Tatran – Chodov 4:3 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
4:3 (1:2, 0:0, 3:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Utorok 13.02.2024, 20:00 • SH České Budějovice • Pohár České pojišťovny - muži (CZ) • Finále
     
    59:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov snižuje na rozdíl jedné branky 3 vteřiny před koncem třetí třetiny! Tom Ondrušek nahodil míček před branku na MARKA VÁVRU, který dokázal nakonec dostat míček do branky Tomáše Jurca! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    58:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran využívá přesilovou hru! Martin Šindelář dokázal skvěle z první nahrát na nabíhajícího MATĚJE HAVLASE, který udělal skvělou kličkou do bekhendu a dává svému týmu náskok dvou gólů! Asistence: Martin Šindelář.
     
    55:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se dostává do vedení! Jakub Kolísko dokázal bez větších problémů z první přihrát na osu hřiště, kde byl volný ADAM TLAPÁK a ten zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Jakub Kolísko.
     
    45:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Marek Beneš z pravé strany dokázal dostat míček středem hřiště na TOMÁŠE HANÁKA, který pouze nastavil svou florbalku do střely a tečoval ho přesně do levé čísti branky! Asistence: Marek Beneš.
     
    18:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se dostává do vedení! Vojtěch Petráň ihned od mantinelu dostal míček před branku, kde se odrazil od boty MARTINA SKŘIVÁNKA, který ale ještě dokázal do míčku klepnout a zakončit do branky Tomáše Jurca! Asistence: Vojtěch Petráň.
     
    16:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Vojtěch Petráň dokázal využít zaváhání obrany, vzal si míček našel přesně volného ANTONÍNA VOTAVU, který zavěsil míček do branky Tomáše Jurca! Asistence: Vojtěch Petráň.
     
    2:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    tatran jde do vedení po využité přesilové hře! Marek Beneš naznačil, že bude střílet, ale přihrál na vrchol, kde stál MATĚJ HAVLAS, který krásnou střelou uklidil míček do branky Karla Hodíka! Asistence: Marek Beneš.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 3. Havlas (Beneš), 46. Hanák (beneš), 56. Tlapák (Kolísko), 59. Havlas (Šindelář) – 17. Votava (Petráň), 19. Skřivánek (Petráň), 60. Vávra (Ondrušek)


    Využitie: 2:0. Zásahy brankárov: 10:20.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Kliment) – Meliš, Kučera, Kolísko, Tlapák, Sládeček, Kisugite – Beneš (C), Havlas, Hanák – Čelakovský, Kreysa, Vavroušek – Čermák, Šimek, Boček – Eliáš, Sádlo, Šindelář.
    Tréner: Martin Pánek

    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Dittrich) – Matoušek, Sýkora, Bauer, Horký, Slunečko, Tichý – Komárek, Ondrušek (C),Vávra – Klápa, Vošta. Šmíd – Skřivánek, Votava, Petráň – Kafka, Eremiáš, Dufek.
    Tréner: David Podhráský

    Rozhodca: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

    Diváci: 1523