystřídat.
     
    37:11
    Někdo zlomil florbalku a kus zůstal na hrací ploše, proto se přerušuje hra a rozehrávat budou z poloviny hřiště hráči Chodova.
     
    37:38
    Vrácená výhoda pro Tatran, nerozehrál vůbec špatně, ale Matěji Havlasovi míček sjel z čepele a nedokázal tak ani zakončit.
     
    38:10
    Krásný souboj Kreysy a Slunečka, rozhodčí nic nepískali a nechali hráče, aby se o míček poprali.
     
    38:45
    Tatran opět drží míček na své polovině, je vidět, že by ještě do konce třetiny rád srovnal.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:27
    Další velmi dobrý pokus Meliše, ale nakonec střela mířila těsně vedle pravé tyče hostující branky!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla pouze tuhý boj o míček, spoustu soubojů, ale ani jeden z týmů se nedokázal prosadit do branky soupeře. Tatran byl o trochu lepší než soupeř, ale chybí jim to samé jako v České Lípě, kde se jim moc nedařilo. Chodov si zatím drží jedno brankový náskok a je tak výrazně blíže k Poháru České pojišťovny.
     
    Další třetina začne přibližně ve 21:22.
     
    Střely ve druhé části: 8:4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly nakonec nebylo nutné, Marek Beneš přešlápl půlící čáru a Chodov tak bude rozehrávat.
     
    40:28
    Chodov začal na míčku a to jim samozřejmě bude vyhovovat, přeci jen už máme třetí třetinu a nebudou chtít Tatran pouštět k míčku.
     
    40:53
    Vávra byl naháněný Melišem, ale nakonec se z toho dostal a může dál kombinovat s Ondruškem.
     
    41:16
    Tatran získal míček na polovině soupeře, stále hráči v červených dresech nemohou najít recept na chodovskou obranu.
     
    41:45
    Jonáš Kreysa se pokusil zakončit zorro trikem, ale míček mu sjel v nejdůležitější čísti provedení a nedokázal tak překvapit Hodíka!
     
    42:10
    Tomáš Hanák se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, ale trestuhodně nedokázal dostat míček do branky Chodova!
     
    42:39
    Stále pokračuje utkání ve vysokém tempu, ani jeden z týmů nechce v této třetině inkasovat jako první.
     
    43:04
    Tatran začíná hrát více s první formací, Milan Fridrich chce srovnat utkání co nejrychleji.
     
    43:37
    Havlas dokázal dostat míček na Martina Kisugiteho před branku Karla Hodíka, ale ten opět trestuhodně minul branku!
     
    43:54
    Tatran získal rozehrávku z útočného rohu, ale nakonec se sám vyhnal až za polovinu soupeřové poloviny.
     
    44:28
    Tatran šel do přečíslení, ale Skřivánek nakonec otočil a dál míček zpět na beky.
     
    44:47
    Nedovolené vrážení od Marka Beneše, kterému se to vůbec nelíbí, ještě tam přiběhl Hanák, ale ten s tím už nic nezmůže.
     
    45:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Marek Beneš z pravé strany dokázal dostat míček středem hřiště na TOMÁŠE HANÁKA, který pouze nastavil svou florbalku do střely a tečoval ho přesně do levé čísti branky! Asistence: Marek Beneš.
     
    45:49
    Chodov se snaží rychle odpovědět, ale zatím z toho byla pouze přihrávka do bloku soupeře.
     
    46:19
    Jakmile se nám hra vyrovnala, oba týmy trochu ubraly z osobních soubojů, dnes je možné, že by jsme se mohli dočkat i prodloužení.
     
    46:55
    Meliš měl velké štěstí, že mu míček nikdo nevzal na polovině hřiště, jinak by šel sám na Tomáše Jurca.
     
    47:24
    Nedovolené bránění na středu hřiště u branky Karla Hodíka, Chodov bude v klidu rozehrávat a nikam nebude spěchat.
     
    47:59
    Kreysa postupoval sám proti třem, ale nakonec z toho byla střela pouze do rohu hřiště za branku Karla Hodíka.
     
    48:23
    Chodov dlouho drží balónek na své polovině, nechce Tatran pouštět zbytečně do tlaku, což se jim zatím daří.
     
    48:54
    Havlasova rána z levé strany zamířila pouze do bloku Jiřího Bauera, který odcestoval s míčkem do rohu hřiště a uklidnil alespoň na chvíli hru.
     
    49:30
    Šindelářova dalekonosná střela zamířila pouze za branku Karla Hodíka!
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:04
    Chodovská obrana dopravila míček až na svou střídačku, rozehrávat bude po komerční přestávce Tatran z útočné poloviny.
     
    50:20
    Tomáš Jurco leží na zemi po nepříjemném střetu s Komárkem, tam rozhodně úmysl nebyl, ale asi se bude vyučovat!
     
    50:20
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Komárek – 2 min., Hrubost.
     
    50:45
    Chodov výborně pokračuje v poziční hře, Tatran nemá vůbec prostor na kombinaci.
     
    50:51
    Vyloučení v týmu ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice:
    Havlas – 2 min., Nedovolené vrážení.
     
    51:19
    Pokračujeme ve hře 4 na 4, ani jeden z týmů se zatím do ničeho napouští a hlídá si každý jednoho hráče.
     
    51:45
    Jiří Bauer pokračoval velmi dobře směrem dopředu, ale nakonec netrefil ani branku Tomáše Jurca, který nemusel zasahovat.
     
