Stuttgart – Mainz 3:1 (kon.) | Hoffenheim – Kolín nad Rýnom 1:1 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
1:1 (0:0)
1. FC Kolín nad Rýnom
cz Nedeľa 11.02.2024, 17:30 • PreZero Arena (Sinsheim) • Nemecká Bundesliga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (19:40:45)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 4 – 1
    Střely mimo: 6 – 4
    Držení míče: 53 % – 47 %
    Rohové kopy: 10 – 3
    Ofsajdy: 2 – 0
    Fauly: 12 – 13
    Žluté karty: 3 – 4.
     
    Navzdory čtvrtému bodovému zisku z posledních pěti zápasů se šestnáctému Kolínu rozrostla ztráta na patnáctý Union na pět bodů. Hoffenheim pošesté v řadě nevyhrál a patří mu osmá příčka.
     
    Kolín byl na hřišti Hoffenheimu blízko druhé výhře v řadě, i když na svou první střelu mezi tyče čekal bezmála osmdesát minut. Max Finkgräfe otevřel skóre z přímého kopu, což pro něj zároveň znamenalo první gól v kariéře. Hoffenheim se po chvilce oklepal a zahájil závěrečný nápor, z něhož vytěžil alespoň bod za trefu střídajícího kanonýra Kramariće. To už byl na trávníku i David Jurásek, jenž v 82. minutě nastoupil k premiérovému startu v Bundeslize.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Kilian neriskoval a dal Beierovi možnost zahrát poslední standardní situaci, ze které již nedošlo k žádnému ohrožení Schwäbeho brány.
     
    90+7
    Schmitz obešel jednoho hráče, ale Juráska už nikoliv. Domácí nedostali míč do bezpečí a ulevili si až s Baumannovým lapením Ljubičićova centru.
     
    90+6
    Hoffenheim je při chuti a ve zbývajících deseti sekundách se ještě může snažit o senzační obrat. Z Conteho centru nic takového nepřišlo, Kramarić byl tentokrát lépe hlídán.
     
    90+4
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Domácí ve čtvrté nastavené minutě vyrovnávají na 1:1! Stachův nákop byl vytaženým Kabakem sklepnut na trestuhodně neobsazeného ANDREJE KRAMARIĆE. Chorvatský útočník si balon hrudníkem zpracoval a levačkou ho z half-voleje umístil k bližší tyči.
     
    90+3
    Dominique Heintz se trochu ukvapil s centrem z levé postranní čáry. Před Baumannem měl minimální nabídku. Kolínu se moc nechce hnát dopředu.
     
    90+2
    Chabot svým nákopem překopl všechny spoluhráče. Míč skončil u Stacha, byť ho Hoffenheim v přechodové fázi zase rychle odevzdal.
     
    90+1
    Nastavuje se 7 minut.
     
    90
    Zadáci Kolína s přehledem odmítli dlouhý aut Akpogumy i následný nekvalitní centr z produkce Floriana Grillitsche.
     
    90
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem:
    ze hřiště odchází Jan Thielmann, přichází Sargis Adamjan.
     
    90
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem:
    ze hřiště odchází Max Finkgräfe, přichází Dominique Heintz.
     
    88
    Tigges skončil v kotrmelcích, ale píšťalka hlavního arbitra zůstala němá. V akci byla až o pár sekund později, kousek za půlkou šel k zemi Jurásek.
     
    87
    Mainova přihrávka za obranu byla pobídkou pro Tiggese, kterému na poslední chvíli skočil pod nohy Baumann. Vynikající reakce zkušeného gólmana!
     
    86
    Huseinbašić dvakrát po sobě vystavil stopku domácí kombinaci u pokutového území. Hoffenheim pokračuje vhazováním debutujícího Juráska.

    Michal Břuchanský

    Góly: 90+4. Kramarić (Kabak) – 79. Finkgräfe

    Karty:   32. Bebou (HOF), 78. Stach (HOF), 81. Grillitsch (HOF) – 55. Schmitz (KLN), 76. Chabot (KLN), 76. Maina (KLN), 84. Finkgräfe (KLN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Kabak, Grillitsch, Nsoki – Kadeřábek (68. Akpoguma), Prömel, Tohumcu (68. Stach), Skov (82. Jurásek) – Bebou (82. Conte), Weghorst (68. Kramarić), Beier.
    Náhradníci: Noll – Adams, F. Becker, Bischof.

    Tréner: Pellegrino Matarazzo

    1. FC Kolín nad Rýnom: Schwäbe – Schmitz, Kilian, Chabot, Finkgräfe (90. Heintz) – Martel, Huseinbašić – Alidou (74. Tigges), Kainz (C) (58. Maina), Ljubičić – Thielmann (90. Adamjan).
    Náhradníci: Pentke – Paqarada, Carstensen, Bakatukanda, Christensen.

    Tréner: Timo Schultz

    Rozhodca: Dingert – Kempkes, Kimmeyer