    52:20
    Chodov hraje v plném počtu.
     
    52:51
    Tatran hraje v plném počtu. Tatran se bez problému dokázal ubránit a bude se hrát nyní 5 na 5!
     
    53:18
    Nedovolený zákrok na Karla Hodíka, rozhodčí vrátili celou hru, což se nelíbí kapitánovi Chodova, který by si přál příště ponechat výhodu.
     
    53:41
    Stále se hraje za nerozhodného stavu, následující branka by mohl být vítězná, ale ve florbale se může stát cokoliv.
     
    54:17
    Chodov velmi rozvážně kombinuje na své polovině, už ani Tatran se do ničeho nepouští.
     
    54:41
    Rozhodčí už chtějí, aby hráči Tatranu napadali, ale těm se zatím vůbec nechce chodit za branku Karla Hodíka, aby zbytečně nepropadli.
     
    55:16
    Blíží se nám stále konec zápasu, ovšem stále je to velmi daleko. Tatran bude rozehrávat z útočné poloviny.
     
    55:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se dostává do vedení! Jakub Kolísko dokázal bez větších problémů z první přihrát na osu hřiště, kde byl volný ADAM TLAPÁK a ten zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Jakub Kolísko.
     
    56:19
    Tatran je teď ve výborné pozici a stačí jim v klidu držet míček na svých holích, Chodov se ale rozhodně nevzdá a bude bojovat dál.
     
    56:48
    Havlas dokázal za brankou ušetřit další vteřinky z času, Chodovu se blíží čas na to, aby mohl jít hrát v šesti!
     
    57:11
    Tomáš Hanák byl ve výborné pozici, ale Hodík chytá, následně jde Hodík už na střídačku!
     
    57:53
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Vošta – 2 min., Vysoká hůl.
     
    57:53
    Oddechový čas pro tým FAT PIPE Florbal Chodov.
     
    58:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran využívá přesilovou hru! Martin Šindelář dokázal skvěle z první nahrát na nabíhajícího MATĚJE HAVLASE, který udělal skvělou kličkou do bekhendu a dává svému týmu náskok dvou gólů! Asistence: Martin Šindelář.
     
    58:33
    Chodov jde opět do hry bez brankáře! Stále má dost času!
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny!
     
    59:21
    Ondrušek to vzal na sebe, ale s tím domácí obrana počítala, Chodov ovšem stále zůstane u míčku!
     
    59:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov snižuje na rozdíl jedné branky 3 vteřiny před koncem třetí třetiny! Tom Ondrušek nahodil míček před branku na MARKA VÁVRU, který dokázal nakonec dostat míček do branky Tomáše Jurca! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    Konec zápasu.
     
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice – FAT PIPE Florbal Chodov 4:3
    Branky a nahrávky: 3. Havlas (Beneš), 46. Hanák (beneš), 56. Tlapák (Kolísko), 59. Havlas (Šindelář) – 17. Votava (Petráň), 19. Skřivánek (Petráň), 60. Vávra (Ondrušek). Rozhodčí: Jiří Kropáček a Tomáš Novák. Vyloučení: 1:4. Využití: 2:0. Diváci: 1523. Zásahy brankářů: 10:20. Po třetinách: 1:2, 0:0, 3:1.
     
    Je konec! Tatran nakonec dokázal urvat vítězství a vyhrál po Poháru Mistrů také Pohár České pojišťovny a má tak nakročeno k neskutečnému treblu! Chodov nakonec i přes všechnu snahu nedokázal zvítězit a odveze si domů stříbrné medaile.
     
    Nejlepší hráči dnešního utkání

    Tatran – Tomáš Hanák
    Chodov – Karel Hodík
     
    Ocenění jsou samozřejmě i oba rozhodčí, kteří to neměli vůbec lehké, ale nakonec to dle mého zvládli dobře a odpískali finále velmi dobře a zaslouží si z publika potlesk.
     
    Chodov si dnes z Českých Budějovic odváží zlato a jedno stříbro, tedy celkem vydařený večer, nyní si jdou pro medaile hráči Chodova, kteří měli těžkého pavouka a dokázali se dostat až do finále!
     
    Marku Benešovi je předán Pohár České pojišťovny a jde s ním velmi rychle za svými spoluhráči, kteří si to zaslouží, Tatran si tak i za rok zahraje Pohár Mistrů, který v tomto roce ovládli!
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (22:08:35)

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 3. Havlas (Beneš), 46. Hanák (beneš), 56. Tlapák (Kolísko), 59. Havlas (Šindelář) – 17. Votava (Petráň), 19. Skřivánek (Petráň), 60. Vávra (Ondrušek)


    Využitie: 2:0. Zásahy brankárov: 10:20.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Kliment) – Meliš, Kučera, Kolísko, Tlapák, Sládeček, Kisugite – Beneš (C), Havlas, Hanák – Čelakovský, Kreysa, Vavroušek – Čermák, Šimek, Boček – Eliáš, Sádlo, Šindelář.
    Tréner: Martin Pánek

    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Dittrich) – Matoušek, Sýkora, Bauer, Horký, Slunečko, Tichý – Komárek, Ondrušek (C),Vávra – Klápa, Vošta. Šmíd – Skřivánek, Votava, Petráň – Kafka, Eremiáš, Dufek.
    Tréner: David Podhráský

    Rozhodca: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

    Diváci: 1523